medic ginecolog nesuperficial la CMU

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu83 spune:

Pentru MARYNIK !Imi pare rau ca-ti raspund asa tarziu. As avea nevoie de putin ajutor , in sensul ca nu stiu cum sa-mi activez mesajele private , asa ca te-as ruga , pentru a-ti raspunde sa-mi dai dai o mana de ajutor. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by ralu83

Pentru MARYNIK !Imi pare rau ca-ti raspund asa tarziu. As avea nevoie de putin ajutor , in sensul ca nu stiu cum sa-mi activez mesajele private , asa ca te-as ruga , pentru a-ti raspunde sa-mi dai dai o mana de ajutor. Pupici!

Cum activez mesajele private?

Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
Atentie: in perioada de proba sau daca sunteti suspendat, nu puteti folosi mesageia privata.

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Ralu , te ai descurcat ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu83 spune:

Multumesc mult MARYNIK ! Am reusit , asa ca pentru orice intrebare te astept sa-mi scrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tosicuta spune:

Buna fetelor, eu sunt noua pe acest site as avea si eu nevoie de o recomandare pt un medic bun si sufletist la CMU, ma pregatesc sa devin mamica si vreau sa imi gasesc medic din timp, va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

tosicutza cred ca pana acum stii si tu ca e foarte foarte greu de gasit un medic care sa se potriveasca bine la toata lumea, sa nu fie nici ocupat, sa fie implicat si comunicativ si sa stea si foarte bine cu cunostintele. Cred ca am cunoscut vreo 7 ginecologi diferiti de cand tot incerc sa gasesc unul cu care sa am incredere sa nasc si tot pe uscat am ramas.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tosicuta spune:

buna fetelor in special ralu83, am incercat sa iti dau un mes pe PM dar nu am reusit sa pare ca e setat sa nu primesti

va rog sa imi dati si mie mai multe detalii despre Dr BADESCU sorin de la CMU/Municipal

eu sunt pacienta dansului, incerc sa raman insarcinata si vreau sa ma asigur ca am ales bine, precizez ca imi doresc un dr mai putin ocupat cu care sa pot comunica multumesc si mult succes tuturor

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui tosicuta

buna fetelor in special ralu83, am incercat sa iti dau un mes pe PM dar nu am reusit sa pare ca e setat sa nu primesti

va rog sa imi dati si mie mai multe detalii despre Dr BADESCU sorin de la CMU/Municipal

eu sunt pacienta dansului, incerc sa raman insarcinata si vreau sa ma asigur ca am ales bine, precizez ca imi doresc un dr mai putin ocupat cu care sa pot comunica multumesc si mult succes tuturor

Eu sunt pacienta dansului de 2 ani , spune mi cu ce te pot ajuta

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criskiri spune:

Buna, fetelor!

Sunt Cristina, am aproape 28 de ani si sunt insarcinata in 8 saptamani si 3 zile.
Marynik, am vazut ca ai scris ca esti pacienta dr Sorin Badescu de 2 ani. La recomandarea cuiva am fost si eu la dansul, chiar acum 3 zile si mi-a facut o parere chiar foarte buna, este comunicativ, rabdator, raspunde la toate intrebarile, mi-a prescris toate analizele ce trebuie facute in aceasta perioada. Cum sunt la prima sarcina, am mari emotii si sper ca am ales doctorul care trebuie. Recunosc ca pana sa ma hotarasc la dr. Badescu, cautam pe net "nume sonore", ca sa zic asa, dar mi-am dat seama ca acesti doctori or fi ei super buni, dar nu prea au timp. De dr. Badescu am auzit lucruri bune, dar as vrea sa-mi mai dai mai multe detalii despre dansul. orice informatii imi sunt de folos.
Mersi mult si astept vesti de la tine!
Pupici!

Mergi la inceput

Criskiri , in primul rand felicitari pt sarcina !
Dr Badescu este intradevar un dr f bun , comunicativ , amabil , f optimist , mereu stie sa te incurajeze, iti raspunde mereu la tel , nu este expeditiv deloc , mereu te lasa pe tine sa spui la revedere
Parerea care ti a facut o acum la prima intalnire sigur asta va ramane , sper sa nu ma insel , eu am incredere in el
Despre numele sonore de la noi din Bucuresti , am vizitat si eu destul de multe , dar mi au lasat un gust amar...dar nu despre asta discutam acum
La dr Badescu merg si la CMU si la spital , oricand am vreo problema il sun si ma primeste imediat , oricum , pe mine ma cunoste ca pe un cal breaz , l am cam terorizat in ultimul timp
Cand am avut nevoie de eco sau analize urgente , mereu a dat tel la clinica si ma programat imediat
Ce sa ti mai spun , este un dr sufletist , mereu vb f frumos , iti explica totul pe intelesul tau , eu niciodata nu am plecat din cabinet nelamurita sau cu intrebari fara raspunsuri
Daca te mai pot ajuta cu ceva , contacteaza ma si ti raspund cu placere
Poti sa mi scri si pe PM daca vrei
Numai bine iti doresc si sa ai parte de cea mai usoara sarcina

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput