Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 25
simonette spune:
Mocanita, se pot face si in tigaie, friptoza sau pe gratar!Inca o data...pofta mare!
Olga
Simo,mami de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
sovietica spune:
Te pup, Varuna! Super ca nu mai ai greturi! Sarcina usoara, si mai scrie-ne, sa te aplaudam la cate o echo cu bb miscaret! 
sovi
7+
elara spune:
Am uitat sa spun: si eu am plans la "Grey's Anatomy". ![]()
In ultima vreme plang foarte usor la tv. dar cica e normal. Stau cu batistutele langa pat. ![]()
Imi amintesc ce am mai lacrimat cand am vazut prima data reclama la laptele Tnuva, aia cu copilasul ala care se naste.
Si din fericire si eu am cam scapat de gretzuri. Ma mai chinuie dar mai rar si mai usor. Ba, de doua zile, ma pot iar parfuma.
Pana acum foloseam doar deodorantul pt subtioara si atat.
Contractiile iar ma supara din ce in ce mai rar si doar 1-2 minute si atat. De 2 saptamani iau 2 nospa de zi si se pare ca isi fac efectul. Nu mai stiu daca v-am povestit ca am fost la dr. mea, cam pe la sf de august, sa ma plang de contractii si mi-a dat 2 duphaston si 2 nospa pe zi. Si iau ceva la sfatul unei rude care e medic de familie si are acasa 3 copii deja (deci cu experienta) - zilnic 2 tablete de panangin (magneziu + potasiu)- ca sa nu-mi mai scada tensiunea, ca oricum am eu tensiune mica si cica duphastonul predispune la asa ceva.
Si de cand iau asa ma simt mult mai bine.
Numai ca-mi e cam urat sa iau 4 pastile dimineatza (adica si acidul folic)si 3 seara. Mi s-a cam urat de ele dar asta e.
Elara
11+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
varuna spune:
Ultima eco am facut-o la 11 saptamani punct si la inceput bebe dormea, apoi a topait o vreme si a mers din nou la nani. Nu am cuvinte sa spun ce am simtit...cu lacrimile de rigoare bineinteles. Cory din cate am inteles ai RH - si sotul +, cand incepi analizele pentru dozarea de anticorpi??? ...ai facut vaccinul la prima nastere? Pun atatea intrebari pt ca si noi suntem in aceeasi situatie (eu RH- 0I si sot RH+ 0I).
Simonette o sa incerc sa imi iau inima in dinti si sa scriu mai des... Pup
dalv spune:
salutare dragele mele randunici ,imi cer scuze ca nu am mai scris v-am citit mesajele dar n-am putut sa va scriu pt ca mi-a fost f.rau ,am avut greturi si am vomitat non-stop ,in profida perfuziilor care le fac zilnic imi este tot rau,dar asta este mergem inainte, luni o sa ajung si eu la Bucuresti,merg la Fundeni sa repet analizele pt trombofilie si am niste emotii...,sper sa imi iasa bine analizele pt ca nu mai suport Aspenterul, ma doare stomacul de la el si pe 24.09 mergem si noi la echo si sper sa fie totul Ok
nusica
underqueen spune:
a plecat toata lumea?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
15+
Simo27 spune:
Delphin,vreau sa iti zic ca ambele nume si Sebastian si Matei sunt de sfinti,Sebastian inseamna in greceste "demn de veneratie",iar Matei "darul lui Dumnezeu",la fel ca si Teodor,Bogdan! Asa ca,scumpul tau copilas are 2 sfinti ocrotitori!
Simo
14+,mamica lui DAVID("cel iubit de parinti")
oanapopescu spune:
Seara buna , fetele!
Nu prea am timp sa scriu asa des ca voi, caci de luni o iau de coada serios! Incepe scoala si sunt tot intr-un stres cu planificari, orare, aranjat de clasa...De fapt nici nu prea am loc la calc. de sotul meu...care lucreaza in domeniul IT si va dati seama ca moare daca nu sta in fata calculatorului. Oricum de citit va citesc toate paginile, de scris mai rarut, asa cat... sa nu ma uitati!
Simo, felicitari pt. Bb cu putza! Daca la tine statistica a dat-o in bara sa vedem ce-o sa fie la mine. De-abia asttept, dar mai e parca o vesnicie pana pe 24.
Cory, m-ai facut sa lacrimez de emotie cu povestioara ta! Super, super....n-am cuvinte!
Pup toate randunicile
si imi cer scuze ca nu va raspund la toate dar deja am capul mare de la scoala si de la cate pagini din urma am avut de citit! 
Oana
14+
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco
delphin spune:
Simo27, merci pt. info. De Seb stiam, insa de Matei nu. Am invatat ceva! Merci inca o data. Fug sa ma ocup de "darul de la D-zeu" al meu!
pozici
bb2