Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 21
Gina M spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Gina, eu spun sa adoptam titlul cel nou abia cand vom ajunge la Clubul scutecelor, si sa ramanem deocamdata la Mamici. Asa pot sa isi dea si restul fetelor cu parerea. Ce zici? Si apropo de scutece, cum ai ales pana la urma lenjeria pt patutz?
Pupici,
Angelique24+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
![]()
Mare, Munte, Flori
Sunt de aceiasi parere.Daca s-o lua intre timp nui bai caci pana atunci, vom avea timp suficient la dispozitie sa meditam la un nume care sa ne reprezinte grupul.

In ceea ce priveste lenjeria pentru patut, inca nu am facut decizia finala.Ramane sa mai cautam.
Am fost insa aseara la o noua runda de cumparaturi pentru BB si am avut, un timp tare frumos.

Poze - Recente & David Benyamin
24+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Gina, eu spun sa adoptam titlul cel nou abia cand vom ajunge la Clubul scutecelor, si sa ramanem deocamdata la Mamici. Asa pot sa isi dea si restul fetelor cu parerea. Ce zici? Si apropo de scutece, cum ai ales pana la urma lenjeria pt patutz?
Pupici,
Angelique24+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
![]()
Mare, Munte, Flori
Si eu sunt de parere sa ramanem la "zuze", ca si inainte, si abia dupa nasterea bebeilor sa schimbam numele. Nu de alta, dar am inceput cu zuze, si acum sa schimbam, doar ne incurcam mai rau. Asta-i parerea mea.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
23+
iulia82 spune:
fetele care m-au lamurit ce se-ntampla la mine in burtika...va sa zica ne-am apucat de sport...la inceput m-am speriat,crezand ca sunt contractii dar m-am gandit eu ca prea de tot sa se contracte numai o juma de burta si sa se si umfle pe deasupra
IRLANDEZA mersi mult de informatie.sun zilele astea sa vad de-o programare
si eu sunt pentru CLOPOTEI
iulia
22+
iris-maria
docdecap spune:
fetele,
am mai dat de anca74 pe forum, nu mai vii si pe la noi???
am vazut in profil ca esti membra a mintrubbing, si eu sunt fan inrait, inca nu m-am inrolat, dar fac voluntariat si traiesc acest 'romanian time and life-management technique'!!!
ne mai scrii si noua, sa ne mai spui ce mai faci??
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Mi-a placut ideea cu Clopoteii ...
Inca ma gandeam ca am putea sa-i numim si "Botosei de ianuarie-februarie 2008"
Inca asa de tare mi-a placut ideea ca m-am apucat sa caut o imagine frumoasa cu clopotei sau botosei si am fat peste niste lucruri tare dragute... care aici se dau la botez (favours). Se dau si pe la nunti si stiu ca pe la ultimele nunti de care am auzit in Romania s-au dat aceste mici favoruri.
Ia priviti ce chestii dragalase:
http://www.favorcatalog.com/christening-baby-shower.php20+ Monica ((
ce lucruri frumoase...chiar ma gandeam ca ar fi frumos ca la botez sa dam invitatilor un mic cadou,ca mai nou vad ca se obisnuieste.si cred ca niste rame pt poze sau suport de lumanari ar fi o alegere buna
iulia
22+
iris-maria
micsunea spune:
Buna fetelor,
am trecut la semnat condica
Sa vedeti ce mi s-a intamplat in seara asta (acum am ajuns acasa)!
Pe la ora 7 seara mergem eu si barbat'meu la vizitat maternitatea. Plin de burtici in lunile 7-9, ma rog si noi acolo in frunte, in luna a 4a...
La sfarsitul vizitei, hai sa raman sa pun intrebari !
- Ca daca am si eu temeri ceva, si mi-e teama ca ceva nu e in regula, ce sa fac, cui ma adresez, ca am auzit ca se vine la maternitate?
Moasa zice:
- Sigur, imediat la camera de nastere si acolo te monitorizeaza sa vada daca esti bine.
Si eu ii zic:
