FIV 133
Raspunsuri - Pagina 21
diana_d spune:
Fetelor dragi,
incerc sa-mi dau seama ce se intampla si nu reusesc deloc.
Din pacate cred ca nici una dintre noi n-a stiut asta
in perioada dintre ET si bHCG.
In zilele 2-3 dupa ET am avut dureri destul de mari
in abdomenul inferior care de azi - ziua 4 s-au mai atenuat.
Persista in special tumefactia sanilor.
In mare parte v-ati simtit si voi la fel?
Uff, e asa de greu sa asteptam rezultatul
- sa aflam marele DA sau marele NU.
Va pup pe toate si va tin pumnii pt reusita
indiferent de stadiul Fiv in care va aflati.
Mirela_1 spune:
Uca, daca-ti faci si card la Helpnet ai si o reducere de 5 sau 7%, nu mai stiu bine. Si da, cutia cu 10 fiole este 336. Despre cate injectii iti trebuie asta trebuie sa-ti spuna dr. Bucur. Depinde ce tratament iti da, cate injectii pe zi. Eu de ex. fac 5 menogon/zi si am cumparat 50 fiole (5 cutii) pentru 10 zile. Daca va trebui sa fac mai multa zile de stimulare o sa mai cumpar. Iti doresc un FIV reusit.
Luck, bafta multa la punctie astazi. Asta inseamna ca ET-ul este vineri, nu?
Nusy, las' ca scapi tu si de bufeuri. Si pe mine m-a durut capul ieri, cred ca de la diphe.
Rami, eu sper ca luna viitoare sa fie cu noroc si sa ai un ovocit de calitate.
Dany, ce faci in barlog?
Lorelai, eu as zice sa stai linistita. Ai sa fii chiar inainte de punctie si daca tratamentul da rezultate, si iti doresc asta, ai sa cam simti ovarele, prin urmare nu cred ca e indicat efortul fizic.
DanielaB si eu sunt fricoasa, am facut doar o histerosalpingografie, si mi-a fost si mie frica inainte. Spre norocul meu, insa, trompele erau OK, prin urmare nu m-a durut. Incearca sa nu te mai gandesti ca te va durea neaparat, stiu ca e greu; si chiar daca doare, o sa treaca, n-o sa te tina o vesnicie pe masa.