Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna tuturor!

Ce bucurie sa va citesc, pe fiecare in parte!! Iar am de "recuperat"!...

Aditi, am incercat adineauri sa trimit un mesaj privat si am scris muult mult si cand i-am dat "trimite" mi-a aparut "Scuze, Aditi nu permite mesajele private" sau asa ceva. Eh si bineinteles ca n-am salvat nici ce-ti scrisesem.... :-)))) Se mai intampla!

Reiau, mai pe scurt. Scannerul nu-l putem folosi, din pacate sau din fericire, intrucat eu ma gandeam totusi ca e mai bine sa ai toata revista, ca sa poti eventual contacta redactia, sa te puna in legatura cu acea Mamica... stiu si eu? Deci ramane solutia sa o trimit prin posta, fie pe adresa ta (daca te simti confortabil cu asta) fie pe o alta adresa (a unei institutii, unde lucrezi) sau la "post restant" daca se poate.

Banutii pentru expeditie doresc sa fie un "cadou", te rog frumos sa nu-ti faci griji pentru asta. Macar atat pot face si m-as bucura foarte mult sa iti fie de folos...

Astept sa primesc o adresa, daca preferi sa scrii pe mail, iaca: anap_bucharest@yahoo.com.

In alta ordin de idei, TE ROG frumos sa ma ierti pentru intarziere!

Multa sanatate Puiului tau si Dumnezeu sa va aiba in paza!

Mergi la inceput

Gata, am cetit tot ce ati scris! Sunteti minunate, ceeace stiam!

Tuturor, mii de pupici si sa va ajute Dumnezeu in tot ce faceti si in tot ce va doriti!!

Virginia, iti multumesc si eu pentru ca ai pus listutele cu numele noastre in locurile sfinte; de asemenea, pentru cuvintele tale frumoase si pentru incurajarile pe care le primim prin tine! Sa iti ajute Dumnezeu!

Georgia_c, multumim din suflet pentru link!! Abia astept sa ajung acasa, sa ascult!! Dumnezeu sa te rasplateasca!

Pentru Sandaa si pentru toate fetele care sunt interesate, Biserica de care am povestit saptamana trecuta (unde sunt Moastele Sf Pantelimon, Doctorul fara arginti) se numeste Adormirea Maicii Domnului (Str. Ernest Brosteanu, nr. 12). De la intersectia strazii M. Eminsecu cu Calea Dorobanti (locul acela unde pe o parte este una din cladirile ASE si pe partea cealalta e o cafenea si apoi Consiliul Britanic), mergand pe Dorobanti spre Stefan cel Mare, prima strada pe dreapta este Ernest Brosteanu. Biserica, foarte frumoasa, se vede din strada, caci eu asa am descoperit-o. Sa va duceti, cele care puteti. Este mare alinare acolo.

Marryan, iti tinem pumnii si iti multumim ca te rogi si pentru noi! Dumnezeu sa iti ajute si sa te binecuvanteze cu implinirea a ceeace-ti doresti!

TUTUROR, inca o data, multumesc pentru tot ce faceti pentru noi toate si tot ce sunteti! Va pup mult, Dumnezeu sa ne binecuvanteze, sa ne indeplinim Visul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Livsy, si noi multumi pt adresa,Sf.Pantelimon este vindecator si uite ca nu stiam ca sunt moastele la noi.Poate bunul Dumnezeu ne va ajuta sa ajungem si la noi, la asemenea biserici nemaipomenite, sa ne rugam,sa primim vindecarea trupeasca, dar mai ales sufleteasca.
Eu chiar sunt coplesita de voi, nu trebuie sa-mi multumiti, am avut 2 acatiste:unul al familiei si unul cu numele nostru,inclusiv mamici cu pruncii lor, le-am dat peste tot pe unde am fost,cu rugamintea:pentru zamislire de prunci,asa ca nu am facut nimic deosebit.Acum nu stiu daca se trec si sotii nostri, eu am avut doar numele noastre si Dumnezeu sa ne binecuvanteze, sa ne rugam si noi, mai ales in perioada aceasta si poate va veni minunea!!!
Este mare lucru ca ne-am intalnit aici, poate asa lucreaza Dumnezeu, sa primim rabdarea, discutand unele cu altele, parca altfel este cand nu ne stim singurele cu probleme si in tot raul e un bine, ne apropiem de Dumnezeu!!!
Va pup, Doamne ajuta sa auzim numai de bine, stau cu sufletul la gura sa vad, a mai scris cineva???Pupici.

Mergi la inceput

Dragele mele, stiu ca aici vorbim despre ALTCEVA, totusi sper sa nu fie cu banat si sa-mi raspundeti daca stiti. De cateva zile am o durere difuza, mai mult spre stanga, as spune in zona ovarului... dar difuz, dupa cum ziceam (si se mai "muta"). Sigur ca daca persista si banuiesc ca ar fi ceva rau ma duc la dr. Am vrut totusi sa va intreb pe voi ce poate fi, cea mai mare nadejde a mea e ca poate fi un Bebe (insa durerea oarecum in zona ovarului...?) iar cea mai mare spaima e ca ar putea fi vreo anexita, stiu si eu... despre anexita nu cunosc multe, stiu ca este periculoasa si trebuie tratata serios.

Virginia, iti dau dreptate, si eu cred ca trebuia sa ne intalnim asa noi toate, de altfel eu cam indiferent ce stare as avea, daca deschid sa citesc ce scieti voi ma simt imediat bine. Ma cuprind linistea si increderea!
Sper ca se intelege, eu fiind din Bucuresti, ca Biserica despre care v-am povestit este aici (asta fiindca am uitat sa mentionez cand am scris adresa :-) ).

