Cafea cu aroma de femei-7

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Vad ca Adina a luat pauza la bebelaci... ca tot asteapta fetele vrajile ei si ... Revino-ti Adina... fetele te asteapta.
V-am spus cit am dat pe analize? 4 milioane. - daca le fac regulat ... (partial din ele le repet) dau faliment.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetelor,

Vad ca asta sunteti putin suparate.Noi ca tara nu o sa ajungem niciodata la standardele europene,nu are cine sa ne conduca si chiar daca va veni cineva care isi doreste cu adevarat sa faca ceva pt tara asta nu va putea din cauza obstacolelor pe care o sa i le puna guvernul.Asa ca nu cred ca trebuie sa ne asteptam la ceva bun in viitorul apropiat.Trebuie sa suportam ca altceva nu avem de facut,suntem prea mici pt ce se intampla cu adevarat.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

iuliana ia mai lasa tu politica...ca si asa tot degeba vorbim ca nu poti face nimic...romanul tot roman...si cred ca pana nu-si schimba mentalitatea n-avem ce face....peste zeci de generatii

da ia spune...tu ai venit la cafelutz sau la politica, ai?

daca vrei sa te servesc cu o cafelutza sa iti treaca supararea....

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu atata va spun: sa nu ma barfiti ca sunt cu okiu pe voi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

dar un 3 in 1 nu vrea nimeni?
duamna w...ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

3 in 1 ce?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

vara2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

hai ca n-am birfit de rau pe nimeni.
Numai doctora mea...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

3 in 1 ce?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

vara2007

Matza Emma in actiune

DA' chiar asa 3 in 1 ce?...bataie.... nu, nu vrem...ca fugim

Stefania

Mergi la inceput

fanna cand vad numele asta..asa ce-mi aduc aminte de copilarie...defapt si acum daca merg la neamurile de pe tata inca ma mai stiga asa....si imi dau seama ca defapt nu imi displacea... dar tot mai mult imi place numele meu intreg

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Neata,

adina,
daca nu scade febra sub 38,pune-i vivilicai comprese cu apa rece pe frunte,la capusor.la minute si picioruse.
nu lasa sa urce febra mai mult de 39, este periculos.daca vezi si vezi ca nu scade,tine-o dezbracata,sau bag-o in cada cu apa caliie.

ina,

deci s-a vazut doar scaul embrionar,nu s-a vazut vezicula?
cit socotesti tu ca ai de la ultimul c.m?
ti-a dat sa faci si hcg?
iei hormoni?

w,

in legatura cu "educatia" pe cu virful meu ca nu am fost needucata,doar am contestat mesajul adminstartoarei,la care o dna "educata"pe nume daniela s-a legat de ortografia mea. a inceput ea sa-mi dea clase,dar ..in final a fost tare dezamagita ca-s tare de cap "si n-am invatat nimic". m-a raportat la moderator.drept premiu ptru incultura mi-au pus un ochi rosu,iar educatoarei nic...
cum sa o premieze?suflatul in c.. este sport national si multi se antreneaza pe aici...in voie.
am multumit si eu administratiei(direct pe topicul cu pricina),si am rugat sa-mi spuna si motivul ptru care am fost sanctionata ,rubrica mea era goala in dreptul motivului.m-am uitat la toti avertizatii si erau semnalate motivele ptru care au fost semnalati...doar la mine nu. a fost draguta administratia si m-a absolvit de culpa.
am reportat si eu incalcarea regulamentului de catre dna educatoare,astept raspuns...pot astepta mult si bine!

stefanuta,
sa nu crezi ca ma convingi sa-ti zic stefania.

fetelor,
cum este cafeaua 3 in 1? bei 3 si platesti 1?

monica mami de print

http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput