copii si ciini/psici
Raspunsuri - Pagina 3
Fomalhauti spune:
Acum am vazut subiectul...Profit de faptul ca aici nu intra foarte multa lume, altfel nu as fi indraznit sa scriu. Am 6 copii, 5 caini, un pisic (am avut mai multi, dar din pacate in urma cu cativa ani s-a mutat in zona cineva care otraveste pisicile...) si un arici. Si, aici, intre noi, iubitorii de animale, pot spune ca nu respect chiar toate normele de igiena. Dar nimeni nu a avut probleme. Cel mai mare fiu al meu are 16 ani, cand s-a nascut el aveam deja un pisic. Copiii iubesc animalele si sunt fericiti cu ele.
catus76_ro spune:
Buna!
Sunt si eu o iubitoare de animale si de copii!Acum asteptam venirea pe lume, in 2-3 saptamani, a baietelului nostru!
Locuiesc la curte si am doua pisicutze de rasa europeana super-dragalase si afectuoase! Cel putin una dintre ele, pe care am gasit-o acum un an ratacita prin curtea noastra, imi e ca o umbra, nu ma scapa din ochi o secunda, parca e un inger pazitorNiciodata nu mi-a trecut prin cap sa scap de pisici daca voi avea un bebe. Mi-am facut testul de toxoplasmoza , a fost ok, pisicile nu prea intra in dormitor sau sufragerie, doar in bucatarie si pe holuri
In plus se pare ca odata cu bebe al meu, pisica cea noua o sa ne faca si ea o mica surpriza cu ochi... dar nu-i bai ca ne mai dorim un pisoi negru(am avut un motanel care a diparut) si parinti la tara sunt dornici de pisoide la matele noastre!
Si ca sa vedeti ca un suflet de animalutz poate intra pe sub pielea oricui, sotul meu a devenit un mare fan si iubitor al lor...nu mai concepe viata fara o pisicutza......pe mine ma alinta pisikatus sau catus
pupici de la Catus , viitoare mami de Petru Cristian!
maggda spune:
Si eu am 2 caini,anul viitor imi fac canisa.Sunt partenerii de joaza a fetitei,vedeti poze in album.
revin
Magda si Bianca 9 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
virgo spune:
Pisigri , ce bine ca ai deschis subiectul , si eu am o dilema in legatura cu pastrarea pisicilor mele , Oscar si Sissi . Sotul meu este de parere ca ar trebui sa le dam daca vine bebe , si asta o sa se-ntample foarte curand , in cateva saptamani .
Din fericire , mie nu mi-e teama de boli , am si imunitate la toxoplamsma gondii , am crescut la casa printre zeci de animalute , caini , pisici , gaini , chiar si ... porci . Dar ma tot izbesc de atitudinea inflexibila a sotului , care ar vrea sa le vada plecate . Iar de fiecare data cand face vreuna vreun pocinog prin casa , imi reaminteste ce bine ar fi fara ele !
Acum , am o problema , de curand ne-am mutat intr-o alta casa , din nefericire si de aici vom pleca , deci cateva luni bune vom fi cam nomazi ... pe langa faptul ca animalutele-s bulversate rau de schimbarile prea dese de decor , o sa vina si asta miku' si balciul o sa fie complet .
Acasa la noi , unde au crescut amandoi pisicii , au avut gradina mare si , bonus , usa speciala pentru intrat-iesit . N-am avut nici o treba cu ei ! Plecam de acasa cu zilele fara sa ne doara capul . Faceau ce le trecea prin cap , dormeau pe canapele , mancare destula le lasam in mai multe boluri , litiera nu era cazul s-o schimbam pentru ca faceau amandoi afara .
Revenind , motanul s-a adaptat foarte greu , deja are un "inamic" in zona , un alt motan nesterilizat cu care se bate la greu . E apatic si sta mai tot timpul in casa , el care de multe ori nu venea cu saptamanile . Mai rau , un adevarat cosmar pentru mine : urineaza pe blatul de la bucatarie !!!! Un dezastru ! Sper sa nu se prinda sotul meu , ma scol dimineata devreme sa spal locul , am pus toate alimentele deoparte , am curatat si dezinfectat . Ce sa ma fac cu el !?
Ajuta cu ceva sa-l sterilizez ? Ca gasesc eu un veterinar care sa-l scape de probleme pana de Revelion . Tu ce zici ?
anky spune:
Si noi sintem iubitori de animalute,avem o femela Cocker-spaniol,e foarte atasata de copii.Copiii o iubesc tare mult.Am avut si un mascul dar fiind batrin si bolnav nu mai e cu noi,din pacate.
E intredevar mai multa munca cu un animalut in casa dar ne-am obisnuit.Trebuie sa aspir si sa sterg zilnic pe jos,oricum nu lasam ciinele sus prin camere.
Mai greu este cind plecam in vacante,nu il putem lua mereu cu noi, insa avem niste prieteni care au si ei ciine si facem cu schimbul,cind plecam noi, lasam ciinele la ei iar cind pleaca ei,ciinele lor e la noi.
Anca,mami de doi nazdravani
"Happyness is the key to your heart"
Tala spune:
si eu ma bucur de subiectul asta. Avem o bishonica de 3 ani si un baietel de 1an si 5 luni. In afara de chinul din perioada sarcinii spre final cand era cam greu sa ma aplec sa-i pun hamul si sa-l dau jos cand o scoteam afara, apoi cand a trebuit sa-i 'explic' ca nu mai are voie in dormitor si nici in pat sa doarma PE noi cam 6 luni, apoi dupa ce a venit David sa stau sa spal de 100 de ori pe jos si sa ochesc orice firicel de blanita care ar fi ajuns in preajma lui, pot sa spun ca nu mi se pare greu sa combini dragostea si grija fata de copil si animalut. Au fost persoane (mult spus) care imi spuneau pe un ton retoric: "sper ca scapi de caine cand nasti!" si eu le-am raspuns la fiecare in parte cu rabdare: nu am luat-o doar ca sa ma distrez putin si apoi s-o omor. A fost greu sa convingem hotelierii ca nu face pipi in camera, s-o convingem pe Lusha ca sezlongul si scaunul de masina al copilului nu e un alt patut al ei... dar sunt aproape convinsa ca de la ea a invatat sa mearga in patru labute, ca datorita ei David imparte jucariile cu alti copii, mancarea (spre disperarea mea, pt ca e f sensibila), ca datorita ei stie ca daca da o jucarie o si primeste inapoi si lista e foaaaarte lunga. Lusha ma anunta cand david s-a intepenit intre masa si pat, cand s-a trezit, pt ca invariabil doarme la piciorusele lui...Ce nu am inteles este cum de stie si Lusha si David, care ale cui sunt jucariile, pt ca el nu baga in gurita ursuletii ei, iar ea nu-i fura lui mutzunachii (desi tare ar tenta-o). E un mister pe care nu stiu daca o sa-l deslusesc vreodata. Nu regret deloc ca o avem si a meritat sa dau de mai multe ori cu mopul decat daca nu ar fi fost in viata noastra.
Pisigri, profit de faptul ca esti dr veterinar si te-as ruga sa-mi spui daca este normal sa i se decoloreze nasucul (care in mod normal e ca o maslinuta neagra), mai ales ca acum e putin racita (si sub tratament).
multumesc
mamidematt spune:
buna,
sa inteleg ca e un d vet printre noi? super!!!! am si eu o dilema , daca nu cer prea mult. noi suntem mai pe drumuri , insa mi-ar place, cu toate ca stiu ca e greu sa ii iau un catel baietelului meu de 2,5 anisori, mai ales ca nu mai vine nici un fratior sau surioara. cred ca e bine sa luam unul mic de talie, pt ca e mai usor de carat..
ce caine ma sfatuiesti sa iau in considerare la alegere?
mersic.
anky spune:
quote:
Originally posted by mamidematt
buna,
sa inteleg ca e un d vet printre noi? super!!!! am si eu o dilema , daca nu cer prea mult. noi suntem mai pe drumuri , insa mi-ar place, cu toate ca stiu ca e greu sa ii iau un catel baietelului meu de 2,5 anisori, mai ales ca nu mai vine nici un fratior sau surioara. cred ca e bine sa luam unul mic de talie, pt ca e mai usor de carat..
ce caine ma sfatuiesti sa iau in considerare la alegere?
mersic.
don't worry , be happy
Eu iti recomand rasa White Terrier,sint foarte jucausi si atasati de copii.
http://www.justdogbreeds.com/images/breeds/west-highland-white-terrier.jpg
Anca,mami de doi nazdravani
parpalak spune:
Tala, nu stiu cum e la bishonice dar la corcituri de ciobanesti belgieni cu germani, sau germani cu blana lunga (parerile sint impartite), cum e a noastra, scrie la carte ca e normal sa ii apara pete roz pe nas, nu se stie precis de la ce, dar se banuieste ca de la statul in casa = temperatura constanta (cind iarna ar trebui sa fie frig). Am mai vazut-o ca face si vara dupa cite-un val de canicula - la asta n-am mai citit explicatii. Dar nu pare s-o deranjeze si nici n-are schimbari de comportament (papa, kk), asa ca ii dau cu ignore. Asa ca sper ca si a ta sa fie OK cu petele de pe nas.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Tala spune:
quote:
Originally posted by parpalak
asa ca ii dau cu ignore. Asa ca sper ca si a ta sa fie OK cu petele de pe nas.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
asa o sa fac, multumesc