Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu tot aici sunt, de la 3 jumatate. Plangem amandoi cot la cot, ca eu nu stiu ce sa ii mai fac. A incercat si mama sa il legene si sa il linistim, dar nu e chip. Tocmai s-a trezit si Alex si tipa dupa mine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata... cam fara chef astazi fetelor... ce cautam pe pagina 2?

Roxule, nici daca-l tii in brate nu tace?

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Katrin!

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

offff Roxana sa ai curaj draguta.trece si asta.
e greu.ce sa facemplangem si noi odata cu ei.
ce sa mai zic eu ca nu il alaptez la san deloc pt ca nu am si papa numai nan HA 1.

Scaun are numai de 2 ori pe zi si asta in cele mai happy cazuri.

sunt asa suparata si ma invinovatesc tot timpul.oare de ce nu am lapte?

nici macar 10 ml?????????????????????

imi vine sa-mi dau cu pumnii in cap si plang tot timpul.sunt asa de suparata.
dar ce pot face.
NIMIC.

Daca imi expun copilul la tot felul de boli.nu l-am alaptat deloc.
nu am avut lapte.cu tot galactogilul si ceaiul de chimen.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Sabina sa-ti traiasca bebe Gheo.

Betty cum e cu burtica dupa cezariana???
Stiu ca tu ai facut ceza inaintea mea cu o sapt.
Burtica mea e tot mare.Nu ma mai incape nimic elegant din dulap.
Trebe sa-mi cumpar haine pt botez.Vrem sa-l facem pe 23 dar sa vedem maine daca pot nasii.Daca nu pe 30.
Maine aflam.

Maicamea si soramea ma streseaza ca ce burta am.ma dispera.Sincer ajung la balamuc.

Ma tampeste la cap.

Bebe e bine noroc cu picaturile de colici ca altfel era jale.
Acuma e linistit si doarme.Sa vad cat.

Azi am si musafiri si sincer nu am chef.
va pupic si aveti grija de voi.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

afibebe..stai linistita si tu. Uite, sincer iti zic, nici mama nu a avut lapte, nu stiu daca m-a alaptat o saptamana si nu am avut nimic toata viata. Nu sunt deloc bolnavicioasa, si m-am facut mare (poate prea mare:) ) si frumoasa. Nu te mai supara ca nu e cazul. Bine ca ai ce sa ii dai sa manance (lapte praf).

Roxana....ufff, hai fi barbata, priveste totul cu zambetul pe buze (macar cat poti). Ma dau si eu leoaica acum, sa ma vad saptamana viitoare:). Ai nascut tu un ditamai VIP-ul si acum plangi odata cu el? E normal ca bb sa planga si sa fie nemultumit, nu toti facem la fel? Hai zambeste! fetele bune si frumoase.

urmychance39baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna dimineata si de la noi!
Sabina, e un scump bb Gheo . Mai tii minte ce spuneai inainte sa nasti? Hmmmm, bataita iti trebuie.
Mandarinutza, e asa dulce Antonia, iti vine sa o papi .
Bebe e la a doua runda de somn. De obicei se trezeste pe la 1 jumatate, sa vedem azi. Pana atunci am si eu timp sa pap ceva, sa imi fac un ceai si eventual sa dorm o ora. Bine ca doarme noaptea, ca altfel nu stiu ce faceam. Asta-noapte a papat pe la 11 si ceva, apoi a dormit neintrerupt pana la 4 jumatate cand i-am dat sa pape iar si s-a mai trezit la 8 jumatate. Manca-l-ar mama pe el de somnoros, ca seamana cu taica-su .

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Roxana, cand l-a mai durut burtica pe Stefan, i-am pus o punguta cu sare incalzita pe burta si i-a trecut. De dormit, poate Andrei nu doarme ca ii mai e foame dupa un bibe? Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc cum trebuie sa te simti dupa o noapte de asta...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Isabeluta,
Rox, ma doare sufletul sa te stiu asa... Incearca sa te odihnesti cumva, sigur ii vei transmite si lui o stare de liniste daca reusesti tu sa te calmezi. Ufff, e tare greu, stiu. Ma gandesc cu groaza ca si eu va trebui sa gasesc o cale intre cei doi copii, iar la mine intervine si lipsa acuta de spatiu, nu are nici un copil camera lui, nu-l pot izola pe vreunul sau trimite pe Tudor la joaca in curte.
Mandarinutza, ma bucur ca ti-ai scos din cap "proba cantarului". Incearca sa nu o faci mai des de o data la saptamana, nu iti induce decat stres chestia asta. O mama simte daca bebelusului ii merge bine, sunt multe semne exterioare, restul e pura... matematica . Crede-ma, am alaptat exclusiv 6 luni si n-am facut proba suptului niciodata. Atata timp cat vedeam clar ca este lapte si el sugea, dormea, uda pampersi, la ce mi-ar fi folosit?
Afibebe, te rog din suflet sa nu te mai invinovatesti. Mie asta mi se pare esential, sincer iti spun, sa nu ne invinovatim. Tu crezi ca este vreuna dintre noi pe deplin multumita de alegerile facute in privinta cresterii sau educatiei copiilor? Mereu e loc de mai bine, in sufletul nostru mereu ne vom intreba daca in "x" situatie am procedat bine... chiar daca unele mame se bat cu pumnul in piept si se tot lauda cu alegerile lor, eu cred ca toate ne-am pus sau ne vom pune la un moment dat diverse intrebari privind cele facute pt. copii.
Iar din cate spui tu, in cazul de fata chiar nu aveai alternativa din moment ce n-ai avut lapte. Ce puteai face in cazul asta?
Uite, ca sa te linistesc mai mult, cunosc copii alaptati care sunt alergici si sensibili, carentati chiar si cunosc copii hraniti mixt sau numai cu formula care sunt sanatosi si rezistenti. Nu numai asta conteaza, tipul de lapte pe care il beau, mai sunt si factorii genetici, stilul de viata cu care iti obisnuiesti copilul, alimentatia lui generala de dupa diversificare, poate si alimentatia mamei din timpul sarcinii... Cert este ca poti avea un copil bolnavicios si daca il alaptezi. Fireste, cel mai bine ar fi sa o faci, este ideal sa il hranesti cu lapte matern, dar cate lucruri pe lumea asta se petrec la modul ideal? Din pacate realitatea este ca sunt si cazuri cand nu se poate alapta, slava Domnului ca noile formule de lapte sunt foarte mult imbunatatite si asemanatoare laptelui matern, suntem niste norocoase din punctul asta de vedere. Calea cea mai scurta catre o depresie este sa te privezi de odihna si sa te invinovatesti, iar eu sunt sigura ca pt. copilasul tau cel mai mult conteaza sa te aiba alaturi impacata si cu sufletul linistit.
Annisia o fi revenit? Ar cam fi timpul dupa o nastere naturala.
Tomitza,

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Tomitza

Poze

Mergi la inceput