Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
rodicamaries spune:
Carpatina... multumesc, sper sa ma ajute si medicul, moasa sau asistentele, sau doar instinctul de moment.
Asa creste puiul meu
Rodica
39+
AMR 6 zile
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Danielle..multumescne mai trebuie o carpeta/covoras si alte nimicuri..
Voi cam cate lenjerii de pat luati la bb? noi avem doar una deocamdata..
Am facut comanda de carucior..va veni pe 15 oct, de ziua measper sa nu nasc pana atunci..oricum nu vom folosi carutul in primele zile..doar port-bebe-ul era bun de scos bb din spital..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina33+ cu Alessia Stefana
noi am luat 2 lenjerii pana acum ptr. patut,dar am mai improvizat eu cateva fiindca am luat din tara cand am fost material de finet.
caruciorul nu cred ca e o asa mare urgenta si noi o sa folosim scoica ptr. asa,o plimbarica scurta.
danielle
38+
Ebonee http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Mada28 spune:
Draga Madalina, eu cred ca ar trebui sa mergi maine sa vezi ce zice. Te-am sunat dar nu ai raspuns. Mai incerc sau daca poti tu sa-mi dai un email cu numarul. Asta e adresa mea de mail : maca_magda@yahoo.com
Multumesc mult
te pup
39+
cristina85ss spune:
Salut fetelor,la noi totul è ok,inca nu am nascut desi ar cam fi timpul..Maine al doilea monitoraj la spital iar miercuri o alta cosultatie.Nu mai am rabdare pana nasc insa mi-e si frica..dar asta e.Noaptea ma trezesc de fiecare data sa merg la baie iar apoi sa beau apa,fac curat in casa in fiecare zi de ''sclipeste'',plimbari lungi..etc poate-poate voi naste. Ma doare spatele destul de des,asta e din vina celor 20 kg in plus
Cristina
39+
GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
slippers76 spune:
Gabitza, stai linistita. Nu are cum sa faca diaree cat e alaptata la san. Si scaune dese o sa tot aveti. Vladutz face dupa fiecare masa. Imediat dupa ce a eliminat tot meconiul, parca s-a dat drumul la robinetul de kk. Atata vreme cat e verzuliu-galbui sau chiar galben, cu grunji de lapte si miroase acrutz e ok, oricat de lichid ar fi, si oricat de des. E o problema daca iese inchis la culoare si miroase urat. Dar repet, probabilitatea sa se intample asa ceva e infima, atata timp cat o alaptezi.
Rox, crede-ma, te inteleg. Eu ma recuperez acum dupa doua nopti asa cum le descrii tu. E cumplit fara ajutor. Chiar nu poate veni nimeni sa te ajute saptamana asta? Eu am noroc ca e mama aici si mi-a preluat toate treburile casnice si pe Miruna. Altfel nu stiu ce as face. Cat despre lapte praf, de ce nu ii dai mai mult daca crezi ca nu ii ajunge? Si mie mi se pare cam putin 40 ml la o masa.
Bee, ma simt mult mai bine astazi, multumesc
Tomasa, la mine sa stii ca e invers: Vladutz e un ingeras pe langa cum era Miruna. Nici nu speram asa un bebe cuminte. Nu plange si nu se agita fara motiv. Dar inca nu-i timpul trecut...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Danielle..multumescne mai trebuie o carpeta/covoras si alte nimicuri..
Voi cam cate lenjerii de pat luati la bb? noi avem doar una deocamdata..
Am facut comanda de carucior..va veni pe 15 oct, de ziua measper sa nu nasc pana atunci..oricum nu vom folosi carutul in primele zile..doar port-bebe-ul era bun de scos bb din spital..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina33+ cu Alessia Stefana
Kriss,si noi tot o singura lenjerie am luat si am mai confectionat eu un cearceaf de schimb,cred ca sunt de ajuns pentru inceput.Cred ca o sa luam un port-bebe,pana la carucior...
Dana
36s+
carpatina spune:
Tomasa.. atat de tare mi-am dorit-o pe Ioana ca nici nu-mi trece prin cap sa ma retin de la a-i arata dragostea mea. Temerea mea vine de la gandurile pe care mi le fac in legatura cu momentul intoarcerii mele la serviciu.. adica februarie 2008. In principiu, ar trebui sa ramana acasa cu mama.. dar ma gandesc.. daca mama nu se poate adapta aici, sau va trebui sa mearga acasa.. sau.. sau.. atunci nu pre-ami raman multe solutii.. si una din ele e cresa...
Cine crezi ca o va tine in brate la cresa? Cam de aici mi se trag mie intrebarile...
36+ cu
Ioana
carpatina spune:
Roxano.. mi se rupe sufletul cand ma gandesc la tine... Da' ce pusca mea de bona ai tu care vine cand poate ea si nu cand ai tu nevoie?
36+ cu
Ioana
amar spune:
Salut fetele...ce mai faceti?..noi greu pt ca tare ni s-au mai umflat picioarele..mai avem vreo 10-11 zile pana la Dpn... abia ne miscam ....stau mai mult in pat cu picioarele cat mai sus pt ca daca merg ma sperii ce se umfla...de acum ce-o fi o fi ....
Carpatina..exact asa s-a intamplat si aici cu cursurile prenatale..de aia nici nu m-am mai dus..voi respira asta cu siguranta, voi impinge cum voi putea si trebuie sa iasa....pe sot l-am invatat eu cum sa ma maseze, ca doar eu stiu exact ce imi trebuie...mi-a marturisit saracu ca s-a tinut tare pana acum dar nu stie exact daca va rezista pana la capat si sa nu ma supar,...off cum sa ma supar oare..m-a suportat atata...a inghitit saracu multe...
Observ ca scriu fetele deja cu bebicii si cu problemele lor ...nu ma amestec ca nu stiu sa dau sfaturi aici,curand voi incepe sieu cu intrebarile...cat mai din instinct, cat din carte si de la medic ne vom descurca...
Va las ca deja am obosit...oare ce-o fi cu oboseala asta frate...
carmen
39s
Oana Isabella
AMR 13 zile