Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)
Raspunsuri - Pagina 21
criss_2081 spune:
felicitari Danangie!!!!!!!!!!!
ce bucurie mare, cand ai timp poate ne povestesti si noua un pic cum ati reusit, daca ai urmat un anumit tratament.eu te pup sa se ia si la mine burtica 
marryan sa ai incredere in ce ti-a spus parintele de la manastire, eu zic sa nu te increzi neaparat intr-un sigur rezultat la analiza respectiva, repeta analiza in alt loc.
si eu sunt un pic trista pentru ca in ultimii ani am fost de fiecare data pe 14 octombrie la iasi, dar anul asta nu am reusit.
Sfanta Cuvioasa Parascheva sa ne ocroteasca si sa ne fie alaturi.
danangie spune:
AINIGRIV nu esti deloc indiscreta. In primul rand iti multumesc pentru urari!!Povestea mea incepe ca asteptam un copil cam de 4 ani. Anul acesta in martie eram gravida! O bucurie de nedescris!! Nu-mi venea sa cred!!! Eram , eu cu sotul, cele mai fericite pesroane de pe pamant. La prima eco, mi-a zis ca nu se vede embrionul si nici macar sacul Yolk. La aproape 2 saptmaani de distanta am facut din nou eco si acolo s-a vazut bb si s-a auzit inimioara. La 2 zile de la aceasta eco am refacut eco si la fel era totul ok. La o distanta de 12 zile prima sangerare. Urgente....eco.....activitate cardiaca absenta....chiuretaj.....durere....disprerare......la o distanta de aproape 2 luni am facut laparoscopie pentru ca aveam un chist de 7 cm. Aici surpriza: trompa stanga infundata si nu au putu sa o deschida......deci aveam ok ovarul si trompa dreapta.....ovarul stang ok dar fara trompa functionanta. Deci practic sansele nu mai erau 100%. Eu sincer nu am facut absolut nici un tratament. Sotului acum 2 luni i-am dat sa ia pentru o luna pastilele alea Maca. Sotul nu stiu daca avea probleme cu gigeii. Eu i-am dat oricum sa ia maca. Vreau sa iti spun ca aceasta perioada pentru mine a fost extrem de grea. Depresie, demoralizare, plangeam mai tot timpul, nu mai stiam sa rad, eram mereu nervoasa, ma luam de toti, cu sotul ma certam tot timpul, relatia dintre noi numai era asa frumoasa, prestam la comanda si rece.......dar ...chiar si asa D-zeu m-a salvat. A vazut ca eram chiar distruta............a decis ca e momentul sa imi dea un copil. Eu ma rog in continuare la D-zeu si il rog sa ma aiba in grija lui pana la sfarsit!! Deci.....eu luna aceasta mi-am facut analizele hormonale in ziua a 2-a, 14 si a 21-a a CM. Au iesit toate bune, in afara progesteronului din ziua a21-a.Era 14. Limita fiind de la 3 la 25. Deci eu il aveam relativ mic ca pentru ziua 21. Deja imi luasem gand de la bb. Am zis: cu un asa progesteron nu are cum sa se prinda o sarcina. Doar ca.....
din ziua a 26 tot aveam dureri de burta incontinuu exact ca la ciclu. Ovarele ma intepau de nu mai puteam. Am zis: aoleu....m-a luat vreo raceala. Sanii erau lejeri sensibili. De obicei....mie cand imi vine menstruatia.....cu vreo 2 zile inainte nu ma mai dor sanii absolut deloc. Dar sanii continuau sa fie sensibili. In ziua a 28-a cand noraml se apropiau uratii......eram de dimineata la munca. Si dupa-amaiaza cand am ajuns acasa, am observat pete de sange maro pe chiloti. Deja mi se lacrimasera ochii dar am tinut strans din dinti numai ca sa nu plang. Eram hotarata ca aceasta luna sa nu plang.Mi-am pus tamponul si gata. Seara.....cand sa-l schimb....(eu folosesc OB) nu mai reuseam sa-l introduc, asa eram de uscata. Si curios....tampounl era murdar de sange maro numai pe-o parte. Eii mi-am pus un tampon normal. Dar sanii continuau sa fie sensibili. A doua zi dimineata cand eram de dimineata......m-am trezit si tamponul era curat curat. Fara nici o picatura de sange. Atunci am inceput sa sper. Vreau sa va spun ca dimineata la munca mi s-a parut ca eram acolo de o luna de zile. Nu mai trecea!! Ajunsa acasa.....i-am povestit sotului dubiile mele.....atunci am mancat, am coborat sa cumparam teste de gravidanta.....am ajuns acasa......si in acelasi timp am facut doua teste. Unul il tineam eu si celalalt sotul
. In 3 minute s-au pozitivat amandoua. Sincer...ne-am uitat unul la altul si nici macar nu ne-am imbratisat, nu ne-am pupat.....seara m-am dus la munca ca eram si de noapte......acolo la munca am avut ceva scurgeri maronii.........de sambata dimineata nu am mai avut scurgeri maronii......de aseara imi pun capsule de progesteron.......cam asta e povestea mea. Tin sa iti spun ca din ziua a 14 a CM citesc carticica de rugaciuni a lui Sf. Stelian.
Dana
mult asteptat
danangie spune:
CRISS multumesc mult si sa dea Domnul sa te minuneze si pe tine cu un bb!!!
Dana
mult asteptat
Oana_B spune:
Fetele, aveti aici un nou capitol
:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109252
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!