Aspirante optimiste >20 ani (160)
Raspunsuri - Pagina 19
voicu_bebi spune:
saluti fetele...ce faceti...slaba miscarea pe aici...
...eu am facut niste fripturica cu cartofi la cuptor...
..buni-buni....![]()
baby
...pacat ca au venit uratii..dar lasa ca dupa vine perioada proelnica gigeilor...si ai sa vezi ca va fi bine si ma rog sa se prinda ...si sa ne anunti de veste luna viitoare...
bebecris
bine ai venit...ca am si uitat sa iti urez toate cele...si fara suparari...nu fi suparata ca nu a decurs cum trebuie ecografia....trebuie sa ne pastram optimismul si sa mergem mai departe si fii sigura ca bebe va veni ...sper cat de curand posibil...distractie placuta la cina..si un weekend superb va doresc

maria
nu fi supi ca nu vine ciclul o sa vina cum a venit si la bujo
...
Viriniana spune:
Scuze Maria si Oana, pe voi nu v-am
, dar o fac acum ... 
http://tt.lilypie.com/Ms1Gp2.png
11.2004
voicu_bebi spune:
viriniana
...maca dar a trecut ceva timpde cand nu ai mai trecut pe aici...ia zii ce ai de raportat...cum mai merge planul bebe...eu nu stiu daca ai citit...am facut ceva pauza de la bebe...momentan niste neintelegeri sa zic asa cu sotul...dar sper sa ne revenim cat mai curand si sa revenim la ce ne dorim la bebe...

dyanira spune:
Buna fetele.Acum am gasit si eu putin timp sa intru pe la voi.
Si ce vad ca voicu_bebi draga e supi...Pai de ce iubita?Ce s-a intamplat?Uite un
si inca
ca sa iti treaca.
Gabitza eu sunt bine multumesc ca ai intrebat de mine.
si tie si un weekend placut.
Mai citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat.
http://tt.lilypie.com/q9Q0p3.png
Viriniana spune:
Am citit, poate nu chiar tot, dar cel putzin subiectul asta cu nr. 160 l-am citit pe indelete! Am citit si ce ai scris tu shi imi pare rau ca ai avut neintzelegeri cu sotzul, dar cum au zis shi alte fete... e normal sa mai fie din cand in cand. Mie mi s-a intamplat cam dupa un an de casnicie...am avut ceva divergentze, mi se parea schimbat, parca nu mai era la fel...am zis ca nu ma mai iubeshte, dar intr-un final am intzeles
acum au trecut 5 ani de atunci si pot spune ca ne iubim ca la inceput, dar ne intzelegem mai bine ![]()
In rest, cu proiectul
...am continuat sa sper si continui sa sper! Inca nu s-a intamplat, asta e tot!
http://tt.lilypie.com/Ms1Gp2.png
11.2004
vrmoana spune:
Viriniana
.
Anca fugi de aici cu friptura ta ca azi am mancat cu post.Mie sa-mi dai doar cartofii.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
voicu_bebi spune:
dyanira
...iubita ce faci tu? sper ca nu mai esti suparata ...lasa ca eu sunt sigura ca luna asta dupa ce pelaca uratiii...o sa prestati si va iesi puiul care vi-l doriti...sa nu mai fi supi 
...cat de mine o sa citesti tu in capitolul asta ce s-a intamplat dar sper sa se rezolve toate...
viriniana
...e mine sa stiu ca sunt multe fete ca mine care au mai intampinat aceste mici divergente...oricum sunt cu rezolvare nu ceva sa nu fie nerezolvat....te pup si sper sa auzim de tine si de restul fetelor baby,maryb,irene,gabitza,dyanira si restul ca au ramas...
oana
iti dau cartofiori atuncea...pupa mama de fetita ce tine post....
vrmoana spune:
Niste friptura de fasole n-ai?
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
voicu_bebi spune:
momentan am doar friptura d cartofi pt tine daca vrei....si cu niste castraveciori sau ardei copti cu otet...ce zici iti place?
![]()