Va iubesc pe toate si abia astept sa primim cat mai multe VESTI BUNE!
Va multumesc pentru tot!
Cu drag, Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Livsy, in ce zi a CM esti? Daca esti in jurul z14, poate fi de la ovulatie, ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Cleo, Doamne ajuta, sa treceti cu bine peste toate, tu si bebeii!!
Virginia, multumim tare mult pentru acatiste!
Aditi, mult curaj!
Numai bine pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Da, mmc_nd, e o durere ca aceea... numai ca e ziua 24 astazi. Intr-adevar, parca ar fi un ovar "suprastimulat" (stiu, fiindca am mai facut eu "stimulare" cu ceai de naprasnic si cu ceai de salvie si apoi, tot citind, am vazut ca unele fete care faceau stimulare cu medicamente se plangeau de durere de ovare...) Nu prea ar trebui sa fie aceasta durere, stiu si eu ce-o fi cu ea?!?! Ne lamurim noi pana la urma.

Multumesc tare mult! "Anexita" oare ar putea fi? Eu stiu ca durerea in cazul asta e ori f mare ori deloc, dar... Va tin la curent, eu sper sa se rezolve. Nu ma deranjeaza sunt doar putin ingrijorata, ca omu' care nu stie.

Hai sa va scriu Rugaciunea pe care am copiat-o pentru voi de la Biserica Adormirea Maicii Domnului si apoi am tot ezitat sa v-o scriu, nestiind sigur ce semnificatie are, dar acum daca tot am intrat din nou si tot am scris din nou vreau sa va fac si un mic cadou, ca sa spun asa. Si eu zic ca desi nu-i cunosc semnificatia, fiind o rugaciune (care mi-a placut foarte mult) este puternica si este spre bine.

Intru nastere fecioria ai pazit, intru adormire lumea nu o ai parasit de Dumnezeu nascatoare. Mutatu-te-ai la viata fiind Maica vietii si cu rugaciunile tale izbvesti din moarte sufletele noastre.

Si chiar daca, poate, are mai mult legatura cu hramul Bisericii eu, de cand am inceput sa ma rog odata cu voi zilnic, citind Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului - si de cand am inceput sa ma apropii de Dumnezeu, asa in timp, chiar simt ca am inviat, ca am inceput cu adevarat sa traiesc, v-am mai spus; este ceva extraordinar si in fiecare zi am parte de noi si noi Minuni...

Va iubesc!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Livsy eu zic ca mai degraba este de la bebe, si tu cam esti in perioada de nidatie, cam acum se aseaza bebicu. gandeste pozitiv.
te pup.
cred ca maine o sa dau listuta noastra la catedrala din constanta, unde sunt foarte multe sfinte moaste inclusiv Sfantul Pantelimon si Sfantul Stelian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

D-ne ajuta-ne!

Voi ati auzit de Sf. Stelian? E ocrotitorul copiilor, a mamelor, a mamelor care au pierdut copiii lor, al bolnavilor, a celor care sufera. Am cateva zile de cand in fiecare seara citesc carticica de rugaciuni. Sper ca Sf. Stelian sa-mi redea bb -ul care l-am pierdut..........pentru ca aceasta era una din minunile carele facea: bucura mamicile suferinde cu un alt bb. Numai bine va doresc!

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Criss, te pup si eu! Pai da, asa ma gandeam si eu cand ziceam ca cea mai mare nadejde ar fi sa fie un BB mic... si totusi... prefer sa stau caaaat mai linistita, ca sa-l lasam pe Dumnezeu sa lucreze, caci El stie cel mai bine. Cert e ca ma simt foarte bine, dar nu stiu daca e BB (?). Am avut mereu impresia ca atunci cand o sa fie, am sa stiu cu precizie, fara urma de indoiala... asa cum imi povestea cumnata mea (care are doi copii, minunati, bineinteles), ca de fiecare data a stiut cand s-a intamplat, a avut niste semne de a fost convinsa ca e insarcinata. Imi pare rau ca n-am intrebat-o ce-a simtit anume, nu ca ar fi ceva general valabil, dar asa fiindca e frumos sa stii ce au simtit si altii cand au primit acest DAR si cum anume au stiut ei.

Ar fi super sa ajunga listuta cu numele noastre la Catedrala in Constanta. Nu are legatura cu subiectul, dar asa ca "fapt divers" :-)Constanta e orasul meu iubit, ma simt uneori de parca as fi de acolo. Acum aproximativ o luna am fost "in vizita" in Constanta, ca mi-e era mie dor :-) si am dorit foarte mult sa ajung la o Biserica acolo si n-am ajuns totusi (asa a fost sa fie...). Iti multumim! Si rugaciunea ta sa fie ascultata!

Va tin la curent, bineinteles, sa va zic ce-a fost. Cred ca in aproximativ cateva zile am sa-mi pot da seama. Daca nu, fuguta la dr...

Danangie, da, stiam, auzisem de Sf Stelian si multumim ca ne-ai amintit! Caut si eu ceva mai mult despre acest Sfant. Multumim inca o data! Sa iti ajute Dumnezeu!

Pana una alta, mi-am copiat Acatistul Domnului Hristos, audio si l-am adus cu mine sa ascult. Tot aveam un "aparat" pe-acasa care soma :-) Chiar acum ma apuc de asultat. Sunt sigura ca o sa fie cu folos!

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate! Sa auzim Vesti Bune!

Mergi la inceput