Raspunsuri - Pagina 3
ligia1112 spune:
Stiam eu despre multi ... ... , dar despre Desanka "Fiica Luminii" nu am auzit pana acum. Mare e gradina Ta, Doamne!
ina C spune:
"Daca Dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic crezind in El, dar daca El exista si nu crezi, atunci ai pierdut totul." ( Blaise Pascal)
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
b.nica spune:
ete un subiect unde nu a postat dl. acsintetina!
in alta ordine de idei:arunca unu o piatra si sar ...atatia, pe 3 pagini, sa-i dea importanta,pardon,sa-i dea impresia ca este luat in serios.
danitin spune:
Mai, uite exact la asta ma gandeam si eu. Autorul subiectului era la prima postare pe forum, a scris o aiureala si noi ne intindem pe trei pagini sa o disecam. Subiect scris cu greseli gramaticale, cu un citat cam plagiat, cu ceva ce mie imi suna a blasefemie - adica ce fac, pun pariu in leatura cu Dumnezeu, mai ramane sa iau o dusca de tarie si sa aprind o tigara asteptand rezultatul ... Si culmea culmilor, taman acu cand citatele sale s-ar fi potrivit la marele fix lipseste omniprezentul acsintetina!
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
goiaexp44 spune:
cu cata usurinta stiti sa aruncati cu noroi in oamenii si cat exces de zel sa denigrati ...!
E o treaba mult mai usoara decat sa construiesti !
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goiaexp44 cu cata usurinta stiti sa aruncati cu noroi in oamenii si cat exces de zel sa denigrati ...! E o treaba mult mai usoara decat sa construiesti ! |
Ei, asta-i acuma ...
Ce-ai patzit, ai cotizat la bio-energo-astrolo-numerolo-radiestezo-terapeuta si te-a dezamagit? :( (Sper ca nu te-ai dus la ea cu vreo problema grava, ceva de sanatate... ca atunci ar fi trist si grav totodata).
Daca Desanka e o sarlatana, ce sa zicem noi aici?? ca-i Maica Tereza??
Activitatile astea ar trebui reglementate si mai ales riguros impozitate... si ia sa vezi cum le-ar trece cheful de miracole tuturor vrajitorilor de portofele din RO :)
Simo27 spune:
Mai nou am aflat ca exista si apa minerala Desanca,pe care o vand..cica vindeca!Atata prostie,mai rar
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
X-ray spune:
casa desanka e la 2 strazi mai incolo,inca mai vin autocare...fiecare crede in ce vrea dar sa-i zici unuia Isus care seara forjeaza la greu audi-ul A8 prin cartier si vinde pe bon fiscal"desanka srl" apa la pet....e prea mult...eu nu zic ca mama lui nu o fi avut ceva aura,ceva o fi fost de prostea atata lume, dar el....sa fim seriosi....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+
povestea noastra...