Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxana scumpo si eu sunt in aceeasi situatie. La mine plange si cere in brate, mai exact la tzitzi si ar sta acolo cu orele, iar ce este mai interesant este faptul ca suge. Adcica poate sa stea acolo cate 2 ore si sa suga, fara sa adoarma....sau eventual perioade foarte scurte de timp. Dupa ce isi face plinul, adoarme, ii scot gazutele si il pun in pat. In maxim 20 de minute se trezeste si incepe sa tipe cat il tine gura, iar dupa ce il schimb si il iau in brate, incepe sa caute tziti si este in stare sa repete operatiune de 2 ore nsi uite asa eu cedez psihic. Ma gandeam ca poate nu-i ajunge laptele meu, dar cand a iesit din spital pe 19.08 avea 3300gr, iar azi 10 septembrie are 4490 gr. deci in 22 de zile a luat 1190 gr, ceea ce este f f f bine, iar completare a primit doar 1 data pe zi maxim 90 ml. Icterasul inca nu a trecut si cred ca pna la urma o sa ma duc cu el la fototerapie. Azi de exemplu de la ora 8 pana acum la 16, a stat numai la tzitzi. Pe deasupra are super multe gaze, de zici ca este mitraliera si are si colici. I-am dat baby drink si bineinteles ca nu l-a ajutat, ba chair cred ca l-a stricat si la stomacel. Azi mi-a facut kk parca era apa si nici nu stiu ce sa ii dau. Am incercat sa sun la pediatru, dar nu mi-a raspuns.

Felicitari noilor mamici!!!! Sa aveti bebici sanatosi si mancaciosi si lapte in tzitzi!!!

betty78cu bebe Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Tomita tin pumnii pt maine, mult curaj si sa faci o fetita subtirica si frumoasa ca tine...si sa va intoarceti bine sanatoase amandoua

carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by amar

Luy imi cer scuze...dar mi-am dat si eu cu parerea....am estimat eu asa...spuneti-i voi ca stiti mai bine....nu lasati fata nelamurita...

carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile

Hihihi, ai nimerit-o cu acest calcul, deci stai bine cu teoria si nu mai am ce sa lamuresc eu fata. Vom vedea cum o sa te descurci cu practica

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

S-a nascut bebe Kosmas de Iuli. 3920g. Cezariana, din cauza unei infectii pe care o avea iuli la "dansa" si care putea fi transmisa lui bb in cazul unei nasteri vaginale!

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mesaj de la Iuli8700:

Bebe Kosmas s-a nascut azi prin cezariana, are 3920gr!!! Revin cu amanunte!

Bine ai venit pe lume bb Kosmas iar tie Iuli, felicitari si multi pupicei! Sa va traiasca minunea!

Nana, 39+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, Iuli pentru bebe Kosmas grasunel !!!
Sa fiti sanatosi, fericiti si rasfatati de tati !!!!

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bine ai venit pe lume, bb Kosmas!!! Felicitari, Iuli!
Tomitzo, eu as zice sa iti iei si bagajul cu tine .
Bai, m-ati zapacit cu cacoseniile si cetateniile. La un moment dat intrebase Carpatina care primeaza si ma gadeam la cacosenii

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

quote:

Trimis la: - 10/09/2007 : 15:50:50
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by carpatina

quote:

Grea artimetica asta Carpatinooo...ia si tu acolo cat sa ajunga ..daca fac 5-6 cacosenii pe zi, s-au dus 5 scutece, sa zicem..deci un pachet la 5 zile,5x6 fac 30 de zile , o luna, eu zic ca vreo 6 pachete ajung pt inceput.....hm, ce zici iS tare in calcule...
cat despre cetatenie o ia pe cea a parintilor...

carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile

pai de unde sa stiu eu soro cate cacosenii face un kinder pe zi??????

pe cea a parintilor.. de acord... dar care primeaza?

36+ cu Ioana

Eu cred ca depinde de la tara la tara.
In Ro copilul ia cetatenia mamei, aici el ia cetatenia tatalui, daca aceste e casatorit cu mama, daca nu este, o ia pe a mamei.
Ar trebui sa te interesezi ce si cum, acum cat mai poti.

La Nana s-or folosi mai putine ca la ea e mai frig:))))))))

carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile

Marfa asta! M-am tampit, draq!
Cand eu va zic ca am luat-o razna, nu ma crede nimeni!

Nana, 39+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

La multzi ani, Devylla!

Christina, sa-ti traiasca puiutzul Robert!

Eu doar ma uit la mamicile de voi si invatz cat pot - ca de schimbat impresii... nu poci!

Roxana, zic si din ce am mai auzit si eu pe-aici de la parintzi...
Vezi? Ma stradui si yo cu luptatorul tau de sumo - mi-e asa de drag cand povestesti cum papa el...! Doar tu stii cat e de epuizant!
Asadar:
- Incearca sa-i lasi un fön mergand, sa-l auda - cica unii se linistesc. Sau un CD cu sunet de valuri - zgomot de asta de fundal.
- Am auzit chestiile cu in masina mergand sau pus in scopica pe masina de spalat - dar o doctoritza homeopata spunea ca acesti copii sunt de tip constitutiv ...???...(pulsatilla sau ce or fi fost?!?) si ca reactzioneaza foarte bine la tratament homeopat. O fi o idee cu un homeopat pediatru?
- Sunt scaunele de alea de copii stil sezlong, relax & play - stii care? - si unele au sistem de leganare automat si cu n-shpe sunete (inclusiv apa curgand) - unii spun ca asta i-a salvat.
Uite un exemplu de obekt d-asta:
http://www.fisher-price.com/de/babygear/product.asp?id=35567&sku=J6978&c=bgsw_cs
- aici se gasesc 'Sleepy' - niste discuri 'piciorushe' de pus sub picioarele patului / scoica / etc. si sunt asa, ca niste suspensii: la orice miscare a bebeului, amplifica vibratzia si asa se leaga singur; inclusiv miscarile usoare de respiratzie ii dau usoara vibratzie si cica il calmeaza pe BB; cunosc 2 mamici ce-l recomandau calduros dupa carat BB...(aici se pot inchiria, ca sa vezi daca merge la BB tau) Uite cum arata:
http://www.4mybaby.ch/show_product.php?pName=sleepy-für-babys
... hmmm, acuma vad ca e premiera mondiala - cica!! - si produs elvetzian. S-o fi gasind si peste hotare deja...?
- infasarea aia mai stransa in paturitza - cum ii spunea? - wrap? Cica se simt ca in uter, mai protejatzi, si se linistesc - erau ceva linkuri, ma mai uit. SWADDLING ii spune:
http://www.babycenter.com/0_swaddling-your-baby_125.bc?Ad=com.bc.common.AdInfo%406f3fa71b
- last but not least: carat BB in marsupiu / wrap sau esarfa (stil peruan/asiatic, you name it) - macar ai mainile libere, spatele nesolicitat si potzi face ceva un pic pe langa... Cica linisteste si colicile. (nodurile: - in imagini: http://larbreabebes.it.free.fr/p_schemariassuntivo.htm
- in filmuletz:
http://www.wearyourbaby.org/Default.aspx?tabid=173

Oricum, aceeasi parintzi experimentatzi - cei cu 2 copii - spuneau ca BBii nu au fost la fel (suzeta, linistire etc) asa ca trebuie incercate noi trucuri la fiecare...
Sper sa functioneze ceva si la BB Andrei!

Piciulika

Mergi la inceput

Piciuliko, esti data haluia, bre! Cate informatii utile.
Sarumana.

Nana, 39+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput