Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
simonette spune:
Mocanitza felicitari pt printesica!!! Sa creasca mare si frumoasa!

Simonette, mamica de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
adela achim spune:
Buna rindunici,iar ati fost harnicute rau...
Felicitari celor care si-au vazut bebeii si au aflat si sexul,incet incet apar si culoarea carucioarelor,cred ca e emotionant sa afli si ce e...eu mai am de asteptat,abea in 28 sept merg la eco,sa dea Dumnezeu sa fie bine...
Olga imi pare rau de ce-ai patit,ai facut bine ca ai schimbat medicul...maine iti tinem pumnii si ne gindim la tine....
Miri ma bucur mult ca mama ta e mai bine,trebuie sa ai incredere caci Dumnezeu e mare...
M-ati innebunit cu aripioarele voastre in iaurt,dar n-am inteles prea bine cum se pregatesc,poate isi face cineva mila de mine....va rog...
Eu inca ma simt rau,ieri abea am stat in picioare,credeam ca scap de greturi dar nici vorba,plus ca am facut si diaree,scuze...care m-a epuizat...
Pentru tot stolul 

ADELA
13+
sovietica spune:
Adela, uite aici un copy-paste la reteta Simonei:
la aripioarele cu iaurt nu se face sos din iaurt ci se lasa aripioarele la macerat vreo 3 h, in iaurt si alte mirodenii apoi se prajesc in tigaie, friptoza sau pe gratar! Iaurtul le fragezeste f. bine si le da o savoare super-buna! Apoi se face sos de usturoi frecat cu ulei de masline cu smantana sau tot iaurt si mananci de mori
sovi
7+
adela achim spune:
[red][Sovi/red] mersi mult...cred ca sint o nebunie,abea astept sa incerc...
Stiu ca tu te pricepi cu naturistele si eu am mare incredere in ele,oare avem voie sa bem ceai de coacaze negre,am citit ca are si fier si ajuta in anemie,pe mine ma intereseaza si alte surse fe fier in afara de carne rosie si spanac...
Stiu ca si ficatul e o sursa buna de fier dar ca e contraindicat in sarcina,dar daca mincam cate putin si mai rar cred ca nu strica.
ADELA
13+
blankar spune:
sovi faine filmuletele cu gimnastica.Imi vine sa topai numai ca mi-a interzis doctorul. A zis ca eventual inot, cred ca de saptamana viitoare ma apuc ca nu mai am stare(inainte sa raman gravida faceam step aerobic si tare mi-a placut)
blankar
13
blankar spune:
adela m-am documentat uite aici o lista cu alimente care contin mult fier:
nucile,cerealele integrale,caisele,prunele,fasolea,lintea,soia,carnea de vita,mazarea,galbenusul de ou(2 galbenusuri asigura necesarul de fier pe intreaga zi)
adela achim spune:
Blankar multumesc mult,acum ca stiu ma pun pe mincat,sper sa-mi cada si bine.Mi-am cumparat si muschiulet de vita,sper sa-mi placa,nu prea sint prietena cu carnea.Multumesc inca o data...
ADELA
13+
sovietica spune:
Adela, asa e, sunt o mare adepta a naturismului. Totusi sunt precauta la a combina tot ce stiam pana acum despre naturism cu sarcina. M-am mai uitat pe net si am vazut ca unele fructele de padure (berries) nu sunt recomandate la sarcina, sau altii zic ca nu se garanteaza ca sunt benefice gravidelor (mai bine intrebi doctorul despre coacaze). Eu in locul tau as fi mancat din cand in cand ficat de pasare, eventual daca gasesti de la "ferma natural" cica sunt cei mai de calitate. Lista de la Blankar cu produse ce contin fier e super. Da si cu sfecla (gatita sau nu), numai atentie sa nu cumva sa bei deodata mult suc de sfecla ca iti sochezi corpul! Eu am patit-o candva, ca nu stiam si era sa chem salvarea (bausem 500 ml). De atunci, servesc numai aprox 100-150 ml combinat cu suc de morcovi. 
Fortza si fierul fie cu tine! :P
sovi
7+
adela achim spune:
Sovi asa sa fie...

Si eu am mare grija acum cu produsele naturiste,voi incerca si cu ficatel de pui,mai rarut si sper sa-mi mai revin...Parca azi mi-a fost mai bine,ce bine e....Doamne ajuta!
fetele