Oradea (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stati ca va spun. Am gasit un hamster pe scara, l-am luat fetele au fost incantate dar dupa o vreme a murit. Probabil era bolnav sau stiu eu? Asta a fost demult. In compensare am plecat la zoomania si in loc de un hamster am luat doi pui fiecare dintre fete cu ceea ce si-au ales. Unul negru identic cu cel de dinainte si altul bej. Au crescut foarte frumos amandoi si s-a nimerit sa fie baieti. Se mai bateau ei din cand in cand dar au avut o cusca mare fiecare casuta lui deci... functiona.
Acum 3 saptamani cand am plecat in Croatia nu am avut cu cine sa-i lasam asa ca o vecina de la noi a spus ca are ea grija de ei si se va bucura si Marco baiatul ei. Am spus Ok cand am venit acasa cel negru a murit adica a spus ca a facut ceva baiatul ei cu ala dar nu stie ce dar a murit. Cel negru era ma linistit probabil l-o fi strans de gat sau cine poate sti? Cel bej e mai artagos nu se lasa cu una cu doua. Vecina ca sa compenseze a cumparat pana sa venim un alt hamster bej care este extrem de prietenoasa nu de alta dar e fata. Acum partea aiurea este ca fetele mele o vor pe hamsterita insa hamsterul nu e prost nici el daca s-a vazut cu hamsterita .....
Asa incat i-am separat insa tare mi-e ca fata a ramas gestanta de atatea zile. Hamsterul l-am dat gratis un specimen superb dealtfel, sanatos cu blana lucioasa, tanar. Arata bine dar....
Asa ca acum avem o hamsterita... si vedem daca va fi sau nu mamica. Daca va fi.... habar nu am ce vom face dar vo avea hamsteri de dat.

Cu bonsaiul ce sa spun? Trebuie udat dar am un soi care se pare ca lasa frunzele si apoi apar altele noi. Acum au inceput sa se ingalbeneasca si sa cada dar am discutat cu cineva si dupa ce l-a vazut a spus ca asa este normal asa este acest soi.
Pe de alta parte am un pui de la el. L-am separat deocamdata e Ok.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am citit tot. Multam ca m-ai facut sa zambesc cu povestirea ! Ce palpitant, serios, abia astept sa ne zici daca hamsterita e sau nu , mamica :-)
Pfoai, inmultesti bonzaiul ? Ce mester esti

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru sa va urez de pe acum un we frumos, ca revin pe DC abia marti
Siminel - astept poza cu suportul, nu ma uita !
Mercedes - spor la cumparaturi, eu sper sa gasesti, daca vad eu pe undeva iti dau un sms.
Gabi_k - sa-mi zici de centru neaparat !
Gabi_j - inseamna ca pe 23 septembrie ne vedem la 10 juma acolo ?
Marius - pui poze cu bonzaiul ??? Ca ma bate un gand sa ma surprind cu unul ...
Pupam toata gashk de oradenii si oradence DC

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Tocmai m-am intors de la ZooMania. Am luat ce mi-a trebuit pentru perusi si cand sa ies m-am oprit in fata hamsterilor, amintindu-mi de mesajul lui Marius.
Orice ar fi, dar mie zau ca nu-mi plac soriceii.

Suportul de flori aici + florile de inceput de septembrie.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Pentru cei/cele care doresc blugi pentru copii au primit ieri la real pretul e ok aprox 15 lei. I am luat lui cristi dar tot nu s multumita si va tb sa i iau unul complet probabil din tara vecina.

daria - drum bun daca mergi undeva, n am inteles de ce nu mai intri pana marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Daria merci de urari, si weekend placut si tie. Ar fi o idee buna sa ne vedem acolo.
Eu mi-am facut programele pt tot weekendul, sa fiu cat de cat ocupata. Dar... tot nu imi gasesc locul. Sper sa treaca perioada asta cat mai repede. Ar fi fain daca ar exista ceva vaccin impotriva suferintei...

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Daria-luni strangem pumnii tare pt Giulia, fetita de gradinita!!

Gabici-uf, uf, un vaccin si gata...

Mercedes-io am luat mai demult ceva panataloni de blugi de la real, erau nemtesti si de ffff buna calitate!
Mergi la shopping in Hu??

Simina-ce-ai cu soriceii?

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Gabici, fii puternica!!!
Mercedes, se pare ca iar am fost in aceeasi loc:))) Am primit ieri lista de rechizite de la gradi, si am dat o tura la Real, am reusit sa cumpar aproape tot, mai am de cumparat 5 metri de snur. Nu ma intrebati pentru ce
In cazul in care nu mai intru pana luni, le doresc tuturor copiilor un inceput de an scolar usor, fara probleme, adaptare usoara pt boboceii nostri, note mari, calificative bune si multa-multa sanatate!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabi_j -, capul sus... acum am realizat ce ai scris.
gabi- am mers doua seri la rand la real la joaca sincer sa mai scap un pic de bia, e foarte energica si cum n am prea avut unde iesi cu ploile astea ne a facut capul calendar. In acea ora in care copiii se zbenguiau pe acolo noi am savurat in liniste o cafea cu frisca si in alta zi o cioco alba ( adio in zilele astea cura)asta eu si sotul cafea.

PS Va recomand cioco aia alba de la real de la lavazza - mama ce bun a fost.

cristina - da merg in hu ca n am alta solutie... sincer numa chef de hoinareala n am , sunt f obosita dar asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Multumesc pentru incurajari. Fac tot ce e posibil sa imi 'manage'-lesc sentimentele, dar cateodata mai pierd controlul. Ce e naspa e ca e casa goala, pe langa celelalte chestii naspa care vin odata cu o despartire. Dar, e bine ca am prieteni, si mi-s alaturi in vremurile astea grele.

Va doresc si eu tuturor un weekend linistit, si pt scolari, scolarite si pitici de gradi - multa multa bafta, si in primul rand sa le placa la scoala/gradi, ca apoi restul vine de la sine.

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput