Oradea (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Gabi_K spune:
Cristina, imi pare rau pt masina:( Bine ca n-ati patit nimic.
Am inceput clasa a 4-a, am inceput oficial grupa mare, diminetile sunt groaznice, ne trezim greu, facem mutre... tot ne obisnuim odata:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
marius spune:
La mine este full time. Dimineata cu Ioana la noua scoala, apoi cu daria la aceeasi gradinita dar alta grupa, apoi pe teren.
Seara mi-e somn de mor desi dorm dar nu stiu ce am. Ma simt extenuat uneori dar nu ar trebui. Ma gandesc sa merg la CAS sa vad cat mai am pana la pensie![]()
Hai ca deja am luat-o razna.
Hai sa va arat unde voi merge 4 zile
http://www.grifidhotels.com/arabella/en/index.html
Na ce ziceti?
Culmea este ca Ioana pleaca in Polonia ca are un concurs iar noi in Bulgaria mai putin Daria. Ea.... merge la gradinita.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
gabi_j spune:
Cristina, imi pare rau pt ce s-a intamplat cu voi... totusi, e bine ca nu ati patit nimic rau.
Nu stiu... este ceva in aer. Mai stiu pe cineva care a avut o tamponare, si inca doua cupluri de prieteni s-au despartit. 
Sambata am fost la restaurant, la beciul domnesc - credeam ca e mai... domnesc. Duminica la meci de handbal - a fost interesant. Oradenii au castigat!! Ieri am fost la Kokkoon... is cam dezamagita - am baut doua ceaiuri dar nu prea au avut nici un gust. Azi, ma pun sa imi termin un studiu de caz pentru colocviul de joi... n-am cheeeeeef!!!
Cum a fost a doua zi la gradi/scoala? Toata lumea se plange ca orarele sunt aiurea - si de dimineata si de dupamasa, si cu mult prea multe ore.
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Ma simt extenuat uneori dar nu ar trebui. Ma gandesc sa merg la CAS sa vad cat mai am pana la pensie
Hai ca deja am luat-o razna.
Hai sa va arat unde voi merge 4 zile
http://www.grifidhotels.com/arabella/en/index.html
Na ce ziceti?
Culmea este ca Ioana pleaca in Polonia ca are un concurs iar noi in Bulgaria mai putin Daria. Ea.... merge la gradinita.
Pai...numai gandul ca va asteapta o excursie asa frumoasa, ar trebui sa te mobilizeze, sa scapi de oboseala. Eu asa as face.
Ma bucur si eu ca plecati, sigur voi avea poze de vizionat dupa.
Poze
szivarvany spune:
Pfoai, in concediuuu ? Ce dezmatz
Ce fain ! Distractie maxima Marius !
Deci, cine vine duminica dimineata sa vedem cainii ???
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
Gabi_K spune:
Marius, imi place ideea... un copil la concurs, unul la lucru, iar voi in excursie
Sper sa aveti vreme frumoasa, va doresc distractie placuta!!!
Noi mergem la Artima acum, mai vine cineva?
poze
Totul despre alaptat!
sileriki spune:
am inceput si noi clasa I la Dacia si mi-am luat doua saptamani de concediu , am fost plecata in Vadul Crisului cateva zile bune si a fost tare fain va pupam si Eric si eu
adi2003 spune:
Vadu Crisului? Hmmm...vreau in pestera.
Dar mai vreau si aici:
http://s16.photobucket.com/albums/b19/Simina/Avion/?action=view¤t=Fly.flv
Dar mai bine va las sa va uitati si la alte imagini
Faine amintiri...
Poze
Gabi_K spune:
Evi, bafta lui Erik! Cum ii place la scoala?
Ieri am fost in parc, am intrat dupa paine la #369;artima, si atunci a venit furtuna, noroc ca nu ne-a prins pe drum:(
Se pare ca n-am scos degeaba hainele de iarna![]()
poze
Totul despre alaptat!