Racusori, la apel! (29)
Raspunsuri - Pagina 2
mikiriki spune:
Am aterizat acasa. Dupa munca am fost la o bere cu o prietena. Azi n-a fost ziua mea. Toata lumea ma intreba ce e cu mine, sunt prea linistita, daca am probleme in familie etc... am zis simplu ca vreau sa fiu lasata in pace. Nu stiu ce am si ma enerveaza. Sper sa-mi revin cat de repede ( nu de alta dar incep sa ma plictisesc de mine). Cred ca trebuie sa dau o fuga acasa, probabil s-au terminat bateriile.
Ne ''vedem`` dimineata la cafea?
Noapte buna
Miki
mikiriki spune:
neata
e servita racushoarelor.
Vicky abia astept sa ne povestesti daca i-a placut flacaului la scoala.
Mire prima zi de munca. cum e ?
July dormi?
Miki
M&M spune:
Neata!!!
Miki, tare buna cafelutza!!!
Noi sambata , adica pe 22 ne intoarcem in Romania. In legatura cu schimbatul serviciului, cred ca tuturor ne este putin teama sa o luam de la inceput, mai ales ca suntem si raci.
Mire, serviciu usor.
Carmen , bine ai venit printre noi.
July, tare frumusca Liana!!! MI-a placut la nebunie costumasul roz- bonbon...![]()
Missy, tinem pumnii!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
preda_vicky spune:
Salutari la racusoare!
Am ajuns si eu la servici si va dau raportul: dus copil la scoala (toata familia
), copilu'e super-incantat,noi la fel, d-na invatatoare e super-draguta, concluzia? Mai mergem si maine la scoala. Sa vedem cat il tine
. In orice caz, a fost f. mandru ca l-a scos d-na in fata clasei si l-a dat exemplu cum e imbracat.
Bun venit, Kossir. Sarcina usoara in continuare.
racusoarele, o sapt. minunata va doresc, fug sa ma apuc de treaba.
http://community.webshots.com/user/viki39
RamonaD spune:
Buna,fetelor!
M-ati dat disparuta?Am fost cam nervoasa ca n-am reusit sa trec de examenul de la matematica,dar acum m-am calmat!
Azi am fost cu asta mic la scoala pentru ca a fost deschiderea;au crescut toti copiii,erau foarte incantati de revedere.Doamna invatatoare a fost foatre draguta si s-a vazut clar ca le-a fost dor de ei...ii studia si-i analiza pe toti,fostii bobocei de anul trecut!Ce repede trece timpul!!!
Urez bun venit racusoarei Carmen si sa aiba o sarcina usoara!
Missy,te asteptam...
Mirela,ai inceput serviciul?Te-ai readaptat usor?Ce faceti,fetelor:Cristina,Miki,Vicki,July?E asa de frumos afara...Cine vine la o plimbare?Va pupic,
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
MirelaV spune:
buna seara fetele!
am ajuns si eu pe acasa. dupa job am mai bantuit..
prima zi..a fost mai ok decat ma asteptam. o zi plina..si timpul a trecut greu..dar parca n-a fost atat de rau..
asa k...m-am plans cam mult ![]()
mananc (cam tarziu da..) si ma duc la tv. o seara placuta tuturor
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele!
Sa va traiasca micutii Vicki si Ramona si un an nou scolar cat mai usor si fara schimbari. Ca vai de invatamantul romanesc!
Mire, te iertam pentru masa tarzie si dam un pup mareeeeeeeeeee!!!!!!!
Miki, nu dorm draga mea. Mi-e dor de o noapte full, fara treziri. Ziua mai nou nu dormim deloc, doar dam din picioruse si urlam cat cuprinde!
Cristina, sa vii sanatoasa acasa si te asteptam cu poze. Multam pentru laude! Cat despre costumasul roz, deja nu ne mai incape.
Credeti-ma ca nu vreau sa imi imbrac fata numai in roz, dar de fiecare data cand ma duc sa cumpar ceva aud: fetita sau baietel? Eu: fetita, dar nu vreau roz. AAAaaa, pai nu avem. Domle da alte culori nu exista ??????????? Si asa ajung sa iau numai alb si inevitabilul roz!Voiam si eu ceva pe verde, pe portocaliu, chiar si nitel mov, da de unde?
Missy o fi nascut? Parca ieri era ziua cea mare, nu?
Anne, nu te-ai intors?
Va pup si sa aveti o saptamana usoara!
Cafeaua e gata, pentru cine doreste!
preda_vicky spune:
Multumim de cafea, July, si pt. urari.
Dani a plans azi dimineata
, mai era o fetita, colega cu el, care plangea, presupun ca pana a ajuns d-na cu ei in clasa plangeau toti
.
Azi lucrez pana diseara, poate mai intru sa vb cand ma mai eliberez.
fetele vesele.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!!
July, buna vafelutza!!! Am mai pus poze la semnatura..
Ramona, Vicky felicitari pentru micutii ce au inceput ieri scoala.
Va doresc o zi minunata!!!Aici ploua!!!!![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
canne-marie spune:
Neata fetele.
capitol nou fete noi.
July m-am intors.
Sunt cam zombii,abea am ajuns la servici de 1 ora.Ne-am trezit pe la 5 si am taiat-o pe la 7 din C.de Ag.azi dimineata.Aseara a venit socrela din Italia si am mers sa o luam de la Pitesti si bieinteles ca ne-am culcat pe la 2 azi-noapte.A desfacut la bagaje
.Si bineinteles ca m-am facut si eu cu cate ceva.HI hi hi.![]()
Buna
voastra,chiar imi trebuie.
Kossir bine ai venit printre noi.
Eu va servesc cu un pahar de must,pt. toate fetele.
Va las putin ca am de recuperat ce ati scris voi,ma duc sa
.
Sunt pe aici.
Va 

'cesc.
annes