Gravidute si mamici de Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adriana, CASA DE PIATRA! Am vazut si eu rapid pozele, ati fost foarte frumosi la cununia civila, o sa aveti un bebic frumusel foc!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna dimineata,
Adryana, casa de piatra si cat mai multi ani fericiti inpreuna pana la nunta de diamant.
Madaluta, ti am zis ca la bona mea ii dau 5 mil pentru 8 ore pe zi dar ma gandeam sa ii fac 6 mil din proprie initiativa.Depinde ce ii cer , daca vrei doar sa aiba grija de copil si doar de unu poti sa ii dai mai putin(4 mil) daca vrei si menaj cum e la mine ii dai mai mult.
Yannia ma bucur pentru tine ca a renascut speranta ca o sa fie bine.Tin pumnii in continuare.

Eu inca ma mai lupt cu raceala copiilor,dar am zis sa profit de timpul frumos si ne vin un cuplu de prieteni de la bucuresti asa ca ne ducem sa punem de un gratar la un camping intre mamaia si navodari( las copii cu doamna).

Vroiam sa intreb daca cineva vrea bilete la teatru la piesa straini in noapte cu FLORIN PIERSIC si EMILIA POPESCU,sunt in randul unu central deci super bine.Am luat biletele si dupa aceea m a anutat doamna ca nu poate sa vina sa stea cu copiica e invitata undeva, mor de ciuda ca e super piesa.Poate voi fetelor fara copii sa mai profitati de libertatea de miscare si sa va duceti,e pe 1 oct la casa de cultura(50 ron biletul).Astept uibitori de teatru,.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adryana, bine ai revenit din luna de miere si inca odata Casa de piatra.

Despre domnul Lutescu nu cunosc decat un singur caz, al unei colege de serviciu care a nascut cu el, i s-a rupt apa la 4 dimineata, l-a sunat si i-a spus sa mearga la spital ca la 8 va veni si el. la 8 a venit intr-adevar la spital si a stat cu ea pana a nascut. ea a fost fff multumita de dumnealui.

Si eu am facut 3 eco la dna dr. Ciufu si sunt f multumita de dansa. In plus, daca faci eco morfologic de trim II la ea (sapt 21-24), pe cel de trim III il faci cu reducere de la 2,5 mil la 1,5 mil.

Am deschis subiect nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107368

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput