Cafea cu aroma de femei - 5

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

d-na W sa porti sanatoasa fusta.
ina ... noi prin sapt 36 ne-am dus la cumparaturi pt bb, ca cica nu e bine sa iei inainte si noi le-am fi cumparat pe toate. vorba adinei ... ziceam ca sunt mici, mici lucrusoarele si dr zicea ca o sa fie un bb mare, si-atunci noi ne uitam si stateam de studiam de se saturau vanzatoarele de noi. cand sa-l scot din maternitate ... costumul de i-l luasem era maaaaare de ziceai ca e de capatat in el, i l-am mai dat pe la 3 luni. :)

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Io si cu nasu' tot in laptop

Iar urechile le am asa de lungi, ca normal ca imi atarna pe-aici

Adina + Olivia 04.03.2004

da' noi unde crezi ca suntem.Io-s o fire iute,da' acu' m-am intrecut.Umblu prin casa ca titirezu',parca-s 'wonder woman' asa viteza am,numa' sa nu pierd ceva spus de voi.M-am tampit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by ina78

Decit cu ochii in monitor si urechile atintite la "husbantul" din dotare... mai bine atentie totala... monitorului, nu "husbantului".

eu - Ina

- puiutul meu

deci, George, tipul care e gay in realitate se casatoreste cu rotofeia aia ortopeda
coreanca e ceruta in casatorie de dr chirurg, ala negru, dar il paraseste la altar (stiti ca el a ramas cu sechele de la impuscatura si ca are probleme cu mana)
seful (negru) se pensioneaza, si toata trupa ii vaneaza postul
....va mai zic?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

fetele eu ma bag la somn. maine ma ia piticania de buna.
va pup!

P.S. m-am prins de ce serial e vb ... dar eu n-am urmarit

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Moama , pai eu vin cu dar nu il dau din mana cu va dau pe spinare sa va mai cumintiti

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ioana... nici fetele, dar Maru o povesteste sa urmarim de acum inainte.
Eu vad pe sarite orice prind. Asa ca ... ma uit si la asta.

Nu cred in superstitii... am sa iau hainutze sau ceea ce vreau ptr bebe cind gasesc si cind imi place ceva. Bebelu` meu va fi sanatos si dolofan. Oricum acum iau dupa aspect si nu dupa marime.

Ma pregatesc si eu de somnic .... miine iar am zi grea. Sa va povestesc ce am mai facut...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Aida sintem cuminti, nici macar galagie nu facem. ma instiga Adina la violenta si galagie - sa fac galerie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

quote:
Originally posted by ina78

Decit cu ochii in monitor si urechile atintite la "husbantul" din dotare... mai bine atentie totala... monitorului, nu "husbantului".

eu - Ina

- puiutul meu

deci, George, tipul care e gay in realitate se casatoreste cu rotofeia aia ortopeda
coreanca e ceruta in casatorie de dr chirurg, ala negru, dar il paraseste la altar (stiti ca el a ramas cu sechele de la impuscatura si ca are probleme cu mana)
seful (negru) se pensioneaza, si toata trupa ii vaneaza postul
....va mai zic?

Doamne'ajuta!

Stai ca m-ai bagat in ceata;George era gay si nu stia?Ca parca-i placea de Meredith si suferea ?Ortopeda l-a convertit la hetero?
La voi e 'Tanar si nelinistit'?Io nu ma uit,dar parca-i de 100ani,n-are sfarsit.Crede ca au fost peste 3000 de ep.

Mergi la inceput

Adin,maine ai programul incarcat?

Mergi la inceput

Noapte buna.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput