Comanda produse la Quelle
Am dorit sa comand ceva la Quelle si mi-au cerut toate datele personale inclusiv CNP;exista o rubrica cu protectia datelor personale dar eu nu inteleg ce nevoie au de CNP-ul meu?
Acum va rog sa ma lamuriti daca pot exista consecinte care sa ma afecteze in caz ca dau TOATE datele mele personale?Este adevarat ca ei spun ca ma pot adresa justitiei daca ei folosesc datele in alte scopuri dar si ca pt. protectia lor, ei le trimit in Ungaria(?).
Pt. niste haine te chestioneaza ca la politie,de ce?
Raspunsuri
amar spune:
Pt ca sunt niste nesimtiti..de aia... Quelle a inceput sa faca figuri si in Germania..faci comanda la ei si nu trimit nici o confirmare ca au sau nu produsul etc...si dupa 2 saptamani te anunta ca nu-ti pot onora comanda din cine stie ce motive....mai bine renunta...
carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile
copiloi spune:
quote:
Originally posted by amar
Pt ca sunt niste nesimtiti..de aia... Quelle a inceput sa faca figuri si in Germania..faci comanda la ei si nu trimit nici o confirmare ca au sau nu produsul etc...si dupa 2 saptamani te anunta ca nu-ti pot onora comanda din cine stie ce motive....mai bine renunta...
carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile
Te referi la comenzile online?
Acum 2 zile am comandat si eu ceva la ei, pe internet. Si la fiecare produs scria daca marimea si culoarea dorita este disponibila.
Ce nu mi-a placut la ei, sunt urmatoarele: dupa ce comanzi, iti spune ca ai posibilitatea sa urmaresti online livrarea, dar cand sa te loghezi iti spune ca ai nevoie de nu stiu ce cod de acces, pe care ti-l trimit ei prin posta .
Cand am primit confirmarea comenzii, am remarcat ca era o greseala in adresa data. Am corectat in profilul meu, dar ca sa ma asigur ca marfa a plecat cu adresa corecta am sunat la numarul hotline pe care il dau ei pe site. Sun acolo, si-mi spune ca trebuie sa sun la alt numar , pe care mi l-a dat ea. Nu stiu nici astia cum sa mai scoata bani!
In fine, sper sa vina comanda...
Deja am avut o experienta urata cu Gerry Weber, sper la Quelle sa fie ok totusi.....
Alina
elyda spune:
daaaa, sa credeti voi ca e ok.am comandat acum o luna 3 produse de la quelle si nici acum nu au ajuns.am sunat astazi sa-i intreb ce se intampla cu comanda tinand cont ca sunt haine de toamna si...as vrea sa le port toamna si mi s-a spus ca nu au un produs si nu stiu cand il primesc.am mai comandat anul trecut in octombrie 2 produse de la ei , au venit dupa 3 luni si unul nu avea traducere in romana , dar m-au asigurat ca in cel mai scurt timp o sa o trmita si mi-au trimis-o...dupa 3luni .am luat maaaare teapa ca am comandat a 2 oara dar nu o se mai intample altadata
dana
espiritu spune:
quote:
Initial creeata de b.nica
Am dorit sa comand ceva la Quelle si mi-au cerut toate datele personale inclusiv CNP;exista o rubrica cu protectia datelor personale dar eu nu inteleg ce nevoie au de CNP-ul meu?
Acum va rog sa ma lamuriti daca pot exista consecinte care sa ma afecteze in caz ca dau TOATE datele mele personale?Este adevarat ca ei spun ca ma pot adresa justitiei daca ei folosesc datele in alte scopuri dar si ca pt. protectia lor, ei le trimit in Ungaria(?).
Pt. niste haine te chestioneaza ca la politie,de ce?
fiindca la persoane fizice CNP este egal cu CUI de la persoane juridice.in cazul emiterii unei facturi unei persoane fizice se trec CNP si seria si numarul de CI.
espiritu
lilina spune:
imi pare rau sa aud ca ati avut probleme cu quelle
eu nu am avut si am comandat de multe ori
singura chestie care nu-mi convine e ca vin mai greutz produsele (3-5 sapt.)
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
dany2007 spune:
Cea mai mare prostie sa comanzi de la Quelle,eu am dat o comanda telefonic si am fost asigurata ca in 2 sapt voi primi coletul...minciuni,au trecut cateva luni bune si nimic.Prima data am comandat online 5 produse si mi-a venit doar unul.Restul scria ca va veni automat,nici pana in ziua de azi nu au venit.
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
ellej spune:
Cred ca am avut noroc, in sensul ca am comandat o singura data, o tricicleta, si avenit in vreo 2 saptamani (destul de bine, eram pregatita sa astept si mai mult). Doar ca, in afara mailului de inregistrare a comenzii, n-am primit si o confirmare propriu-zisa, iar cand am sunat sa ma asigur daca tricicleta e pe stoc si o voi primir (la un moment dat) am fost cam expediata de o donshoara plicitsita/stresata, deci profesionalism... partial.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
b.nica spune:
fetelor, nu ma necajisem destul cu faptul ca trebuie sa-mi dau o serie de date personale acum ma atentionati si cu faptul ca sunt neseriosi!
acum putin off-topic, aveti totusi exemple pozitive de comenzi online?
Espiritu multumesc.
spuneti-mi daca, in principiu, te expui cumva cand furnizezi toate datele personale pt. ca au mai fost situatii cand se cereau(tot felul de fluturasi prin supermarketuri,de ex.) si eu circumspecta m-am abtinut.
espiritu spune:
quote:
Originally posted by b.nica
fetelor, nu ma necajisem destul cu faptul ca trebuie sa-mi dau o serie de date personale acum ma atentionati si cu faptul ca sunt neseriosi!
acum putin off-topic, aveti totusi exemple pozitive de comenzi online?
Espiritu multumesc.
spuneti-mi daca, in principiu, te expui cumva cand furnizezi toate datele personale pt. ca au mai fost situatii cand se cereau(tot felul de fluturasi prin supermarketuri,de ex.) si eu circumspecta m-am abtinut.
pai daca nu vrei sa te umpli de spam postal nu le dai.sau spam telefonic.e la fel ca si cu mailul : cu cat il are mai multa lume,e mai public cu atat sunt si spamuri mai multe.in rest nu prea imi dau seama ce expunere ar fi in sensul riscant.
espiritu
b.nica spune:
quote:
Espiritu multumesc.
pai daca nu vrei sa te umpli de spam postal nu le dai.sau spam telefonic.e la fel ca si cu mailul : cu cat il are mai multa lume,e mai public cu atat sunt si spamuri mai multe.in rest nu prea imi dau seama ce expunere ar fi in sensul riscant.
espiritu
[/quote]
pai spre ex. sa apar pe tot felul de liste pro sau contra;sau pe cine stie ce fel de acte,daca spui ca CNP este obligatoriu pe acte pers. fizice;zic si eu ca ma feresc ca si cum as fi in jungla si sa nu crezi ca sunt paranoica ca am patit odata ceva de genul asta ,este drept in trecut.