Aspirante optimiste >20 ani (157)
Raspunsuri - Pagina 20
maryb spune:
analisa, eu am auzit ca testul clear blue se pozitiveaza abia dupa 2 saptamani de intarziere, asa ca mai bine alegi un surecheck.
eu pentru maine am un test barza gold.
http://tt.lilypie.com/ovf1p3.png
analisa spune:
bine mai,bine..daca nu iese pozitiv mai pot spera,nu? dau vina pe test..si mai sper :D
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
...dar iti zic ca surechecks i clear blue sunt printre cele mai bune......
Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

bb_yasmi spune:
Analisa, cate zile de intarzieri ai???? iti spun eu ca daca ai cateva zile de intarziere si e bebe ti se va pozitiva orice amarat de test la orice ora din zi!! eu am facut in unul in preajma zilei in care trebuia sa vina, cred ca pe la amiaza, era un amarat de test ieftin (dr sigur, cred) si a iesit a doua liniuta in primele secunde, chiar daca nu a fost asa de intensa ca prima. apoi a doua zi dimineata (la ora 4!!!!) am facut un barza caseta care a iesit super pozitiv, apoi in urmatoarele zila am facut un surecheck la care a iesit a doua liniuta mai puternica decat prima, si credema ca as mai fi facut teste cel putin 2 sapt din 2 in 2 zile...![]()
dar mi-a zis o prietena ca decat sa dau banii pe teste aiurea mai bine cumpar cate ceva pt bebe, ca sigur e bebe...
hai fa un test odata!!!! mama lui de test!! ca de atunci faceam 10.!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by maryb
analisa, eu am auzit ca testul clear blue se pozitiveaza abia dupa 2 saptamani de intarziere, asa ca mai bine alegi un surecheck.
eu pentru maine am un test barza gold.
http://tt.lilypie.com/ovf1p3.png
eu stiu ca, clear blue e unul dintre cele mai sensibile teste care detecteaza sarcina cel mai devreme!!! acuma probabil e in functie de organismul fiecaruia.
viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

analisa spune:
Nu stiu nici eu cate zile de intarziere am..ca nu stiu cand trebuia sa-mi vina..si nu rade.Treaba sta cam asa:in general nu erau foarte mari variatiile,dar luna trecuta, cand am plecat in concediu,asteptam cm-ul in jur de 10 si mi-a venit pe 4..acum, luna asta..nu mai stiu nici eu..ce si cum...
Trage si tu concluzia, in conditiile in care luna trecuta mi-a venit pe 4 si luna asta nu am avut decat o pata....si azi e 10...
voicu_bebi spune:
analisa...asculta de yasmi ca stie cezice ca doar are bebelina pe drum...fa testul ori in seara asta ori maine dimineata cu primul susu ...si sa ne dai de veste...iti tin pumnii...
Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!

![]()
![]()
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
Gabitza1977 spune:
buna din nou!
maryb
, multumesc frumos ca nu m-ai uitat, a fost tare bine in concediu, dar avem de stat aici in Austria inca 2 luni in care trebuie puse o groaza de lucruri la punct vis-a-vis de intoarcerea in Romania. Si cum eu de felul meu ma cam stresez mai mult decat trebuie, parca vad ca nu vine bebe prea curand... daaar, poate e mai bine asa, poate vrea DD sa vina bebele nostru cand ne vom linisti, adica atunci cand vom fi iar la noi in tara!
iti tin pumnii, vad ca ai semne clare de bebe! Doamne ajuta!!!
la fel si tuturor fetelor!!! si ma bucur mult ca a crescut numarul aspirantelor, viitoare mamici, bineinteles! 
http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png
http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community
analisa spune:
pai am zis deja..prost cum e testul meu..il fac maine la prima ora si cand ajung la job va dau vestea...
ce-o fi o fi..cu Dumnezeu inainte :)