Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 28
honey79 spune:
Fetele m-am intors de la doctor.
Bebe e bine, nu mai dormea (cred ca din cauza de cioco ingurgitata de mamica) dar nici foarte jucaus nu era. Si-a acoperit fata cu manutele, s-a scarpinat in urechi, si foarte elegant a pus picior peste picior.
Doctorul insa a prins un moment cand nu-si acoperea "rusinea" si ne-a zis ca... parerea lui este ca va fi o fetita!!!! Cam 70% e sigur.
Totusi, ne-a sfatuti sa mai asteptam vreo 2-3 saptamani..inainte de-a da iama in lucrusoare roz.
Sa va mai spun ca am venit acasa si rad cu gura pana la urechi?? Ca dansez prin casa de nebuna.Si ca m-am luat de sot, ca a zis ca e bebele LUI.
Avem si Cd cu bebe live..pe care-l va pune Dan vineri pe site.
L-a masurat pe bebe, totul e normal, creste frumos.
Offf, fetelor... sunt ZUZA rau.Am un zambet tamp pe fata, si nu-l pot sterge.
L-am intrebat si despre chestia cu mangaiatul burticii...si a confirmat faptul ca mangaiatul provoaca contractii.
Daca imi mai amintesc ceva, va mai spun..acum sunt prea extaziata sa gandesc.
Va pup dulce.
PS: Sotul a spus daca tot se fac pariuri, sa se puna si ceva bani ca miza (ii spusesem ca ati pariat mai multe pe baietel decat pe fetita).
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey
17+
16+
matgravidut spune:
Felicitari Virgo... Sa-ti dea DD numai bine si fericire, sanatate la bebe si nastere usoara.
Honey ... bafta la eco si sa ne aduci vesti bune.
Celor racite... vai vai vai... sa stati in pat cu mult ceai si faceti in infuzie, dar in loc sa faceti cu apa fierbinte, puneti o oala de ceai de tei cu un pic se spirt in ea. Dupa infuzie acoperiti-va capul bine si stati in pat. La mine asta functioneaza foarte bine. si nu-mi trebuie paracetamoale.
cat despre inaltime... mey ia sa dea toata lumea raportul aici. Cate suntem intre 1.62m si 1.70. Creata cred ca noi doua suntem mai inaltute ... si fetele astea tot fac cluburi de mignone. Am idee.. eu o sa fiu bodyguard-ul vostru...
.
Monica-Matz
20+ cu
Andreea Bianca
kalosalina spune:
Lala
m-ai inteles gresit. Am zis ca rade de mine in sensul ca rade ca am pus eu o intrebare tampita, nu ca nu as crede ce mi-a raspuns... ![]()
A venit Bebica!!!
20+ 
Lala_D spune:
honey felicitari pentru fetita 
Eu mizasem baietel dar iti pot spune de exemplu ca Bogdan a fost 95% fata ecografic pana in momentul nasterii ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
creata2008 spune:
Merci, Monica-mat! Nu e graba, timp avem. :) Am vazut ca e catalog, dar ma gandeam ca daca ai de gand sa postezi asa ceva pe net, trebuie sa existe si o modalitate de a comanda acele lucruri. Ca altfel decii frustrata. Cand ai timp sa te dumiresti cu aia sau daca gasesti ceva asemanator in alta parte, astept un mesaj.
Si da, Creata, pentru ca sunt creata. ;)
kalosalina spune:
Honey felicitari pt fetitza! Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta! Speram sa nu se schimbe la urmatoarea eco.
A venit Bebica!!!
20+ 
matgravidut spune:
Honey - fir-ar sa fie de fus de orar, taman ce m-am trezit am venit repede la calculator sa vad ce ati mai scris si pana scriu si eu bafta, tu ai si venit inapoi. Orice ar fi Honey draga eu zic sa fie sanatos. Eu pariez pe fetitza.
Monica-Matz
20+ cu
Andreea Bianca
creata2008 spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetele m-am intors de la doctor.
Doctorul insa a prins un moment cand nu-si acoperea "rusinea" si ne-a zis ca... parerea lui este ca va fi o fetita!!!! Cam 70% e sigur.
DAAAAAAAA! Mai vrea cineva sa dau pronosticuri?? Va rog, va rog... nu va inghesuiti, exista loc pentru toata lumea. Va ajunge la toti.

creata2008 spune:
quote:
Originally posted by honey79
L-a masurat pe bebe, totul e normal, creste frumos.
FELICITARI PENTRU CA E SANATOASA! E SI NORMAL! SI DISEARA VA
?LA O
?
matgravidut spune:
Apropos de zambetul tau Honey ... e esa de frumos la eco cand vezi acolo pe bebe cum misca si da din manute, si face tot felul de chestii. As sta acolo ore in sir.
Si eu am venit de la eco cu un zambet tamp pe toata fata...
Am avut un interviu in ziua aia si intervievatul mi-a spus la sfarsit ca a fost asa de relaxat si ca asa de mult i-a placut ca o sa recomande agentia noastra la toti prietenii lui.
Nu am putut sa-i stric omului placerea si sa-i spun ca nu a avut nici o contributie, ca de fapt eu aflasem ce am in burtica.
Monica-Matz
20+ cu
Andreea Bianca