Mergem mai departe, dar cum?
Raspunsuri - Pagina 3
elyda spune:
cocoloasha ai incurcat-o .sa vezi acum ce urmeaza .tu nu ai inteles pana acum ca barbatii" e nemernici si nu merita"?daca ea a intalnit pe cineva nepotrivit a ramas cu falsa parere ca "toti e la fel de nemernici" sa vezi acum ce mi-o iau eu!dragoste cu sila nu se poate!!!!!!!!!!!
dana
oocristina spune:
Dana, Cocoloasha, nici nu ma intereseaza care sunt problemele lui si din ce motiv se desparte.
De o parte este nevoia copilului de ambii parinti. Si de o parte sunt problemele lor. Ce crezi ca pot alege? De care parte pot fi?
E doar un copil, are 3 ani! Nu pot intelege cum probleme adultilor pot fi mai mari decit nevoile copiilor!
cocoloasha spune:
Cristina,sa stii ca si eu am un spirit de sacrificiu foarte dezvoltat,dar consider ca orice sacrificiu are o limita....poate ca problemele lui livium sunt de o natura care nu da loc unei convietuiri normale......gandeste-te ca sunt 2 parinti care aleg sa stea impreuna pentru copil....toate bune,poate,cat este copilul mic....dar ,cat crezi ca dureaza pana incepe sa observe raceala dintre ei si sa se intrebe de ce e asa? sau asa e normal?
Din punctul meu de vedere,copilul e mai presus de orice,DAR .....daca nu ii poti oferi un cadru normal,de familie normala.....mai bine,NU.
Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by oocristina
Dana, Cocoloasha, nici nu ma intereseaza care sunt problemele lui si din ce motiv se desparte.
De o parte este nevoia copilului de ambii parinti. Si de o parte sunt problemele lor. Ce crezi ca pot alege? De care parte pot fi?
E doar un copil, are 3 ani! Nu pot intelege cum probleme adultilor pot fi mai mari decit nevoile copiilor!
Cristina, copilul are intr-adevar nevoie de ambii parinti. Dar noi incercam sa-ti spunem ca ii poate avea pe cei doi parinti chiar daca acestia nu locuiesc impreuna. Locatia nu prea are importanta. Tatal poate alege sa se desparta de mama (sau invers) dar asta nu inseamna ca isi abandoneaza copilul. Diferenta este ca acel copil nu va asista la problemele a doi parinti care nu se mai suporta, nu mai vor sa fie impreuna.
Se poate si asa, sa stii. Oamenii se mai despart si in conditii civilizate.
elyda spune:
elyza 5 ai sintetizat tot ce s-a scris noi de atata amar de vreme.l-am zapacit pe bietul om(liviu) cu discutiile noastre. crezi ca si Cristina a inteles sau ii mai explicam de cateva ori ca poate totusi...
dana