Aspirante optimiste>20 (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si cum rezishti la ?

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by anaxena

si cum rezishti la ?

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Pai... nu prea rezist, asta e problema... ma duc, rezolv si apoi, gata... trece. pana data viitoareee, ha, ha, ha

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Mai fetelor, pe mine nu ma mai intereseaza zodia, sa fie numai sanatos sa fie si sa mi-l dea DD

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

normal in primul rand sa fie sanatos sa nu aibe putza si sa se nasca dupa 23iulie si pana 22 august sa semene cu mine sa ia doar buzele de la tati si cam atat
cer prea mult?

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

am chef de smotoceala si ubi ma pune sa ma uit la film...off si dc mi s-ar termina cm-ul ...sa sar pe el!!!voi cred ca aveti ocupatii mai logice decat mine sa bananiti pe forum

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

TURBEEEZ DE NERVIIIIIII
IMI VINE SA URLUUUSA BAT PE CINEVA

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

maria ce ai patit?

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

maria ce s-a intamplat?

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Ana Maria, nu stiu daca tu ai citit pe forum despre verisoara mea care sta la mine de 2 luni...
Chestia e ca de 2 zile imi mirosea ciudat in casa...si am cautat peste tot si nu gaseam de la ce...In final am ajuns si la camara am cautat si am gasit o sacosa de a ei cu rosii si gogosari de la tara de la ea si...CARE S-AU TRANSFORMAT SINGURE IN SUUCCC DE ROSII cine stie de cand naiba erau acolo...chestia e ca mai colcaia si de VIERMI... ce mai era plina cu viermi si inauntru si pe dinafara...gretos nu alta...si can a venit in seara asta de acasa i-am zis mai fata ionut(adik sotul meu a aruncat sacosa) da mie mi-e greata sa frec mocheta (ca eu am mocheta pe jos in camara) care era si ea cu viermi...
Eu am plecat de acasa si cand am venit m-am uitat... si ce crezi nesimtita nu a strans...
Ei acum zi si tu sa nu ii zic vreo doua?
Si acum 2 SAPTAMANI a scapat pe geam un prosop care si acum e afara...
Zi si tu cum sa nu fiu nervoasa
Arunca zatul de la cafea in chiuveta - nu spala chiuveta
Fumeaza nu arunca mucurile(si noi 2 suntem nefumatori)
Da maine cred ca ii dau 2 palme sa se trezeasca la realitate ca nu mai pot.
Si are 23 de ani e cu un an maimica ca mine imputita...

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

gata cu cm-ul!!!!!ieeeee!!!
cam scurt 2 zile jum dar e bine ca am scapat!!!
si logic la mintea mea bolnava ma gandesc de ce o fii fost atat de scurt?si fara sa supar pe cineva a fost foarte marooo inchis rauuuu
asta asha ca o paranteza
deci in seara asta FUFU scrie pe mine!!!!

proiectul bebe pink

Mergi la inceput