Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

simo, ma bucur ca l-ai simtit pe bebe! sper sa-l simt si eu cat de curand...deocamdata simt doar intepaturi si dureri usoare...cred ca de la stres

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cory tare rau mai fata povestea

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cory mi-au dat lacrimile citind povestea ta!
Sa-ti traiasca Gugulusul 100de ani sa va aduca numai bucurii!
Merg sa ma bag in patut la o repriza de somnic pufos pt.ca mi-am umplut burtica cu must duuulce dulce facut de bunelul meu si m-a ingreunat de tot!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sa revin cu un raspuns rapid, ca pe urma ma iau cu treaba si uit... si eu am plans la "Anatomia lui Grey" ...

mai am de citit cateva pag si va ajung imediat din urma.

Mihaela
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Doamne!!! Cory, ce frumos!!! Am lacrimat mai ales la finalul povestii in care descrii intalnirea cu Larisa si cum arata ea!!!Sa te bucuri de minunile tale muuuullltiii ani de acum inainte!!!

Simonette, mamica de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Faina poveste, merci Cory. Ceva poze...indraznesc sa cer?

Simo, felicitari pt. miscaretul tau scump!

Eu gandesc practic...doi baieti...nu trebuie sa cumperi alte jucarii...mai pot tine si pt. cel mic. La fel si hainute! si uneori i-mi zic( stiu ca suna egoist) dar fiind singura fata in casa esti iubita inzecit no?
Eu pot spune ca sunt iubita puiului meu! I-mi zice ca el are doua iubite, eu si prietena lui! si ca acum e casatorit cu mine!si eu am doi soti, el si papa! Sa vezi cand va creste si Luca mai maricel si-ti va scoate astfel de cuvinte...si la bb doi inca o data!
Spuneai ceva de nume...ca e greu sa gasesti! Ce zici de Marc. E scurt ca si cel al lui Luca! Dar trebuie sa rimeze cu numele de familie, cel putin asa vedem noi lucrurile.
Noi am ales!Daca e fata se va numi Annabelle( Ana frumoasa) Andreea. si daca e baiat Andrei David sau Andrei Damian.
Printisorul meu mic e Sebastien Mathieu (Sebastian Matei). Tin tot timpul sa fie si un nume de Sfant.

Ehe! si fetita e frumos! Ai de unde sa alegi la hainute, incaltari etc; Si mai visezi la un ajutor in casa...etc!

Voila...se vede ca sunt acasa azi! Am limbarita! Deseara e sedinta cu parintii la gradi!

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Delphin, o sa fii surprinsa dar pe lista numelor care-mi plac totusi, primul nume este: Sandulescu Sebastian Mathew sau Matei! Sandulescu este numele nostru de familie evident! Sa stii ca imi place cum gandesti!!! Si eu vreau musai si un nume de sfant!

Simonette, mamica de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

underqueen, iti tin pumnii si ma rog la DD sa rezolvi cat mai repede cu serviciul!
Pup in mod special randunicile care din diverse motive nu ajung sa ne scrie, dar nu pierd un rand din ce indrugam aici! Ne-ar bucura un mesagiuc cat de mic, ca va pune zozela absent la catalog si poate va scade putin nota la purtare.
Nu cred ca ajung la baby expo in septembrie, simt ca inca nu e de ciocul meu! Dar hotararea nu e definitiva.
Delphin, nu ma satur sa ma uit la pozele voastre, cred ca e in delir al mic cand isi pune tati mintea cu el si il imbraca in hainele lui si il duce la parasute, avioane, alpinism, etc.. aproape ca mi-e ciuda pe copil :P
Cory, esti GENIALA! am printat povestea ta pe 3 pagini si o voi citi pe indelete la o cana de ceai si apoi i-o voi baga sub nas si sotului (sper ca nu te superi), ca daca eu sunt paralela cu d'ale sarcinii, el e si mai de pe alta lume! Il mai pun il legatura cu termenii, sa stie cat de cat ce il asteapta.
Simonette, ce fain ca s-a hotarat baietul sa se faca simtit! Cred ca alfel il vei duce de acum, cand il simti si mai real!
Zozela, imi dai sperante ca poate peste 4-5 saptamani o sa simt si eu ceva. O falfaire cat de mica!
Va

sovi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Cory superba povestea, si foarte emotionanta, chiar mi-au dat lacrimile.
Mai vrem si alte povestioare de la celelalte mamici!

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Raspunsuri restante:

1. Delphin, grija cu pisoiul, ca e pericol de toxoplasmoza!
Iti doresc vesti bune privind analizele!

2. NATY, deci avem 11 saptamani de sarcina! Spor cu pregatirile de bal, miresico!

3. Sovietica, e mortal videoclipul dedicat lui Delphin!

4. Simonette, felicitari pentru bebe cel miscaret! Sa-ti traiasca flacaii!

5. Clauclau, inca nu am cont de album! Dar muncesc sa obtin puncte!
Oricum, e interesant ca, eu si sotul din dotare suntem bruneti, cu ochii caprui, iar zgatia noastra e balaie cu ochii albastri (deh, genele recesive "e" de vina)!

Va pup pe toate din stol! Revin mai pe sara! Am o groaza de treburi de rezolvat pe la serviciu, ca pentru maine mi-am luat liber!

11+ si mamik de Larisik (5 ani si jumatate)

cory3maz

Mergi la inceput