- Aaa, pai eu am mai mult de 10 contractii pe zi, zilele astea iar am avut ceva mai multe, si in plus, de vreo 5 ore ma doare si burtica!
- Pai hai sa va facem o monitorizare! zice moasa.
Eu ma codeam, barbat-meu sare pe idee ca de trei zile il bat la cap super-tare ca ceva e in neregula, ba ca nu il simt pe bebe, ba cam am contractii si mai nou cu durerea de burtica!!!
Gata, ce sa mai, hai la monitarizare. Asteptam pe culoar, ca moasa mai avea ceva de lucru, ma duce in camera de nastere, ma pune pe pat zice sa astept ca vine o asistenta. Mai astept, pana la urma vine asistenta 1, ma leaga la monitor! Monitorul a stat cuminte pe 10-11 ce masoara el acolo si n-a urcat decat cand ne-a umflat si pe mine si pe barbat'meu rasu' nu mai stiu de ce!
Dupa juma de ora, vine asistenta 2 si zice ca la monitorizare e OK, sa ma duca la doctorul de garda.
Sa lesin pe acolo si alta nu, zic:
- Dar chiar e necesar?
- Pai sa fiu sigura ca n-aveti nimic!
Venise cu un carucior!
- Pai nu-i nevoie de carucior ca pot sa merg, am zis eu! pana la urma m-a lasat sa cobor cu liftul.
Ginecoloaga de garda, singura cuc pe culoare zice:
- Analiza de pipi e obligatorie cand veniti pentru contractii.
Hai la pipi,mai facusem de doua ori de cand stateam prin spital, dar am reusit sa mai fac o data!
Apoi o mica ecografie vaginala, zice "lungimea colului e OK, BB misca, e bine!" Zice "pana in luna a 6a colul nu e sensibil la contractii!"
Bravo ei, ce prostii zic si doctorii astia!
Si ii cer si eu hartie de trimitere (ca aici nu se poate altfel)sa fac toxoplazmoza (ca am citit ca se face o data pe luna) dar poftim ca de analiza asta se pare ca n-aveam nevoie!
- E necesar doar de trei ori pe durata sarcinii! zice ginecoloaga de garda. Dar ce, am pisica sau gardinaresc? adauga ea
- Nu, zic eu. (dar gradinarit fara manusi fac, si ma spal pe maini pe urma, dar chiar vroiam acasa).
Mi-am pus ciorapii in geanta ca mi-era ca daca mai stau pe-acolo mai le trece prin cap sa ma mai trimita la vreun doctor (ca se pierde timp mult cu punerea ciorapilor la loc): slipul sub rochie, cizmele in piciore si fuga acasa!
Si boscorodit sot la cap pe tot drumul ca din cauza lui m-am facut de ras la urgenta! Ca sa nu mai spun ca au notat bine in dosarul meu toata escapada din seara asta si ma intreb cum mai dau eu cu ochii de ginecoloaga mea peste 12 zile, cand sunt programata??? O sa creada ca sunt nebuna rau!!!
Era sa mor de rusine in drum spre casa, si o sa-mi fie tare rusine si cand o sa dau cu ochii de ginecoloaga. M-am gandit deja ca o sa-i spun ca , din greseala am ajuns la urgenta, a fost o confuzie: ca doar sunt mai multe feluri de nebunie, mai bine sa ma creada zapacita si cascata decat zuza!!!
Si ma mai intreb si cat ma va costa toata treba asta, o avfere cu siguranta![]()
Micsunea ZUZA!!!!
20+
iulia82 spune:
ei da,bine ca mi-am adus aminte...ca tot vreau sa va intreb de ceva vreme despre DOPLLER. ati facut? sau vi s-a recomandat sa faceti? 
poza noua cu burtika
iulia
22+
iris-maria
micsunea spune:
PS Bine ca am ajuns acasa, ca sa ma bucur de prima contratie... Ce credeti, sa ma duc inapoi?
Glumeam!
Micsunea
20+
iulia82 spune:
vai vai,MICSUNEA,inca mai rad...chiar ca ai fost tare...
poza noua cu burtika
iulia
22+
iris-maria
micsunea spune:
Iulia,
mie nu mi-au facut inca Doppler dar dupa cate ai remarcat nu sunt neaparat un exemplu bun de urmat!!!
(Si la monitorul asta la care m-au pus ei, mi-au si spus de la inceput ca nu cred ca o sa se auda BB si nici nu mi-au explicat pe urma ce insemna inregistrarea lor...)
Va pup pe toate si ma duc sa ma culc,
Micsunea
20+

,