Ceaiul din frunze de zmeur
Mai fetelor,ce e cu ceaiul asta????E adevarat ca baut din nu stiu ce saptamana,reduce travaliul si durerile?????Din ce saptamana se bea si cate cani pe zi?????
Astept raspunsurile voastre.
Mersi mult!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
32+
Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Chiar nu stie nimeni nimic?????Mamicile care au nascut,nu ne ajutati?????
bebelina
poze
Ramonel
32+
Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
Raluca spune:
Ramona mie mi-a fost recomandat la inceput de sarcina ca produs gemoterapeutic ce e bun in iminentza de avort. uite ce scrie despre extractul de mladitze de zmeur pe site-ul plantextrakt:(ma gandesc ca la fel sta treaba si cu ceaiul)
Extract din mladite de zmeur
Rubus idaeus MG=D1
Contin alcool etilic de cereale 33% vol.
Sticle de 50 mL
Organotropism:
Ax hipofizo-ovarian, aparat genital feminin, sistem reticuloendotelial.
Actiune farmacologica:
Reechilibrant al axului hipotalamo-hipofizo-gonadic (regularizeaza secretia hormonala ovariana la pubertate si menopauza); antispasmodic uterin.
Indicatii terapeutice:
Tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree, etc.), fibrom uterin, chist ovarian, dismenoree, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si/sau vaginita; hipogonadism la pubertatea femeii (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); iminenta de avort; tulburari de libidou; īmbatrānire precoce la femei.
Mod de administrare:
30 de picaturi, īn putina apa, de 2-3 ori pe zi; 50-70 de picaturi, īn putina apa , o data pe zi, īn asocieri.
Asocieri:
- Ribes nigrum īn chist ovarian;
- Alnus incana, Sequoia gigantea, Ribes nigrum si Rubus fruticosus īn fibrom uterin;
- Rosmarinus officinalis si Vaccinium vitis-idaea īn īmbatrānire precoce la femei si menopauza.
Raluca
, mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
gugushtiuc spune:
quote:
Initial creeata de RAMONELLA
Mai fetelor,ce e cu ceaiul asta????E adevarat ca baut din nu stiu ce saptamana,reduce travaliul si durerile?????Din ce saptamana se bea si cate cani pe zi?????
Astept raspunsurile voastre.
Mersi mult!!!!!
bebelina
poze
Ramonel32+
Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
Ramona eu nu am auzit sa aiba aceasta planta vre-o influenta asupra travaliului, desi am citit multe despre ea. In schimb influenteaza hormonii. Eu zic sa-l lasi incolo de ceai si sa nu bei fara sa stii sigur. Nastere usoara. pup.
GUGU
23+
Iris sau
Alex 
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
m_monique spune:
anul trecut, cand eram gravida, era un subiect aici drespre ceaiul din frunze de zmeur. cica s-a bea din sapt 37.
au am incercat si nu a avut nici un efect. tot la nastere provocata am ajuns.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei