Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Succes dany 2007!!!!!!!!!!!!!!

29+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Creem felicitari!!!Multe inainte pana la 39-40!!!

Ei...gata am scris si eu AMR-ul

29+ ANDREI

AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor eu am o intrebare....apa se poate rupe daca colul este lung si inchis??...sau...cum ne dam seama ca se apropie nasterea?...mai intai apar contractii dureroase?(cam din ce saptamana ar fi normal sa apara?).....si dupa contractii se elimina dopul si se rupe apa???....adica eu cum o sa-mi dau seama ca se apropie??...plus de asta daca as incepe sa am contractii dureroase as intra in panica..cam din ce saptamana pot sa apara??

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Rox bune intrebari,asteptam raspuns de la mamicile de bb 2

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

eu am avut un col lung si inchis care nu s-a mai deschis nici la 42 saptamani.

33+ Anya si Matei

AMR 7 SAPTAMANI

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

RGE, eu ami merg la control la 36 saptamani,si a spus ca nu-mi mai face eco ,doar control.

33+ Anya si Matei

AMR 7 SAPTAMANI

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am avut o zi ciudata rau, sunt cam zombie, dar am facut curatenie, am spalat si am facut mancare pt ca imi vine si patutul pt bb si simteam nevoia sa marchez cumva ziua!

Fetelor, felicitari pt eco si mult succes celor care merg azi. Numai vesti bune au fost in ultimul timp :) sper ca si cele care nu sunt active pe forum sa aibe motive de bucurie!

Cami, se pare ca hainutele pentru copii castiga intotdeauna. Si noi ieri am cumparat tot pentru ea.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

A, azi am intrat in spatamana 34!!
Parca avanseaza prea repede. Eu sper sa nasc la 38, sa fie balanta.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salut fetelor, vreau si eu la ecooooooooooooooo !
Alesia a devenit f vioaie, aproape toata ziua mosmondeste ceva in burtica, acum a descoperit costitele, si baga piciorul (sau mana) pe sub ele sa vada daca sunt rumenite bine !
Ce sa va mai spun, sunt plina de lavabila, am si-n dinti, muncitorii mai au putin de tot dar au sters-o, da Doamne sa mai vina, altfel ma apuc si termin eu, uite-asa!
Si ma uit cu jind la hainute, si ma oftic ca nu le pot pune in dulapioare, nu le pot spala...
Abia astept BabyExpo sa mai cumpar cate ceva!
Ati vazut canapele frumoase, sa-mi iau in camera ei?

Shery 32+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by RGE

..am uitat sa va spun ca azi-noapte l-am trezit pe tati ca sa ne ridice el din pat sa putem merge la pisu..si ne-a zis ca suntem grasi

AMR maxim 6 saptamani!!

Sa va spun cum ne ridicam noi din pat noaptea? Nu mai strigam la tati, tragem pur si simplu de pijamaua lui sa ne ridicam .

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

sa nu-i rupi pijamaua bietului om!

Shery 32+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZA te mananca limbutza..ia vezi tu poate ajunge Maria la 4kg...daca George ajunge la 4 kg ceea ce nu-mi doresc nu mai nasc natural nici sa ma bati!!
...SA MA OPREASCA CINEVA!!!!!!!!...DOAMNE greu ma apuc de curatehnie si acum nu ma mai opresc..am 5 saci pana acum plini la usa il asteapta pe sot sa-i arunce...sunt plini cu te miri ce....m-am ingrozit cate am adunat si eu mai rau ca bosorogii!!...am 5 oale de lut de toate dimensiunile de pe vremea cand faceam la cuptor ciorbe in oalele alea...le-am spus la revedere..se duc la soacra-mea la curte...si tot la revedere am spus la multe .....m-am saturat de dulapuri pline

AMR maxim 6 saptamani!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

ne-am intors si noi! Eco n-am facut ca era stricat aparatul... trebuie sa sun marti pt. reprogramare ... din cauza contractiilor s-a modificat tratamentul:
- 2 duphaston/zi
- 2 utrogestan intavaginal seara
- 1/2 pastila Ginipral la 8 ore...
Si program de pat 100%

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Bey Pussic sorry pt program la pat, o sa fie bine pana la sfarsit, doar sa fi mai cumintica, bine ca ai terminat cu santierul in casa si lasa drumurile si cumparaturile si gatitul! Gata, la pat cu tine, nu mai sta in picioare!

Shery 32+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput