Oradea (18)
Raspunsuri - Pagina 16
Mercedes spune:
gabi- azi dimi a fost primuil lucru sa i comand lui cristi cartea de engleza tot asa...
daria sunt multe edituri dar depinde ce doresti merge f usor sa cauti cartea x pe google si ti apar multe multe.
Zilele trecute am facut o comanda de pe teora pt o carte despre desen( cum se face un desen e faina). Ma rog dupa ce am comandato joi marti ma suna una din bucuresti ca pot merge la libraria teora de la artima sa mi ridic cartea ca mi a rezervato acolo. Ii spun frumos ca acolo nu e nici o librarie de teora la care dna imi spune ca ba da tocmai a vorbit acolo si sa merg linistita.Fara comentarii....
In fine eu vinerea am luato de la crisul
szivarvany spune:
Poate Artima din Lotus ???
Nasol, comanzi si dai un ban in plus ca sa nu pierzi timpul alergand ... no comment ...
Dar trimiteti-mi pls pe pm numele siteului pt cartea pt fete :-)
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
sper ca nu va sari marius in sus daca postez linkuri catre librarii : librarienet.ro , edusoft.ro , cartescolara.ro, curteaveche.ro.
De pe edusoft am comandat o carte cu multe poezii si cantacele si un cd cu trenuletul muzical. Inca nu am primito pt ca cd ul nu l au in stoc dar urmeaza zilele astea.
Daca mai doresti info si marius nu se supara voi mai scrie.
Mercedes spune:
pai... aia din lotus se numeste Diverta nu si doara am intrabato ca nu cumva la lotus sau la crisul? la care raspunsul categoric... nu
szivarvany spune:
Ce chestie urata ... chiar nu stiu la care Teora s-a referit, ziceam ca mai este Artima doar in Lotus.
Merci pt linkuri !!!
Sa vad si eu ce comand :-)
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
am luat-o de la Teora, de pe net.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
io, iara, complet defazata
!!!
Acum vad ca ati avut intalnire!!!
Puneti niste poze din parc sa va vad, macar atat...
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
szivarvany spune:
Noi n-am ajuns pana acolo ca s-a innorat tare de tot, asa ca am facut o miniplimbare si cumparaturi si gata...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)