Cafea cu aroma de femei - 5

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

foarte dulcel. si matei e ranjit, dar si cand plange ... iti vine sa fugi de-acasa!!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ionico,

merci,si al tau este o bonbonica.

inuto,

am trimis datele mele.

SEBASTIAN 22 IUNIE 2006

EU 25 APRILIE 1972

monica mami de print

http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

somati, somati
sau sunteti la somn deja?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Io cred ca ma sabotati.Cand sunt pe forum,vorbesc aproape singura.Cand il deschid iar,vad ca-i alt sobect,3 pagini...
Nici n-am apucat sa citesc ultimele pagini de la 4.Fomei serioase sunteti voi?
Hai sa ne lasam toate plozii in grija barbatilor,vindem case,masini si ce-o mai fi,cumparam belete avion si via Venezuela!!!!!
Ati uitat cu totul de orasul vostru natal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy, nu fii mufi pufi, ca ai dat bir cu fugitii aseara!

In locul tau mi-as cere scuze

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Aido,nu stiu cu cine ramane Meredith,se pare ca-i cu curu' in 2 luntre.Om vedea martea viitoare,cdaca nu ma iau iar cu voi si uit de serial.
Lulule,nu mi-am trantit fesele-n pat ci pe pc ca iar m-ati lasat solo.Mi le-am mai purtat prin casa sa revina la forma initiala ca mi le-am aplatizat tot stand pe scaun la dc.Tre' sa ne gandim la un scaun special,eventual unu' cu masaj,dar nu anticelulitic ca doare a naibii si-l arunc pe geam.
Adin,da' buda ai in somptuosu-ti apartament?Nici la scoala nu mai e voie sa se fumeze.Io-s multumita ca fumez mai putin dar am o colega care-i de-a dreptu' turbata din cauza asta.
Tre' sa constat ca m-am procopsit cu a2a dependenta:VOI.Nu deschid pc pana nu-mi termin macar o parte din treburi,ca altfel nici la buda nu ma indur sa merg.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wendy, nu fii mufi pufi, ca ai dat bir cu fugitii aseara!

In locul tau mi-as cere scuze

Ca am stat de vorba cu mine finca toate erati duse...cu pluta.Cat p.ma-sii sa tot astept?Nr2 facea 13-14 sa intre el la rand,asa ca i-am dat voie,v-am pomenit de bine,mai mai sa va voodooiesc,dar m-am abtinut in ultima clipa,nu stiu nici io de ce .De proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, Wendy, am buda si cu dus si cu cada, mare si plina de marmura. Numa buna sa ma c.c in ea.

Au noroc ca au marmura incalzita pe jos in baie ca altfel le faceam un scandal monstru la receptie. Deja m-am nervat.

Mergi la inceput

Printeso,o sa te jumulesc de toti fulgii,de-o sa ajungi la 31 kg!Dupa sfatu' tau disperat,intru pe 'scoli,grad...'si tot am incercat io sa ma explic,dar fata aia,nimic.Dupa 3,4 postari am facut-o sa taca,macar atat,dar azi vaz c-a luat-o de la capat cu alte fete.Nu m-am mai bagat finca nu-mi place sa mananc rahat degeaba ,mai ales cu oameni asa de opaci care cred ca-s singurii care au dreptate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Da, Wendy, am buda si cu dus si cu cada, mare si plina de marmura. Numa buna sa ma c.c in ea.

Au noroc ca au marmura incalzita pe jos in baie ca altfel le faceam un scandal monstru la receptie. Deja m-am nervat.

Trebuia sa ceri cu jacuzzi si lumanari.Mai or fi romantice lumanarile in cada,dar pe mine tot la morti ma duc cu gandu'.Deh,minte ingusta!Io,daca fac numa' dus,un' sa pun tortele?
Hai acasa,la noi,ca ni-i dor de cosmopolita noastra!

Mergi la inceput