Oradea (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina- ati inceput gradi, azi?

Noi am fost la teatru de papusi duminica la sect. maghiara, a fost frumos dar iar am ceva de comentat ca altfel n as fi eu... oare cand regizeaza astfel de spectacole oamenii aia nu se gandesc ca sala va fi frecventata de copilasi mici care se pot speria de la zgomote puternice mai ales la inceputul spectacolului?
Nu a fost cazul nostru, bia sta cuminte in bratele mele si ii explic de regula de ce se intampla ce se intampla ( poate confirma si daria asai?) ci de majoritatea copiilor care incep sa planga la aceste zgomote
La fel sa intamplat si la sect romana sapt aialalta asta scriu sa nu credeti ca am ceva in plus sau minus cu unii sau altii.
Gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vin si io ...
Piesa a fost de kko ... adica fara cap si fara coada ... din pacate. O aiureala , ce mai. Dar copiii au stat. Si ma repet, oare ar pica cerul daca nu s-ar intarzia inceperea spectacolelor ???...
Sunt curioasa ce va fi duminica viitoare. CINE mai vine ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Daaa... ce vreme frumoasa. Numa' de lucru nu am chef! As merge undeva afara, la aer, poate in munti. Pacat ca suntem legati de diferite chestii si nu putem face ce vrem...

O saptamana frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Saptamana viitoare ce sceneta va fi?

Gradinita lui Andrei si-a finalizat renovarile, mai au ff putin, ceva curatenie etc. Azi nu a mers, ca asa ni s-a spus si acum tot insist cu telefoanele la d-na sa vedem daca putem veni de maine, dar vad ca nu raspunde

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Yeeeesss!!! Se pare ca imi iese faza cu Viena. E 99% sigur! Plecam vineri si venim duminica. Vom sta intr-un hostel, intr-o camera cu 6 paturi si care costa 400 ron/doua nopti (per total) cu mic dejun inclus. Mi se pare foarte ieftin. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Gabi, distractie placuta la Viena!

Daria, dar nu ne mai zici ce poze ai facut cu aparatul nou?
Eu mi-am pus ochii pe un www.emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-canon-eos-350d-obiectiv-ef-18-55mm--pAC0210B005AA" target="_blank">Canon EOS 350D dar nu cred ca reusesc sa-l iau anul asta din motive de buget. Frate-meu ma cam bazaie sa-l luam impreuna, dar...
Oricum vine bebe si trebuie sa avem un aparat bun.

Marius, daca esti prin zona si citesti, ai putea sugera lui Admin sa seteze numele de localitati sa inceapa cu litera mare, ca ma cam zgaraie la ochi cand vad scris: "oradea". E valabil si la celelalte orase.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Este preluat de la altii Nu cred ca va corecta. Oricum e temporar.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Gabici felicitari si sa ai timp frumos!!!!
Mie imi place ca apar localitatile (ar fi mai fruumos cu litere mari, intr-adevar), macar stim cine de unde vine:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

acum am vazut ca am ajuns la pagina 20... haideti la un capitol nou!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput