Aspirante optimiste >20 ani (160)
Raspunsuri - Pagina 12
diaconmaria spune:
Lilisor mama ai mai trecut si pe la noi??
fata si sa vii cu II
Ancuta ce iti face "terorista"? Tot asa te "tortureaza"??
poate o mai inmoi![]()
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui 
ancadragoman spune:
Nuuuuu s-a facut fata cuminte,defat cred ca nu prea mai are loc si da asa pe sustache,in schimb apasa pe toate organele ,ca nici nu stiam ca sunt asa multe![]()
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
diaconmaria spune:
De acuma poti naste oricand?? Sau mai trebuie sa stea cuminte acolo? Pana la urma nasti prin cezariana?
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui 
voicu_bebi spune:
va pup Anca...si MAria 

...sa va zic...acum 2-3 zile tot la fel ne-am mai certat si ma enervase rau de tot...si ma suna domnul si io la tel i-am zis "stii cat sunt niste AC? " el ca pt cine...eu ca pt mine...el de colo...hai mah ca parca discutasem...inchide tel si vine acasa..si ii zic ce parere are ca eu vreau sa iau pastile ...si el ca nu iei nici o pastila ca doar am hootarat ceva...ma bucurase raspunsul lui in sufletelul meu...am mai vb de bebe...si el zicea ca nu-i e frica de faptul sa vina bebe...si ca ar fi pregatit dar in nici un caz nu cred ca e foarte pregatit...poate ca ieri cand ne-am certat a fost si putin vina mea ca am zis niste chestii cand era mama la noi...si am zis niste lucruri de el...si se suparase...o fi fost si vina mea....
claudela spune:
Vreau si eu o cafeluta...ca ma trage la un somn de numa-numa...![]()
Anca, toate au o rezolvare...Asa e la inceput...Daca nu sunt si nervi si nitica cearta nu ar fi casnicia dinamica... Trebuie multa rabdare intr-o familie.. Pupici multi la fata noastra sa se mai inveseleasca!
Pupicei multi la toate fetele de altfel!

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
ancadragoman spune:
Maria acum nu ar fi prea bine ,sa mai stea macar pana la 36 de saptamani.
Anca zice ca e pregatit ca sti ca asta vrei tu sa auzi sau poate el este exceptia care confirma regula...zic asta ptr ca zilel trecute sotul meu se uita la burta mea (care are deja un metr si ceva
)si ma intreaba"o sa fim niste parinti buni nu?"![]()
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
voicu_bebi spune:
claudela
...da asa e ...mai trebuiesc certuri numai..ka d elacerturi ca astea incepi sa te gandesti la o gramada de chestii...nu stiu ce sa zic....dar cred ca momentan nu e bine ca un copil sa vina cand e cearta si cuplul nu se intelege
claudela spune:
Alina_1980, vezi ca fetele nu au uitat de tine?
Te asteptam mereu cu bratele deschise...Sa tragi cat mai multe la Odisee...ca acolo e scopul sa ajungem cat de repede...
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
dara_d spune:
Neata fetelor am intrat si eu mai de mult la acest subiect si nu am mai scris dar v-am citit ,ce repede scrieti.Am vazut ca sunt si gravidute noi,felicitari ma bucur pentru voi.
Luna trecuta cu tratament de stimulare nimic ,mi-a venit ciclul.
Acum sunt in ziua 13 si fac pauza de la tratamentul de stimulare,dar medicul a zis ca se poate intimpla minunea si acum.Ieri am facut un test de ovulatie din saliva si a iesit pozitiv si temperatura a crescut de ieri de la 36,5 azi a ajuns la 36,7.Astept sa vad ce se intimpla zilele urmatoare.
Multa bafta si voua ,imi face placere sa urmaresc ce scrieti dar chiar imi e greu sa tin pasul cu voi.
voicu_bebi spune:
Anca...nu siu daca el chiar e pregatit pt un bebe...el stie ca ii tot zic de bebe de cand ne-am casatorit si el a fost mereu negativist in privinta asta ca mereu imi zicea mai intai sa ma angajez si pe urma sa avem un copil ca cu ce il crestem...si in mai cand m-am dus de unde se iau indemnizatiile pt copil si m-am interesat si i-am zis ca am sanse sa beneficiez de banuti ...era ceva mai deschis si a fost intr-un sfarsit de acord...sau o fi fost de acord ca prea il bateam la cap cu bebele...