*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Va salut si eu fetelor, zuzelor!

In primul rand felicitari celor care au aflat deja ce au in burtica. Sa fie sanatosi si mancaciosi.

Va multumesc pentru aprecierile la adresa "burtoiului"... adevarul e ca a "explodat" efectiv de pe la 15 sapt la mine...

Kalosalina, voiam sa-ti spun ca si eu inca mai duc raceala pe picioare si stiu prin ce treci. Cert e ca ori cu tratament ori fara, tot atat ne tine. Eu incep deja sa ma simt mai bine, mai putin cu oboseala.

Fetele care aveti dureri de spate, spuneti-mi si mie: ati remarcat daca bebe sta cumva jos? caci vreau sa fac un "studiu de piata" sa-mi dau seama de unde vine acea durere. Aseara m-am asezat confortabil pe canapea la TV si am ramas efectiv intepenita. Nu va pot spune prin ce dureri am trecut! abia am reusit sa ma desprind... groaznic!!! chiar nu exista fetelor remediu? Parca si la prima sarcina am avut dureri de spate/bazin/picioare, dar parca nu asa...

Am ajuns ca o baba sa ma plang la orice miscare...

Gina, ti-am vazut pozicile! Frumoasa burtica, da' si mamica!

Ca ziceati mai ieri de hainute/ lucrusoare primite. Am primit si eu de la o prietena 3 salopetele cu totul, de nici 50 cm. Asa mici mi se par... Sunt foarte simpatice si aseara ne uitam toti 3 la ele siderati. Fiu-meu abia asteapta sa "vina bebe mic" si nu e zi in care sa nu ma intrebe ce face, daca ma mai impinge sau daca ma mai "bate". Mai avem si noi o saptamana pana aflam ce este. Macar atunci se va concretiza cat de cat si pentru el povestea cu bebe.

V-am pupat! scriu de va innebunesc de fiecare data...

Mai apar!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari pentru zuzele ce au aflat sexul bebelusilor si bafta multa celor care merg la eco

IR-urile sunt indicii de rezistenta ai arterelor uterine. Ai vazut ca interpretarea lor se face in functie de varsta sarcinii.

valori normale IR artere uterine:
sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)

valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata dragi Zuzici.
Ieri n-am fost prea activa, si ..desi am promis ca revin, m-am bagat direct in pat,la Tv.M-am simtit foarte slabita, obosita... Bine ca a trecut.
In primul si-n primul rand, vreau sa va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, referitoare la pozele de pe site-ul bebelinei.
Creata felicitari pentru gogoshica. Sa fie sanatoasa,voinica si mancacioasa.
Gina superbe pozele!! Esti o graviduta foarte frumoasa , iar burtica este nemaipomenita.Cat depsre prietenii vostri si cadouri...wow;sa le stapaniti sanatosi si sa le folositi cu placere.
Imi cer scuze daca nu v-am nominalizat pe fiecare in parte.Neuronul meu e cam vrasite zilele astea.
Nu stiu cine pomenea de recordul la pretul ecografiilor.... eu il depasesc clar: 250 euro.

Maine mergem si noi la Spital...dar nu la control,ci iarasi la o intrunire cu moasa si inca alte 6-7 gravidute cu sotii lor cu tot.Oricum, la sfarsitul cursului,maine..as vrea sa vorbesc cu moasa sa ne bage la consulturi separate..altfel, mergem pe medicul neamt.

Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Lorena si eu simt ca e pe trecute raceala, dar ma chinuie rau nasul infundat. Am citit acum de un tratament naturist pt sinusuri: se iau doua linguri de hrean ras, se pun intr-o panza si se tine pe frunte, la inceputul nasului circa jumatate de ora. Cica este f bun, ca desfunda sinusurile. Tratamentul se face cam 5 zile de 2 ori pe zi. O sa incerc si eu diseara. Dureri de mijloc am si eu. Uneori ma pun in pat si nu reusesc sa ma mai ridic, ma intepeneste in partea dreapta. Tratament nu cred ca exista...Sanatate multa!

A venit Bebica!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu am scapat de durerile de spate cu masaj,macar unu pe saptamana si o sa vedeti mari modificari.

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ValentinaV spune:

Multumesc mult de intampinare si de incurajari.
Azi ma duc la a doua morfo-fetala de trim II, sper sa stau mai mult de 10 minute in cabinet, desi la ora 20:30 nu stiu ce doctor mai are chef de asa ceva...
Am si eu problema cu IR-urile, sunt cam crescute, dar medicul meu mi-a zis sa nu ma ingrijorez, chiar daca la eco mi se zice altceva. Si mai am probl cu niste dureri in partea dreapta (cam in dreptul apendicului) si simetric in stanga - o fi ca se mareste uterul? Eu nu am burtica mare absolut deloc, am luat max 4 kg in greutate de la inceputul sarcinii, si azi avem 23sapt+1zi.
Va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vai de mine,Ancutza, ce putin mai ai Cum a trecut timpul... Cat despre masaj, subscriu si eu, m-am rasfatat aseara si parca sunt alta!

Cat despre Grey's Anatomy intreba Miri mik de ce bocesc. era un bebe mc nou nascut saracutul si a trebuit operat la inima... va dati seama ca atat mi-a trebuit! Daca plang la reclama aia cu bebe, va dati seama ca la film deja sparg!

Gina, esti absolut super!!!!

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, mi-e absolut imposibil sa tin pasul cu voi! Si ma oftic rau... Dar am copil de un an care nu ma lasaaaaaaa .
Dragi gravidute care asteptati primul copil, va rog eu muuuult de tot, bucurati-va acum, pe ultima suta de metri, de toate cele - de somn, de plimbari cu sotul pe unde vreti voi, de serialul preferat, de muzica, de ritualul pe care il aveti cand va machiati (nici nu mai stiu ce e aia), de gatit, de servit masa in liniste, de mers la cumparaturi, de urcat/coborat scarile fara copil in brate, de toateeeee.
Hai, ca fac haz de necaz acum. Adevarul e ca puii nostri sunt tare dragalasi si toate greutatile se sterg cu buretele cand se uita in ochii nostri si zic "mama". Totusi, bucurati-va de ce v-am zis

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Vai de mine,Ancutza, ce putin mai ai Cum a trecut timpul... Cat despre masaj, subscriu si eu, m-am rasfatat aseara si parca sunt alta!

Cat despre Grey's Anatomy intreba Miri mik de ce bocesc. era un bebe mc nou nascut saracutul si a trebuit operat la inima... va dati seama ca atat mi-a trebuit! Daca plang la reclama aia cu bebe, va dati seama ca la film deja sparg!

Gina, esti absolut super!!!!

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Asa este timpul a trecut f repede si sa vezi si la tine ce repede o sa treaca

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Roxana,

Si eu zic la fel: totul paleste cand mogaldeata rade la tine cu gingiile, cand sufla in tort, cant isi face ghiozdanul, cand da admitrea la liceu (sau cum va fii peste 15 ani), cand se pregateste de bal de sfarsit de liceu... si exemple cred ca sunt mii.

E adevarat, c-o sa ne mai vina sa ne inchidem in camera singure si sa ne punem castile pe urechi, dar "sacrificiul" este pre mic in comparatie cu ce ai "de castigat".

Roxana 24+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput