Aspirante optimiste >20 ani (159)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Da Crisa.Beta HCG.
Tu ma intrebai de dr Voiculescu. Pe minev nu prea m-a impresionat. Dupa ce mi-a dat Ovamit si Pregnil fara monitorizare sau DH am plecat la Giulesti.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Astazi trebuie sa o sun pe doctora si cu putin noroc sa ma duc maine la eco, am niste emotii.... Daca nu ma duc maine, nu stiu cand mai pot ajunge, poate sapt viitoare ca sunt asa de prinsa la servici ca nu stiu cum o sa-mi fac timp liber. Daca ma duc maine, va rog mult sa-mi tineti pumnii sa nu primesc vesti proaste, ca am primit deja destule pe saptamana asta.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

OK Kitzy. Iti tinem pumnii.

oana

waiting for my baby

Mergi la inceput

Oana merci!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

oana, nu va parasesc, cand va e dor de mine si ma ve-ti intreba ce mai fac sau cum o mai duc cu siguranta va voi raspunde.

kitzy, iti doresc sa auzi numai vesti bune de acum inainte. si ai grija de tine.

Mergi la inceput

OK Maryb.

oana

waiting for my baby

Mergi la inceput

Maryb
Sper sa va aduc pe vineri dupa-masa niste vesti si sa dea DD sa fie si bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

kitzy sa vii cu vesti bune.Iti tinem pumnii.
oana da eu spuneam de dr.Voiculescu, mie personal mi-a placut este printre putinii medici la care am ajuns si sa plec multumita.Poate si unde e cabinet particular si lasi caruta cu bani dar este o doamna.Nu stiu profesional cum este ca nu am facut prea multe la ea dar ca OM este super. In sensul ca sta de vorba cu tine te asculta iti explica , iti da atentie cu alte cuvinte ceea ce nu se intimpla foarte des la noi in tara. Si raman la ideea mea de a cere parerea mai multor medici pina sa te stabilesti la unul.De exemplu la mine a fost nasol cind ala de la Giulesti m-a programat din prima la HSG.Ceilalti v-am zis ce-au spus s-o faca el.Cum imi spunea cineva ca poate sa fi fost o infectie si substanta aia de contrast o imprastia peste tot. Bine ca sint eu dobitoaca si am lasat caruta cu bani acolo..pe dozari , spermograme, consultatii si alte alea cind aici puteam sa le am gratis asta e partea a doua, dar, daca as sta in tara si as fi nevoita sa nasc..in nici un caz nu as naste la GIULESTI. Este deplorabil , deprimant spitalul ala.Zici ca tocmai s-a terminat razboiul.Mizerie mare rau de tot , o fi el centrul cel mai cunoscut de fertilitate dar mai bine nu.
Ca sa nu mai spun ca acolo nu s-a mai facut un upgrade ...la mai nimic..Singe tot cu seringoaiele alea mari iti suge din vena si cu dit-ai sulanele de ace.
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am plictisiiiit rau de tot!!!

http://tt.lilypie.com/7WQ9p3.png
http://www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1

Mergi la inceput

Crisa ai dreptate in ceea ce priveste curatenia. Este cam mizerie. Eu am fost socata cujm umblau cu bebelusii nascuti de o zi prin tot spitalul. Probabil ca mamicile lor nici nu stiau.Oricum eu cu tpot ce am facut acolo tot nu am ramas. Asa ca o las moale si cu Giulestiul.Ei trag tare pe inseminari si fertilizari in vitro. Nu prea le pasa daca ramai natural. Asta e. Poate o sa fac si eu un bb odata si odata. Cu toate ca my biological clock is ticking.

oana

waiting for my baby

Mergi la inceput