Cafea cu aroma de femei - 5
Raspunsuri - Pagina 20
ioanaradu spune:
iuliana, daca te ajuta cu ceva, sa stii ca si noi ne mai ciondanim in ultima vreme. bineinteles, eu sunt stresata casei ... deci de la mine pleaca tot. unde nu mai pui ca-mi pica si rau de tot parul de la stres!
l-am zapacit pe sotul ... ii repet de nu stiu cate ori cate ceva. uit ce i-am zis si ii zic iar si iar si iar ... de exemplu, seara ... vine de la serviciu si face dus. ei bine ... pana ne bagam in pat cred ca-l trimit de 3-4 ori la spalat
. si nu pute ... pe cuvant!
deja a inceput sa-mi repete el "sa stii ca eu am facut dush!"
deci ... relaxeaza-te!!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
aidaciolac spune:
Fetelor , avem analize buuuune! Sunt aproape la limita minima.
Emma s-a pus pe mancat de vreo 3 zile si gatesc in veselie.
Fetelor , contra stresului , sa va rupeti putin de la ce faceti zilnic. Mergeti la cumparaturi cu o prietena sau singure , la sala , la coafor , la o cafea ... rupeti putin rutina.
Eu daca ies 3 ore intr-o zi imi umplu bateriile pentru 1 luna.
Certuri sunt in fiecare cuplu , dar depinde foarte mult sa nu ramaneti certati mult timp.
Va 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
ina78 spune:
Aida trebuie sa dai de baut. Bravo!!! La mai multe.
Oricine se certa, se impaca. Faceti si voi ceva placut sau relaxant, macar 1-2 ori pe saptamina.
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ina78
O graviduza aveti si voi... si-mi zicetio clocitoare... Ma birfiti juma` de noapte.
Ce fac fetili? Macar o cafea dati si voi?- puiutul meu
si eu ce's aici de samantza?
Stefania

cu Stefania la purtator
iuliana_2007 spune:
Pai mi-a spus sotul ca maine o ducem pe printesa noastra la bunici si sa stea pana duminica sa ne relaxam putin.Bunicii sunt exaltati de bucurie ca o ducem la ei,au spus ca numara orele si nu mai spun ca la ei mananca de rupe.Nu inteleg cum este fenomenul asta.
Duminica facem un an de casatorie si am zis sa petrecem si noi singuri 2 zile.Sotul a luat decizia asta.Mie o sa-mi fie foarte greu fara ea,dar asta este trebuie sa ma relaxez putin.
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Stefania imi cer scuze. Ma luasera fetele in colti... si am scapat porumbelul. Tu esti ca si ... mamica. La eco il vezi in toata splendoarea. La noi e cit bobul de mazare.
Iuliana super... La multi ani1!! 

Sa pereceti bine. Si sa faceti poze. Ceva romantic?
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:
am mai scris un mesaj mai inainte dar s-a sters......
spuneam asa
LA MULTI ANI FERICITI IULIANA!
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
slimatei spune:
Ina... nu-i nimic te iert de data asta, sa nu crezi ca nu te inteleg ca iesti gravida![]()
eu ma duc la magazin sa iau ceva si uit pana acolo vin cu altceva...cam naspa pt. banii sotzului![]()
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
iuliana_2007 spune:
Multumesc pt urari fetelor.Si eu va doresc cati mai multi ani alaturi de sotii vostrii,sa va iubiti si sa va respectati.
Uitati niste poze cu gaza mea.A incepot sa ii intre parul in ochii,ii creste intr-o veselie
.E cret ca a lui mami si a lui tati,si bunicele au parul cret amandoua.
http://good-times.webshots.com/photo/2729149020101481168RnDsZE
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Iuliana ce bebelusa mumoasa aveti! Trebuiesa ma uit mult la poza ei ... poate ia si bebelu nostru parul cretulin. Noi avem parul drept.
Stefania ptr ca m-ai iertat dau un suc de fructe.
eu - Ina
- puiutul meu