Cafea cu aroma de femei-7
Raspunsuri - Pagina 7
ina78 spune:
D-na W nu toate. Am cunoscut eu exceptia. Ce frustrata si inhibata m-am mai simtit. D-aia fac si acum cursuri de engl. [:))]
Lulu ce frumos a inceput gradi. Ce frumos era si la scoala insa cind era vacanta.
eu - Ina
- puiutul meu
iuliana_2007 spune:
Buna gagici,
Am revenit si eu dupa o vreme.Am fost ocupata si nu prea am avut timp sa intru sa mai vorbesc cu voi.Am fost tare ocupata cu printesa mea cu casa ca era nevoie de ordine mai multa decat deobicei,azi este ziua de calcat.Ce sa ii faci,asa suntem noi fumeile cu treaba tot timpul.M-am bagat la dieta daneza de ieri si deja am dat jos un kg si dupa ce o termin tin monti ca sa ma mentin in forma.
In rest suntem bine.Voi ce a-ti mai facut?
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Iulico... te tii tare. Nu vrei sa te lasi. Slabeste, ca eu ma ingras pe zi ce trece.
Fetelor mai am 3 ore si merg la dr. Am stomacul in git. Vreti sa va spun ce prostii am visat azi noapte - o sa ziceti ca-s nebuna, asa ca tac.
Tinem pumnii Emmei.
eu - Ina
- puiutul meu
principe spune:
neata!
nu a venit pisoiu mic de la medic?
bai v-am pus o muzica si n-ati ascultat.
zit inapoi si ascultati dedicatiunea.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
aidaciolac spune:
ina te asteptam si pe tine cu vesti bune.
EMMA ESTE CURATA
Nu au gasit nimic anormal si noi eram pe drum cand am primit rezultatul.

Fetelor sunteti noroc la casa omului. Cu ajutorul vostru ... voodooistelor va multumim !

Revin , merg sa vad ce face matzu mic
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
lulu_boches spune:
Ptr
Ema ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Va pup pe toate....
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)
maru spune:
pupam pisicuta mica, Emma, ma bucur tare tare tare mult!
Bravo!
Nu-mi vine sa scriu decat ca ma bucur tare tare tare tare mult!
scoala aici in canada e total diferita de cea din ro. e alt continent, e ca si cum ai explica o scoala de pe alta planeta
incep scoala mai devreme, termina mai tarziu, au 2 luni de vacanta in vara.
scoala incepe la 8 si..depinde de tipul de scoala. Scoala primara tine de la clasa 1 la a 6-a
apoi e scoala medie, numai a 7 si a 8.
Andrei e a 7,a incepe scoala la 8 si 20 si termina la 3.
anul trecut incepea la 8.45 si termina la 3 si jumate.
au pauze diferite, mi-e greu sa va explic, brotacul stie mai bine,. ideea e ca pauza mare are 40 de min, 20 in care mananca si 20 in care ies afara obligatoriu, indiferent de vreme: doar daca ploua sau e sub 25 de grade stau in scoala.
sport fac n fiecare zi, sunt bolnavi astia cu sportul. Noi cand am venit am fost atat de speriati, pentru ca al meu copil dupa fiecare ora de sport racea, ba gat rosu, ba una ba alta, si eram cu el in scoala.
aici a racit de 2 ori, cu toate ca face sport la greu, la scoala, ca a mers la inot si iarna, la minus 30 de grade afara, ca sambata dimineata erau 4 grade afara si el era pe cal, la ora de calarie, imbracat nu f gros ca sa se poata misca.
cam asta este asa, vazuta din avion scoala canadeza.
Adina, sper ca Vivi e ok, ca s-a rezolvat.
Doamne'ajuta!
ina78 spune:
Buna seara fetelor.
Sint beata de fericire. Ma bucur atit de mult ptr. Aida si ptr. Emma.
Eu nu stiu ce sa va zic. Am vazut sacul embrionar, insa sarcina pare mai mica decit iese calculata dupa ultimul CM. Peste doua saptamini merg iar la eco. Intre timp am un litoi mare de analize. Se pare ca a fost ovulatie tirziu (mai tirziu cu o sapt. cred). Sa vedem din analize. Alte variante nu iau in calcul.
Va pup si sa ne pregatim de chef. Aida face cinste. Urmeaza programarea concediului, nu?
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:
by ina78
....
Slimatei bere stricata in Romania ... nu apuca sa se strice, la ce consumatori de marca sint. Cred ca nu v-a priit voua marca. Gravidutza si te trezesti asa devreme ... eu as cam dormi.
...
asa cred si eu amandoua variante.....ca bere in Romania mai greu cu stricatu'
...si sunt perfect deacord cu a doua...ca am gresit noi marca....![]()
dupa am baut numai bergembier(cam asa ceva...) cu si fara alcool si a fost chiar buna ![]()
![]()
![]()
cat despre somnic... pt. mine sunt mai mult ca suficiente..doar 5 ore dormite calumea...de felu' meu nu-mi place somnu' mi se pare timp pierdut si-l echivalez cu moartea....bbbrrrr.....
cei drept la inceputul gravidantei am avut tendinta sa dorm mai mult imi cerea organismul....dar acum am revenit la normal si asa ce ma bucur....
Stefania

principe spune:
si eu va pup si ma bucur ptru voi.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117