Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Victo

si cred ca voi face reteta asta, doar ca cu carne mai putina.
500 g carne de vitel, 1 cutie mazare sau mazare congelata, 2 morcovi, 1 telina, 1 cutie fasole verde sau congelata, 1 varza mica (cat un pumn), 1 ceapa, 2 cartofi, 2-3 rosii sau 250 ml. suc de rosii, sare, bors
Se pune carnea taiata bucatele la fiert. Cand este aproape gata, se adauga morcovii rondele, telina si ceapa tocate marunt. Cand aproape au fiert, se adauga cartofii taiati cubuletesi varza fideluta. Cand toate sunt fierte, se pun mazarea, fasolea si rosiile tocate (sau sucul de rosii). Se sareaza si se mai fierbe putin la foc mic, pana cand mazarea si fasolea sunt fierte. Se pune borsul si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se trage de pe foc si se pune leustean tocat. Se serveste cu smantana.

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

suna bine de tot!!!!

eu as face si o ciorba de burta.....dar mie lene sa fierb la burta.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mie nu de asta mi-e, ci de faptul ca imi place cu mult usturoi, iar acu nu prea ma simt bine de la el..:(:(

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Anca a si Petro, felicitari pt bebelinele sanatoase!!!!!

Anca a, deci bebe Elena are si ea deja patutul si caruciorul pregatit! Sa le stapineasca sanatoasa...Hai, nu te mai gindi atita la intilnirea cu ortopedul...fii optimista si nu te mai stresa atita, ca nu e bine. Curaj, o sa fie bine. Pupic

Adina, vrei sa nasti acasa? Super!!! Si eu ma gindeam, stiu ca in Spania se poate, eu chiar ma gindeam la asta, dar costa mult, in jur de 2500 euro si eu nu-mi pot permite...Dar sunt in favoarea acestei metode, e mult mai sanatos si mai putin traumatizant pt femeie sa nasca in casa ei, in intimitate...Cool!

Roxana, da, cam mare diferenta de greutate...Stiu si eu un caz, chiar ieri ne povestea un prieten, sotia lui a nascut de curind, cam de vreo 2 saptamini...la ultima eco inainte de nastere ii spusesera ca bebelina are 3500 g si s-a nascut cu 2800 g, deci o diferenta de vreo 700 g....nici nu stiu ce sa zic...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

cine ne deschide si noua capitol nou???plssss

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, unde ai vrut sa faci eco, la Muresan?
Si eu am patit de 2 ori la ISO-X la Diculescu ca nu era acolo insa mi-au spus ca era la o nastere, si atunci am zis ca nu ma enervez ca si cind o sa nasc eu o sa vreau sa vina chiar daca are planificari sau e noapte..

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, pufu, la muresan, la medstar.

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna...din nou...am stat mai mult in pat ca ma doare rau capul...cred ca m-au deocheat la servici

Azi am vorbit cu prietena mea care e gravida in 30 sapt si si-a facut de 2 zile vaccinul ala antitetanos. Se simte groaznic, are febra, ii coace si o doare rau mana, are ameteli, ce mai...e naspa rau. Nici nu stiu daca sa-l mai fac sau nu.. Voi il faceti?

Mergi la inceput

creem, eu il voi face peste vreo 2 sapt!!!!

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...eu nu fac nici un vaccin anticaini..mai bine ma inarmez cu o bata in geanta sa am grija sa nu ma muste vreunul
JASMIN..sa sti ca si mie mi s-a parut mare diferenta intr-o saptamana 400 grame...macar de-ar fi asa nu asta e problema..cred ca ma apuca dracii si mai fac cateva ecografii..

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

aaa si am si uitat sa-l intreb pe dr ginecolog.....

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput