Aspirante optimiste >20 ani (159)
Raspunsuri - Pagina 28
analisa spune:
ia sa bagam noi niste intrebari pentru cunoscatoare..
la cate luni poti afla sexul copilului?
cum stam cu "presatul" im perioada asta?
nushulica spune:
neata!
am o intrebare pentru fetele care se pricep la temperatura bazala![]()
am avut temp inainte de ov 36.7 in z15 a crescut la 36.9 si de atunci asa e azi sunt in z28 din 30-31...ma rog a mai scazut intr-o zi cu jumate de grad dar poate ca nu am luat-o bine atunci
intrebarea e: daca ar fi sarcina ar fi trebuit sa creasca mai sus de 36.9??sau e ok ca s-a mentinut asa??![]()
ioanara23 spune:
deci fara coffi-coffi....buuuuuuunnn...nici astea de la birou nu vor sa-mi dea....![]()
![]()
![]()
![]()
analiso...mie mi-a zis doctorita imediat dupa eco ca cel putin o sapt s-o atarn in cui, s-o pun la uscat si sa uit de ea...![]()
![]()
![]()
ioana
poze samburel
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by analisa
ia sa bagam noi niste intrebari pentru cunoscatoare..
la cate luni poti afla sexul copilului?
cum stam cu "presatul" im perioada asta?
Eu am aflat ca bb este fetita la eco de 12 saptamani ,la morfologia fetala de trimestrul 1.
Cu prestatul mai rarut sa il lasi pe bb sa se prinda bine,deci pana la eco sau pana te vede medicul eu zic sa stai potoala.
anca
32+Maria

poze
AMR 8 saptamani
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by nushulica
neata!
am o intrebare pentru fetele care se pricep la temperatura bazala
am avut temp inainte de ov 36.7 in z15 a crescut la 36.9 si de atunci asa e azi sunt in z28 din 30-31...ma rog a mai scazut intr-o zi cu jumate de grad dar poate ca nu am luat-o bine atunci
intrebarea e: daca ar fi sarcina ar fi trebuit sa creasca mai sus de 36.9??sau e ok ca s-a mentinut asa??
Mamaaaaaa ce dor imi era de tine....pe unde umbli domnisoara?
Temp este bine si asa ,au fost fete care la 36.7 era insarcinate,dar important este sa raman ct .Eu stiu ca daca 18 zile dupa ovulatie ramane ct at mai mult ca sigur este sarcina.
Iti tin pumnii
anca
32+Maria

poze
AMR 8 saptamani
analisa spune:
eu stau potolita..ca nici nu-mi arde acu',dar al meu sot care citeste mai mult decat mine, mi-a zis ca a citit el nu stiu unde ca primele trei luni..mai putin..si eram curioasa..pt ca eu intotdeauna am avut impresia ca mai spre sfarsit sunt probleme.Acum am inteles si de ce la inceput...multumesc de raspunsuri ..pup fetele
ancadragoman spune:
Ioana poti sa bei o cafeluta mica pe zi daca altfel nu poti ,dar daca poti evita ar fii super macar acum cat este bb mic
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by nushulica
neata!
am o intrebare pentru fetele care se pricep la temperatura bazala
intrebarea e: daca ar fi sarcina ar fi trebuit sa creasca mai sus de 36.9??sau e ok ca s-a mentinut asa??
Mamaaaaaa ce dor imi era de tine....pe unde umbli domnisoara?
Temp este bine si asa ,au fost fete care la 36.7 era insarcinate,dar important este sa raman ct .Eu stiu ca daca 18 zile dupa ovulatie ramane ct at mai mult ca sigur este sarcina.
Iti tin pumnii
anca32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani

anca merci mult cam asta vroiam si eu sa aud
...pe unde umblu???fac tratamente ...luna asta e prima luna de stimulare ovariana si am mari sperante...sper sa nu fiu dezamagita
edit: acum vad ca ai deja 32 saptamani
mamaaa ce rpd trece timpul...mai ieri ziceai ca ai facut hsg...pe urma ai anuntat ca vine bb...si pe urma am aflat ca va fi o mariuca
ancadragoman spune:
Sa inteleg ca in cateva zile ne dai vestea?
Cat ai avut folinculul?
Nushulica asa este timpul a trecut f repede ,cateodata nici mie nu imi vine sa cred.
Rox deci cand faci test?
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
baby_r7 spune:
am intrat si eu repede sa va spun ca inca nu a venit cm............![]()
, dar inca il asteptam................
gata am fugit la birou ca azi am multa treaba si deja sunt in intarziere..........
va pup pe toate si vorbim mai tarziu...........
mami si tati te asteapta.......inca nerabdatori!!!!!!!!!
ROXANA