Aspirante optimiste >20 ani (159)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

se calcuzara din ziua respectiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da asa se calculeaza ,iar cand mergi la eco o sa ai doua date:una a sarcinii calculata asa cum ti-am zis eu si una a lu' bb calculata dupa masuratori.
Uite ceva sa te distrezi http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

neatza fetele!
eu cred ca mai raman cu voi cel putin o luna,pentru ca am prestat doar o data,cu 3-4 zile inainte de ovulatie.,ca a trebuit sa plec din oras .odata cu ovulatia mi s-a dus si optimismul pe apa sambetei.
felicitari pentru noile gravidute

http://tt.lilypie.com/ZgGmp3.png

Mergi la inceput

stai ca tocmai am vb cu sotul la telefon si-mi zice ca el a calculat data nasterii aproximativ pe 11 mai..si ete dupa testul pe care mi l-ai dat iese 10...s-a priceput el..ca sa vedeti si voi ce face el la birou :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele...ce faceti? dar ati scris mama la capitolul trecut...abia acum am apucat si eu sa citesc ceva ceva...
ca ieri a avut sotul examen pt permis...saracutul de el...din pacate nu a luat ...dar abia peste 2 saptamani mai da o data sper sa ia atunci...si cum a venit acasa nu am mai intrat pe la voi fetele ...ca ne-am pus la masa de am mancat si ne-am uitat la niste filme...
ana......super k lumea pozele...chiar asa barbata-tau ar trebui sa fie mandru ca are asa o frumusete de femeie....asa ca daca nu aplica el ceva...aplica tu....
alexa......am vazut ca ti-au iesit 2 liniute cu a doua pala...sa ne zici cum a iesit azi testul ca ziceai ca mai faci unul...te pupic

Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

analisa...bine ca al tau calculeaza cand o sa nasti...super...macar de om avea fiecare sotiori asa cum e al tau...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by analisa

stai ca tocmai am vb cu sotul la telefon si-mi zice ca el a calculat data nasterii aproximativ pe 11 mai..si ete dupa testul pe care mi l-ai dat iese 10...s-a priceput el..ca sa vedeti si voi ce face el la birou :)

Super tare ,sa ii dai de acum sa citeasca tot ce citesti tu despre sarcina sa vezi ce incantat o sa fie.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Fetele, tocmai a venit la serviciu o colega cu fetita ei de 6 luni! Am stat cu ea in brate pana acum, este un pui mic cu parul blond si ochisorii verzi, e asa de frumoasa!!! VREAU SI EEEEEEUUUUUUU!!!!!!

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voicu_bebi

analisa...bine ca al tau calculeaza cand o sa nasti...super...macar de om avea fiecare sotiori asa cum e al tau...

pai ar fi si culmea..avand in vedere ca el is doreste bebe chiar de pe vreme cand eu nu eram hotarata..
stii ce mi-a zis ieri, cand i-am spus ca sunt asa vesela ca ma felicita atatea fete aici..mi-a spus ca pe el nu-l felicita nimeni?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by analisa

quote:
Originally posted by voicu_bebi

pai ar fi si culmea..avand in vedere ca el is doreste bebe chiar de pe vreme cand eu nu eram hotarata..
stii ce mi-a zis ieri, cand i-am spus ca sunt asa vesela ca ma felicita atatea fete aici..mi-a spus ca pe el nu-l felicita nimeni?

ce frumos.....asa e are dreptate...felicitari proaspatului viitorului tatic...
abia astept sa raman si io ...si sa vada al meu cum e ....

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput