Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
VALENTINA C spune:
Si tot eu!!! Daca nu mai sunt moderata, imi fac de cap!!![]()
Am primit sfaturi sa merg la 3D sau 4D la Pop, Iosup sau Herghelegiu, fiindca octorita mea are un ecograf normal ( adica 2D, cred).
Stiti cumva cam cat timp dureaza pana o sa obtin o programare la unul dintre ei?
Ce stiti despre acesti domni? Banuiesc ca sunteti cateva care mergeti la unul dintre ei( adica sper)
si un week-end placut tuturor!
Valentina
, 11+
mihutza11 spune:
wow! blankar m-ai innebunit cu reteta aia, cred ca iese ca un mini tort si cu piscoturi si tot!
trebuie incercata! ![]()
we placut randunici! si ne auzim! 
Mihaela
11+
elara spune:
Zozela, nush cum, dar azi la birou, nu am vazut raspunsul tau legat de circulara de cordon. Abia acum l-am vazut...asa din intamplare. Multumesc de incurajare. Bine ca avem atatea luni inainte sa ne documentam si decidem ca nush ce ma faceam. ![]()
Valentina, sa iti faci programare nu dureaza mult, doar cateva minute
: dai un telefon, spui la cine vrei ecografie, iti dai numele si nr. de telefon si accepti sau nu ce date au ei libere. ![]()
Mult dureaza pana cand va fi realizata ecografia....fiindca sunt foarte ocupati si s-ar putea sa gasesti liber f tarziu.
Eu am o programare facuta la dr. Iosup (la Centrul Medical Unirea), inca de acum vreo 2-3 saptamani, pt data de 15 octombrie. Era cea mai recenta data libera ce am gasit-o.
Iar la dr. Herghelegiu (la Sanador) am programare abia pe 22 ianuarie 2008! Tot fiindca nu am gasit nimic mai devreme.
Pana acum nu am fost niciodata la nici unul din ei dar m-am programat fiindca asa am auzit si eu ca sunt foarte buni.
Elara
12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Si referitor la cat de des putem face eco.
Mie mi-a zis dr. mea obstetrician ca nu sunt periculoase deloc si pot face cate vreau eu. ![]()
Pana acum am facut 2: la 7 saptamani si la 10 saptamani.
Elara
12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
simonette spune:
Randunici...am intrat sa va spun noapte buna!!! Va
pe toate!!!
Simo,mami de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
zozela spune:
Noapte buna randunici pufoase!!![]()
Somn usor si..mai ales-vise placute!

Ela..
in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
natynic spune:
Noapte buna, fete dragi!
Blankar, multumesc mult de sugestie, acum insa iar ma chinuie greata, astept sa-mi revina pofta...
Nicoleta, IN PRINCIPIU ampicilina nu e contraindicata in sarcina, totusi la 9 saptamani parca mai bine cauti o solutie homeopata...eu asa as face, dar important e sa ai urocultura pozitiva, cu antibiograma, altfel nu faci nimic pe orbeste.
Fetelor, sunt DISPERATA!!!Am umblat azi ca bezmetica dupa pantaloni, practic nimic nu ma mai incape (si cand vad ca unele din voi, cu sarcina mai mare, se plang ca n-au deloc burtik...) si la pantaloni mi-e ff greu sa gasesc, odata ca-s mica de statura si apoi TOTUL e cu talie joasa pe care o detest iar acum, cu burtica noua, arat si mai oribil in asa ceva. Compleul luat pt cununia civila- nici vorba sa ma mai incapa fusta, trebuie altceva! Iar rochia de mireasa nu se mai inchide la fermoar pana sus

, merg sapt viitoare cu ea sa vad ce se poate modifica. Ah, macar pana la nunta sa nu mai iau proportii, apoi chiar ca nu-mi mai pasa. Cu toalele de zi cu zi sper sa ma salveze nasa, suntem de aceeasi talie si ea a nascut de curand, are haine din toate perioadele de gravidenie. Voi ce v-ati mai luat si de unde? (evident, la cine e cazul...)
Pupici, maine sunt la Sinaia la un congres de cardiologie, am o lucrare mica de sustinut, abia poimaine va citesc, imi va fi dor-dor!
naty 10+
blankar spune:
Buna dimineata randunici!
Vad ca astazi eu dau desteptarea
Va doresc un we cat mai placut
Noi mergem la pescuit
Pupici 

blanka
13+
RalucasS spune:
Buna dimineata, inca nu e nimeni pe aici? 
Inseamna ca va bucurati din plin de wk,
foarte bine faceti.
eu am avut o noapte oribila, m-a durut capul tot timpul, si acum la fel...![]()
, oare o fi de la ochelari, imi dau semne ca trebuie sa imi schimb dioptriile?
14+
poze
Simo27 spune:
Buna dimineata!!!
Va doresc un week-end minunat tuturor!la mine azi e zi de curatenie
!!!pupici
Simo
15+,mamica lui DAVID