Oradea (18)
Raspunsuri - Pagina 12
gabi_j spune:
Va intreb si pe voi, ca poate sunteti mai umblate prin Timisoara: as vrea sa stiu daca ati vazut pe acolo ceva magazine de mobila, cu produse mai clasice, asa, stil 'boutique'. Le-am scris si la timisorence, dar poate stiti si voi cate ceva. Merci mult.
A inceput ziua cu scandal la servici, si se pare ca nu se termina aici. ![]()
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by marius
Lili a ta a tras o tura de plans aziS-a speriat ca s-a vazut singura desi tatal ei (?) era chiar alaturi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
offf, draga de ea

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Gabi_K spune:
apropo de servici: la noi au venit sa omoare gandacii si ne-au trimis acasa
pacat ca n-au venit mai repede de ora 14...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
adi2003 spune:
Apropos de servici. ![]()
Am stat azi la rand la Sanatate 4 ore (record), apoi m-am indreptat spre servici; cum am ajuns vecinii au inceput tura de zgomote, ca doar amenajeaza terasa de deasupra.
Tocmai ma apucasem eu de lucru (de finalizat un TVA) si la ce zgomot era...mi-am zis, astea-s conditii si le-am trimis un "gand frumos" celor din vecini, responsabili de galagie, la ora 13.
Ma credeti ca in 5 minute s-a luat curentul si a incetat si galagia? Ei, ce bine (imi ziceam eu)...numai ca, de acum incolo nu mai puteam lucra nici eu, asa ca m-am apucat de sortat acte. TVA-ul a ramas pe maine.
Frumos inceput de saptamana, nu?
P.S. Gabi, azi l-am zarit pe Robert al tau venind de la scoala. Era foarte atent la traversat strada.
Poze
szivarvany spune:
Unde fras ati disparut toti ??? Ha ??? 
Mey, ziceti-mi PLS, un hotel decent in Oradea, pt o mamica din Brasov ce vine la nunta si un coafor unde o pot programaaaa
va rog muuult muuult de tot . Merci !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
aci-s!! aci-s! strig: PREZENTA!!!
Am fost pe la palatul kinderilor
, asa ca vin cu vesti: sambata, ora 10 este festivitatea de deschidere a noului an! Tot atunci se fac inscrieri (desi era o doamna care facea deja inscrieri, da' nu prea stia multe detalii).
Am vazut pista pt karting, da' n-am gasit instructorul
sa aflu mai multe.
DARIA-Io nu stiu nik de hoteluri din Oradea, ca io dorm p-acasa![]()
Asta, asa, sa te mai inveselesc!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Mercedes spune:
daria - nici io nu stiu dar ramane pe maine ce am vb ok?
cristina- pe mine m a deceptionat kartingul anul trecut sincer.... Daca vrei detaliez.
cristina22 spune:
Mercedes-hai, frange-mi inima! 
As vrea sa aflu, te rog!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)