Cafea cu aroma de femei - 6
Raspunsuri - Pagina 9
A_Iulia spune:
Wendy nu nu nu, la tine n-am facut nici un woodoo, nu'sh ce-s cu poftele astea la tine...
eu la Maru si apoi la Aida ma concentrez...ufff am trimis vad ca barzoiul la tine ![]()
Da' macar ceva se rezolva: o sa-ti creasca apetitul sexual, ca asa-i in primul trimestru de sarcina ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
Principe, bun bun, vad ca mananca tot ce prinde, da' pe mine CAUZA ma interesa...
Adina +
Olivia 04.03.2004
principe spune:
cauza??
-------
nesatula...
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wendy nu nu nu, la tine n-am facut nici un woodoo, nu'sh ce-s cu poftele astea la tine...
eu la Maru si apoi la Aida ma concentrez...ufff am trimis vad ca barzoiul la tine
Da' macar ceva se rezolva: o sa-ti creasca apetitul sexual, ca asa-i in primul trimestru de sarcina
Adina +Olivia 04.03.2004
Nt,nici o sansa.Nu-ti spusei,mai nou sunt si olteanca,ca am sterilet.Vai de mine,cred ca s-a cimentat acolo,ca trebuia sa-l scot cam de mult.Cred c-or sa ma ingroape cu el,ca de iesit,nu prea cred.
A_Iulia spune:
Na, ca sa nu zici ca nu se intampla si minuni pe lumea asta,
A RAMAS WENDY GRAVIDA CU STERILET CU TOT! 

Fetelor, haideti sa bem sa ne veselim, Wendy fetitza o sa faca 

Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Tu nu vrei sa apuci sa-ti cumperi casa?Ca-ti trasnesc niste voodoo-uri acuma de ai sa faci un baiat mumos,cu paru' cret,ochii verzi si buzatzel si-o sa-i spun Tzucushor.Asa le spun io oamenilor pe care-i iubesc.Ia mai fa si tu,nu tot le impinge pe altele la...impinsIo tre' sa ma pregatesc de madame menopauza.Ce-am avut de spus am spus:2 teroristi!
Ah,si inca ceva.Nu se ramane gravida cu steriletu' ci cu altceva!![]()
![]()
![]()
![]()
principe spune:
cu ce se ramine ,fumusica ,ca io-s mai mica si nu stiu??
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
A_Iulia spune:
![]()
Stai Wendy ca am sa ma puiesc si io, da' vezi ca prima data n-am cascat bine ochii cu cine ma puiesc, asa ca de data asta am niste cepe deasupra nasului. Si niste filtre. Si teste.
voi ati scapat de problema asta, consortii au depasit testele, asa ca aveti verde la puit. Si-mi place de tine ca te-ai conformat si ai ramas gravida, in ciuda vicisitudinilor vietii (=steriletul). ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Gagica,ia lasa tu vrajile si pune mana pe un dictionar roman-turc,ca parca pe 17 pleci la otomani.Sa-ti feresti poponeata,ca astia cam p-acolo te abordeaza.![]()
A_Iulia spune:
A, apropo, Wendy: eu tot fetitza vreau (just in case ca te-apuci de vraji pe la bucatarie)
Adina +
Olivia 04.03.2004