Oradea (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu astept Craciunul :-)
Eu sunt pt o intalneala de orice fel

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Mama, ce v-ati dat drumul! Ma bucur sa vad filmulete si poze atat de frumoase p-aci.

Daria - ceva vesti pe frontul de masina? Felicitari pentru piticutza ta. Ne vedem duminica! O sa iti trimit pe mess nr meu si vorbim.
Marius - o sa poti sa lucrezi in conditiile alea de acolo??
Numa sa aveti fonduri cu ce sa intretineti imbracatu-dezbracatu asta.

Eu sunt ... binisor... Multumesc de intrebari. Va zic programu iar, sa ma dau mare ce viata de societate am si daca is singura: azi merg la sala apoi la cafea cu o prietena, maine iar ma vad cu o colega apoi teatru... vineri merg pana in judetul Salaj, sambata am o zi de nastere, si duminica la dogshow. Noah, musai sa imi ocup timpul, altfel dilesc. Noroc cu oamenii din jurul meu.

Va tzuc si mijloc de saptamana placut sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Multumim de urari , va dorim si noi toate cele mai bune , scoala ? eu sunt multumita si eu acolo am terminat acum exact 20 de ani , ramanem la ore dupa amiaza ne costa 200 pe luna 5 lei la invatatoare 5 la mancare , sunt un pic dezamagita de la 1 oct Eric va merge singur la scoala si va si veni , tanti pe care am rugat-o ne-a cerut 1 milion doar pentru dus care nu face mai mult de 10 minute , fiul meu m-a incurajat ca merge el , si sa ii dau lui bani aceea sa mergem mai bine la Mc si la pizza sa ne luam ce vrem noi , stiu ca e lucru mare dar am incredere in el , deja azi dimineata cand am mers cu el am vazut p mamica care isi lasa copilul de clasa I de la statia de tramvai , prima oara va fii greu
si eu la vremea aceea am mers singura ......
in rest nu stiu mai sunt 5 saptamani si vine "americanul" meu acasa abia astept nu l-am vazut din martie va pupam si va promit ne prezentam la intalnire cu conditia sa fie in weekend va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Spun "prezent" si eu !
Si noi pe baricade.Adica dupa prima saptamana de gradi,Alexia s-a racit - dar cred ca noaptea,in pat,ca s-a descoperit.Asa ca a stat o saptamana acasa,cu tuse nasoala si antibiotic.Asta dupa ce am sperat ca scapam mai usor ca,de! am fost la mare,la munte...
La serviciu dau de oameni(clienti) tupeisti,obraznici,care nu stiu cum sa te mai fenteze,care tutuiesc fara rusine...mi-e greata!
Am o mare problema cu Medeea : are 2 ani si o luna si nu spune cand are nevoie la olita.Acuma nu spune nici dupa ce face pe ea,nici una din treburi.Am aplicat toate metodele,asa ca nu-mi ramane decat sa am rabdare...Cu Alexia a fost atat dde simplu si de firesc,de la sine.

Faina fata ai,Mamagiuliei !
De ca sa asteptam cu intalnitul pana la sarbatori? Vad ca e greu cu organizarea.
Ce stiti de Expovaradinum? Care merge prima sa dea raportul aici!
Da' de zilele orasului ce manifestari vor fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ally, expo incepe azi, sunt tare curioasa cum e.
Medeea e prea mica, zic eu pt olita. In general pe la 2,5 ani isi dau drumul copiii. N-o forta, o sa-si dea drumul.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Noi am aplicat o alta metoda. Le puneam sistematic pe olita. Chiar daca nu se cereau. Si le lasam 5-6 minute. Daca faceau bine daca nu dupa 45-60 minute le puneam iar. Uneori faceau alteori nu. Dar incet incet au inceput sa faca reflex. De asemenea am vorbit cu fiecare de cate ori o puneam pe olita ca hai mergem la olita facem pipi. Intrebam daca e gata. Deci o asociere verbala de cuvinte cu gestul si asezarea pe olita. Cam asa a fost. Nu le-am certat niciodata cand faceau pe ele. Cel mult glumeam, schimbam si incercam sa fiu mai atent. Depinde de ce si mai ales cate lichide a baut, daca a mancat. Aaaaa sa nu uit. Dimineata cand se trezeau prima si prima data directia olita. Seara inainte de culcare la fel. Acestea devenisera obisnuinte.
Dar deja este ceva timp de atunci . Cred ca mi-ar place sa mai am un copil. Aaaa... bat campii nu ma luati in seama.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Hai si noi la povestea dezpampersirii :-)
Giulia nu se cerea, dar o imbiam io cu diferite reviste si a prins faza cititului :-))) Inevitabil de cate ori plecam eu la baie venea si ea cu "presa" ei cu printese. La 2 ani juma` a hotarat dadaca sa o lase fara pampers. Si gata. De atunci nu i l-am pus inapoi, se cere, am avut accidente, dar a fost totul ok. Ii placea sa faca pipi la furnici :-) Sau cand mergeam pe undeva imediat se cerea mai ales sa vada cum e acolo locul cu pricina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

helou-helau! vin si io sa va salut!

va laudati cu pisorcosii!! ce dor mi-e si mie de unu', vorba lui Marius!

Daria-ia uite ce-am vazut io: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=7021&loc=/userphoto/mamagiuliei/4%2Ejpg

O dupa amiaza insorita si vesela sa aveti!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Daaa, Giulik mea cand ink era bruneta
Uitandu-ma la poze imi dau seama cum trece timpul si nu pot face nimic sa-l opresc in loc ... doar fotografiind ... si lumea nu intelege dc sunt obsedata de poze ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si lui Lili ii place sa ude copacii si iarba peste tot:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput