Antibioticele ajuta sa ramai insarcinata?

Antibioticele ajuta sa ramai insarcinata? | Autor: papelusca

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

ati auzit de asa ceva? Eu am auzit de cateva ori ca au facut tratament cu antibiotice pentru diverse probleme de sanatate si dupa putin timp au ramas insarcinate. Chiar un caz concret: o colega de 30+ ani nu ramanea insarcinata si medicul ei i-a sugerat un tratament cu antibiotice foarte puternice timp de o saptamana si la 2 luni a ramas insarcinata. Ea spune ca era tare ametita in saptamana aia, asa de puternic a fost tratamentul. Oare sa fie asta o metoda?
Eu as fi tentata, dar nu stiu in ce cazuri da roade. Pana ajung in Romania la un dr. care sa-mi afle toata istoria si sa apuc sa-l intreb despre chestia asta, va intreb pe voi. Deci, ati auzit sau ati incercat si ce rezultate a dat?

Va multumesc mult si va doresc o saptamana cat mai buna.
Numai bine,
Gabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Gabi eu nu am mai auzit asa ceva!Cum poate un dr. sa prescrie antibiotice si inca f. puternice fara sa stabileasca in prealabil un diagnostic????Sunt convinsa ca nu antibioticele au ajutat-o pe prietena ta sa ramana gravida,ori a fost un noroc ,ori fara sa stie a tratat cu acele antibiotice vreo afectiune pe care o avea ea si a ramas astfel mai usor gravida.Nici un dr. competent nu da antibiotice pt a fi mai fertila.Te sfatuiesc sa nu faci asa ceva,ci pasii normal de urmat:ecografie,monitorizari ale ovulatiei,sotul sa faca spermograma + spermocultura si daca nici asa nu se intampla va trebuie sa faci laparoscopie ,sa verifici tot ce e in burtica ta.Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput