va fi copilul sanatos?

buna,
sunt noua pe acest forum, sper sa gasesc aici raspunsul de care am nevoie.
mentionez ca fac un tratament pt anexita cu polidin si efitard in primele 5 zile de ciclu, dar luna asta cred ca am ramas insarcinata ca nu mia venit ciclul si testul luat de la farmacie arata 1 linie roz si inca o line roz mai pal, de obicei nu imi intarzie trebuia sa vina pe 10.09.07, nu stiu ce sa fac daca se adevereste ca sunt insarcinata, daca tratamentul facut imi afecteaza sarcina, daca va fi sanatos copilul, trebuia sa mai fac inca 2 luni de tratament.
si inca ceva mi s-a zis ca am uter retrovers, dar am ramas destul de repede . nu stiu ce sa fac sa-l pastrez sau nu ?
va afecta sanatatea copilului tratamentul facut?
cred ca am intre 2-3 sapatamani de sarcina
saptamana viitoare ma duc la medic
astept un raspuns
urgent
sunt in dilema
daca e cineva din braila si stie un doctor ginecolog bun, nu foarte bun ?
Raspunsuri
RalucaN spune:
Deci tratamentul l-ai facut in primele 5 zile de ciclu, nu? Pai daca aveai ciclu, nu erai insarcinata, deci nu avea ce sa afecteze... Ai ramas dupa aceea.
Sarcina usoara!
Raluca, mami de Catalina
alinushca spune:
lilit, cel mai bine dai fuga la medic. cauta pe net ceva de genul "ginecolog bun braila" vezi ce comentarii gasesti pe tema asta.
nu stiu daca tratamentul asta afecteaza cumva sarcina mai ales ca l-ai facut la inceputul ciclului. dar faptul ca ai uter retrovers ar putea sa fie o problema pentru dezvoltarea sarcinii. asa ca dilema ta trebuie sa se rezolve rapid cu un consult.
si nu te da batuta. nu te intreba daca "sa pastrezi" sarcina. ci fa totul ca sa o poti pastra. soacra mea a avut problema cu uterul retrovers... dar pe vremea aia nu erau asa multe solutii la problemele ginecologice. a pierdut primele 2 sarcini in faza avansata iar pe a treia a dus-o la bun sfarsit. dar sigur in zilele noastre nu e la fel.
iti tin pumnii!
In asteptarea lui 
marryan spune:
Lilit te felicit pu bebe si te consider printre norocoase ca ai ramas dupa polidin din prima luna, indiferent ce tip de uter ai....eu tot am facut polidine si luna asta sunt la a treia cura de polidine si sper si cred in DD ca poate am reusit si eu cumva....nici nu te gindi sa "scapi" de bebe ca tu ai facut in prima faza a CM si nu are nici o influenta asupra starii bb asa ca mergi la un dr si vezi ce iti spune si urmeaza sfatului lui si vei fi fericita mamica anul viitor!
ai grija de tine!
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
akella spune:
1. poti pastra sarcina;
2. tratamentul facut in primele 5 zile ale CM-ului nu afecteaza sarcina (fixata ulterior, evident); tratamentul il poti relua (daca mai este cazul) dupa ce nasti;
3. nu iti trebuie un ginecolog bun, ci unul foarte bun.
Tine-ne la curent.
psj spune:
Teoretic cu uter retrovers ramai mai greu insarcinata, pentru ca nu ajung
usor dar cu sarcina nu sunt probleme.
Cat despre polidin stiu multi medici care recomanda tratament in primele zile pentru infertilitate. Despre efitard nu stiu dar chiar si asa nici macar o radiografie facuta in primele zile, care e ceva mult mai serios, nu afecteaza deci nu vad de ce ti-ai face probleme.
alinushca spune:
Am citit pe net ca dr. Coltofeanu este OK in Braila. Daca nu esti multumita de medcii pe care ii gasesti, poti oricand sa faci o mica excursie pana in Bucuresti sa vezi unul care sa fie testat de mai multe femei pe probleme ca a ta si sa fie considerat eficient. Dupa ce obtii recomandarile lui poti continua in Braila.
Oricum, ma bucur ca fetle ti-au raspuns la temerile tale. Felicitari pentru sarcina!!
sa ne tii la curent!
In asteptarea lui