Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

eu gatesc bureti cu smantana...am mancat la soacra saptamana trecuta si nu mi-am potolit pofta...

simo, ma refeream la faza cu caruciorulroz si cel albastru...se cunostea deja mandria de a fi mamica de baietel... si, da, era de bine!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Naty,
cate saptamani de sarcina aveeeeeeeeem???

Tu ai zece, eu zic 12...Nu cumva sunt 11???

Care e numarul korect???

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, si eu auzisem de problema asta la Elias, asta a mai fost unul din factorii care m-au dus la schimbarea medicului si spitalului. Daca nu ma insel la mamici de sept - oct au mai fost cateva cazuri, mamici care s-au dus sa nasca in alte spitale.
Tu intreaba doctorul de problema asta, poate o fi doar acum temporar, cine stie?

CLAU 15+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Clau,
deci ai lacrimat la "Anatomia lui Grey"...
Eu ma pregatesc sufleteste pentru seara de vineri...e premiera filmului lui Cristian Mungiu, "432"...deja sotzul-harnicutz a facut rost de invitatzii, ca l-am tocat la creier ca "Vreauuuuuuu la film!"...si ma duce!
Am auzit ca subiectul e sensibil...e tesut in jurul unui avort.
Nu-mi fac griji de lacrimi, sigur plang, imi fac grija de stomac! Sa reziste!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ce-mi place atmosfera de la noi de-aici! Numai un ciripit, falfait de aripi, pregatit de papica...adevarate randunici!

Mie imi cam dadusera de gandit ca am baiat urmatoarele lucruri:
-durerile de cap
-tzuguiatul burticii
-pielea care incepuse sa se usuce
-faptul ca nu m-am schimbat deloc la fatza...dar deloc!

Simonette, mamica de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Felicitari,SIMONETTE!!!! Sa-ti traiasca printisorul!!!Sa dea DD sa creasca mare(si mai mare) si sanatos! pupici

Simo 14+,mamica lui DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Felicitari randunicilor care si-au vazut.Sa fie sanatosi si voiosi ca voi. Abia astept sa -l vad si eu. ieri am fost la med de familie si mi-a zis ca am fix 8 sapt desi gineco ar fi zis 7 sapt, nu stiu de ce. In sfarsit am primit lista cu ce analize sa-mi fac, merg la maternitate ca cica sunt gratuite. Sper sa fie bine sa n-o iau razna si eu. Noi suntem bine, cu exceptia tusei care inca nu a trecut, nu mai am greata de cateva zile decat rar/zi mai ales cand mi-e foame. Oricum pofta de mancare nu am decat dupa ce gust ceea ce mananc.M-ati innebunit cu aripile voastre cu iaurt.

Stiti cumva ce peste avem voie? Pe site-uri tot scrie despre ton, blue fish..Mi s-a spus sa mananc peste mult dar...care?

As vrea si eu cartea minune de care vorbeati. Help me please!

Aditi8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

simo, cum adica nu te-ai schimbat la fata??!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Laly - nici nu gandeam altfel decat ca vei aprecia pe dr Dinu. Am asa o tristete ca sapt viitoare altcineva imi va face ecografia....Dar ce sa mai...mai bine te felicit pentru posibilul baietel si iti doresc tot binele din lume pt el!

Noi maine plecam la munte. Am facut o rezervare la Pensiunea Mama Cozonacilor din Moeciu. Mergem acolo anual pt ca e superb, de-a binelea. Dimineata te trezeste mirosul imbietor de cozonaca proapt iesit din cuptor, portofele cu branza dulce si colacei insiropati. La pranz sigur mananci pastrav din productia proprie, pt ca au pastravarie chiar in curte. Iar seara...cine stie ce bunatati mai face tanti???

Anul trecut am fost si cu copilul, care avea doar 3 luni si ne-am simtit minunat. Au curte mare si centru de joaca pt copii. O sa ma gandesc la voi randunici si sper sa reusesc sa si recuperez ce mai ciripiti intre timp.

Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Am citit 2 ore cred tot ce ati scris din urma dar m-am distrat pe cinste, cu mici exceptii. Noroc ca nu merg la serviciu si mai am timp. Insa acum merg sa mananc ca bebe face scandal.

Mergi la inceput