Becali , cu vocea mea va rup..
Doamne ! Asta mai ne trebuia ca-n rest avem de toate.
Gigi Becali, cantaret. Traisca Romania Mare!
"Gigi Becali a batut palma, ieri, cu Radu Baron, directorul casei de discuri RBA. Cei doi s-au intalnit la palatul lui Becali si au hotarat sa lanseze in preajma Craciunului un CD cu muzica religioasa si colinde interpretate de latifundiarul din Pipera. Finantatorul Stelei este convins ca albumul o sa aiba un mare succes si va fi cumparat de foarte multi oameni."
Sper sa mearga linkul
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=186586
Daca CD-urile vor avea succes pe piata, imi schimb cetatenia si ma fac satanista.
Raspunsuri
Andrada spune:
Atita timp cit america o are pe Britney, nu vad nimic rau in Becali cu steaua in mina.
A
Btw ma tineti si pe mine informata cind naste Bahmuteanca daca i-a pus numele Mihai sau Maximus.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
SEASOUL spune:
LOL,Britney parca tot mai are voce insa Becali..... nici nu vreau sa ma gandesc cum or sa sune colindele cantate de el.Oare si-a terminat toate hobby-urile???
corinadana spune:
Lasa! ca l mixeaza de i iese o voce ca nici el n o sa si o recunoasca...
Ca la manele plus/minus Becali ce mai conteaza!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
mamica dulce spune:
Pai scrie acolo ca vrea sa doneze o mare parte din incasari copiilor handicapati si azilurilor de batrani...si eu chiar cred ca o sa faca chestia asta,a mai donat si pana acum si nu cred ca el chiar are nevoie de banii obtinuti din vanzari..pai bravo lui,din partea mea ar putea face si tumbe in chiloti tanga in buricul targului...asta e "pasarica" lui de moment si ii urez succes
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Catalin spune:
...in afara de "Steaua sus rasare", o sa mai scoata si alte slagare? ...macar f'un remix de la miau-miau sau poate o oda lui Voiculescu-Motanul!
Adina, la pian o sa-l acompanieze Zmarandescu!!!
Catalin
Think pink!
goldi spune:
My, de ce sunteti rai?
Daca nu am avea un Becali sau un OTV, viata ar fi mult mai trista
On topic: va face si videoclip la cantari
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Atita timp cit america o are pe Britney, nu vad nimic rau in Becali cu steaua in mina.
A
Btw ma tineti si pe mine informata cind naste Bahmuteanca daca i-a pus numele Mihai sau Maximus.
L#8217;amore che move il sole e l#8217;altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Daca se rade in cap ca Britney,promit in fata voastra ca-i cumpar cd,dar sa nu-mi cereti sa-l si ascult.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Pai scrie acolo ca vrea sa doneze o mare parte din incasari copiilor handicapati si azilurilor de batrani...si eu chiar cred ca o sa faca chestia asta,a mai donat si pana acum si nu cred ca el chiar are nevoie de banii obtinuti din vanzari..pai bravo lui,din partea mea ar putea face si tumbe in chiloti tanga in buricul targului...asta e "pasarica" lui de moment si ii urez succes
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Cine-l impiedica sa doneze fara sa mai raga?Asta n-are oglinda,n-are nevasta sa-l opreasca?