Aspirante optimiste >20 ani (160)
Raspunsuri - Pagina 17
bujo spune:
quote:
Originally posted by diaconmaria
Bujo ce ma bucur pt z2 la tineOff asa as vrea sa vina si la mine mai repede odata nesimporcii astia
Indigosi eu am facut stimulare cu closti din z5 pana in z9 doua luni si nu am facut chisturi...Insa desteapta de dr nu a vazut ca eu sunt insarcinata cand ea mi-a dat tratamentul si io am pierdut sarcina![]()
Insa la tine sunt sigura ca va fi binesi bine ai venit printre noi!
Fetelor..ca tot am vazut ca se impart id de yahoo al meu e :diaconmaria@yahoo.com
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui
Maria deci pana la urma tie ti-a zis ca ai pierdut sarcina din cauza tratamentului pe care il faceai atunci?
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
bebecris spune:
nu este nici o problema...m-am prins...
am contul facut de mai mult timp...nu am scris, doar m-am documentat din experientele voastre.
oricum va multumesc ca sunteti azi aici si ca pot sa discut si eu cu cineva care a trecut prin diverse probleme pana a aparut BEBE...
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
maryb spune:
gabitza,
eu sunt aici, alaturi de voi, dar doar va citesc si asta din cand in cand, nu mai stau toata ziua pe forum. Eu sunt foarte bine acum, mi-am revenit complet si sunt asa detasata de ideea de a avea bb...nici nu stii cat de bine ma simt acum. Fara numaratoare in ce zi sunt sau hai ca trebuie sa incepem ca vine perioada...diseara mergem la restaurant, deci sunt relaxata la maxim si asa si vreau sa raman. Cand o fi sa fie atunci va fi....iti multumesc ca te intereseaza de mine 
vrmoana
ca si tu ai intrebat de mine. 
baby_r7,
astept cu nerabdare o veste din partea ta care sper din toata inima sa fie pozitiva. Meriti acest lucru. 
voicu_bebi,
imi pare rau ca traversezi o perioada mai grea in casnicie. Si eu am mai avut divergente cu sotul, chiar acum 2 luni cand eram foarte suparata si ziceam ca deocamdata nu mai vreau bb cu el, dar a trecut si acum suntem la fel ca inainte. Iti doresc numai bine si sa va impacati, ca daca stati suparati nu va face bine nici unuia dintre voi.
Va
dulce si apasat pe toate.
voicu_bebi spune:
mary..
...multumesc de sfat il voi lua in considerare...sper sa ne impacam in vreun fel sau altul...oricum cert e ca nu vom sta suparati ca il cunosc pe sotul...dar oricum el e genul care nu uita o cearta....daca ne vom reveni cum trebuie ne vom relua planurile pt bebe...sa vedem...
saru'mana si tie bujo...va pupacesc pe toate ca imi sunteti alaturi in aceste momente mai putin placute...

diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by bujoquote:
Bujo ce ma bucur pt z2 la tineOff asa as vrea sa vina si la mine mai repede odata nesimporcii astia
Indigosi eu am facut stimulare cu closti din z5 pana in z9 doua luni si nu am facut chisturi...Insa desteapta de dr nu a vazut ca eu sunt insarcinata cand ea mi-a dat tratamentul si io am pierdut sarcina![]()
Fetelor..ca tot am vazut ca se impart id de yahoo al meu e :diaconmaria@yahoo.com
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui
Maria deci pana la urma tie ti-a zis ca ai pierdut sarcina din cauza tratamentului pe care il faceai atunci?
album de nunta
Da, din pacate din cate am inteles de la actualul meu dr aceasta ar fi fost cauza
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by bujoquote:
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui
album de nunta
Da, din pacate din cate am inteles de la actualul meu dr aceasta ar fi fost cauza
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Gabitza1977 spune:
maryb, pup fata, asa ma bucur ca esti OK!!! asa te vreau! distractie placuta la restaurant!
eu va pup acum pe toate si va doresc un week-end minunat tuturor, ca plec spre casa deja , este vineri si pot sa ma furisez mai repede azi!![]()
http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png
http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community
bebecris spune:
diseara ma duce al meu sot la restaurant sa ma scoata un pic din starea asta bleaga...saracu' nu stie ce sa mai faca sa uit de probleme si sa-mi revin...sa fiu energica si luptatoare.
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
vrmoana spune:
Salut fetele! 
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby