acnee brusc

acnee brusc | Autor: natynic

Link direct la acest mesaj

Sunt in saptamana 11 si brusc mi-a aparut pe spate o eruptie de acnee oribila; in acelasi timp, pe fata sunt iritata, cu zona T rosie si descuamata, uscata. Ginecoloaga mea zice ca se explica prin estrogenii pe care a inceput sa-i secrete placenta mea dar ca ar fi bine sa ma vada un dermatolog.
Ce ma sfatuiti? A mai patit-o cineva? Si daca da, cum v-ati tratat?

naty 10+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Da, eu am patit la primul copil, mi-a aparut pe spate, rau de tot.
Am fost la dermatolog si mi-a dat o prescriptie pentru o solutie preparata din eritromicina, alcool si apa distilata, pentru uz extern. Am folosit-o cam pe toata durata sarcinii, cand acneea reaparea, si m-a ajutat.
Mergi la dermatolog, dar cu tratamentul propus intoarce-te la ginecoloaga sa fie si ea de acord cu tratamentul.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Natynic, sunt in momentul asta sub tratament pentru acnee( nu foarte severa dar deranjanta),dureaza 6 luni.Eu nu am avut la adolescenta nici o buba si ma trezesc la batrinete cu ele , dermatologul mi a spus ca este o dereglare hormonala din cauza sarciniilor succesive si a alaptatului indelungat.Se pare ca se va resolva , astept sa vad (am bubitele pe fata)

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput