Intentionez sa trimit un cv acestei firme.Una dintre sugestiile citite de mine pe diverse site-uri, ar fi sa nu trimiti niciodata o scrisoare de intentie fara a fi adresata cuiva anume .
Cu pot eu afla persoana de contact, din moment ce trimit acest cv prin intermediul site-ului ejobs...
Voi cum ati procedat..ce ma sfatuiti?
Multumesc.
Era o urgenta..daca ati mutat subiectul (si cu atita rapiditate..in citeva minute)...nu o sa-mi mai raspunda nimeni :(
eu ma adresez intotdeauna cu Madame, Monsieur...uite-asa:
Laval,
Le ... Septembre, 2007
Objet : Offre d’emploi
Madame, Monsieur,
En réponse à l’offre d’emploi publiée sur ..., je désire poser ma candidature au poste : ......
cred ca merge si in engleza
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Merci de raspuns...asa ma gindeam sie u..dar sint derutata de info citita...
Mai astept si alte raspunsuri..
daca anuntul e postat pe un site de joburi, te adresezi cu Stimata Doamna/Stimate Domnule.
Oricum cei care se ocupa de recrutari vor vedea cv-ul si scrisoarea de intentie. Apoi nu ai de unde sti daca exact seful Dep. de resurse umane a postat anuntul si se ocupa personal de treaba asta.
Iti urez mult succes:)
In general, scrisoarea de intentie trebuie adresata persoanei care se ocupa de angajari,dar, in lipsa unor informatii corecte asupra numelui si titlului acesteia, se poate trimite si direct la departamentul de R.U sau la cei din care face parte postul vizat.
In companiile mari, de regula, recrutarile le fac cei din departamentul de RU.
Bafta!