Aspirante optimiste >20 ani (159)
Raspunsuri - Pagina 26
ioanara23 spune:
crengu 

DD stie cel mai bine de ce si cum trebuie sa se intample anumite treburi...important e sa fii " barbata" si sa nu te dai batuta, ca bebelu 2 vine el cand te astepti mai putin!
clauditzo 

analiso
numa seara maica am niste gretzuri de nu pot papa nimica! in rest, DEOCAMDATA, multumesc lui Dumnezeu chiar mi-e bine...somnu ma cam biruie!![]()
![]()
![]()
![]()
ioana
poze samburel
analisa spune:
alea de seara is nesemnificative..dar astea de dimineata
..si nu mananc..doar starea aia...
si dimineata am venit la munca cu un maxi-taxi..tampitul ala de sofer..ca altfel nu pot sa-i zic..toata lumea infofolita ca afara era frig si ploua..el in tricou cu caldura la maxim..am zis ca mor pana am coborat ![]()
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by analisa
oare-s eu prea smiorcaita?

anca
32+Maria

poze
AMR 8 saptamani
vrmoana spune:
Neata fetele.
Vreau si eu cafea Claudela.
Crengu si eu am fost la fel de linistita cand au venit uratii luna asta. Nu stiu de ce.
Ancutelor
Ce faceti?
Anaxena hai cu testu'!!!!
Azi program curatenie. Maine sarbatoare mare.
Va puup.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
voicu_bebi spune:
da analisa niste nesimporci ca altfel nu ai cum sa le zici...da e un frig afara de mori...am iesit si io pe balconsi nu mai pot si in casa e frig...brrr...va pup sa nu va mai fie rau tie analisa si ioanei....
baiii...ma credeti ca imi doresc acuma sa imi vina ciclul repede ca nu mai pot...saptamana viitoare daca nu vin uratii merg la dr ...sa imi dea duphaston ceva....
Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!

![]()
![]()
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
ancadragoman spune:
Oana uite ne-am trezit si noi mai devreme ca azi-noapte am dormit chiar bine,adica nu am fost decat de vrero 3 ori la toaleta![]()
Tu cum esti?
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
voicu_bebi spune:
oana
ce face fetita?
...eu vreau sa imi pun niste cafea ca am facut...ca sama trezesc mai bine..is cu papagalul aici...
...ce mai oracaie...![]()
ce sarbatoare e maine...?
Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!

![]()
![]()
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe